Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτου έπρεπε να βάλω αλλες 5 Ti να δώσω και στο σκύλο του γείτονα να παίξει τίποτα

Πήρα εγώ 5 αλλά δεν πήρα motherboard, αν θες κανονίζουμε καμιά ανταλλαγή. Με ενδιαφέρει AM4 socket.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Άντε και του χρόνου!

και εκεί που έλεγα τι cpu να βάλω στην ψύκτρα μου...

am4 έχω καμιά 30αριά... θα τα βρούμε...

• Like 1
Δημοσ.

Άντε παιδιά να μαζευτούμε να ανταλλάξουμε το loot. Έχω Τi ,εχω 10 δίσκους ssd τι μου δίνεις κλπ

Δημοσ.

Η ουσία είναι μία. Μην ξεχάσετε τις αρνητικές αξιολογήσεις στο σκρουτζ. Υποθέτω πως αυτό που ήθελε το κατάστημα -να μας κάνει όλους μέλη- το κατάφερε. Τώρα πρέπει να δεχθεί και τις συνέπειες. Και είναι κρίμα γιατί το είχα ψηλά στην υπόληψή μου ως κατάστημα.

εγω λεω να τους μαστιγωσουμε στο συνταγμα για παραδειγματισμο στα υπολοιπα e-shops

Δημοσ.

εγω λεω να τους μαστιγωσουμε στο συνταγμα για παραδειγματισμο στα υπολοιπα e-shops

Συ είπας. Αν διάβασες καλά, εγώ μόνο σε μία αρνητική αξιολόγηση θα αρκεστώ. 

Δημοσ.

Έχει τραβήξει κάνεις sreenshoot με τις τιμές ;

Ο φίλος μου, που έκανε γύρω στις 3-4 παραγγελίες. Σύνολο 400-500ε. Θέλει να ανοίξει internet café λέει, τώρα του μένει να βρει μόνο το κτήριο.

• Like 6
Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο. Και ζήτησα χάρη από φιλαράκι να πάμε με το αγροτικό του να παραλάβουμε. 

• Like 4
Δημοσ.

Ελπίζω να μην βάζετε πιστωτική γιατί μάλλον χακαρισμα έπεσε

Το αυτό. Το εχω ξαναγραψει ότι τετοιες περιπτωσεις δειχνουν χακαρισμα και οχι "λαθη" (με ή χωρις εισαγωγικά) ενος υπαλληλου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

τι απαντάμε? δρομολογείται μαζική καταγγελία?

Πορεία στο Συνταγμα και καθιστικη διαμαρτυρια. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...