Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η ουσία είναι μία. Μην ξεχάσετε τις αρνητικές αξιολογήσεις στο σκρουτζ. Υποθέτω πως αυτό που ήθελε το κατάστημα -να μας κάνει όλους μέλη- το κατάφερε. Τώρα πρέπει να δεχθεί και τις συνέπειες. Και είναι κρίμα γιατί το είχα ψηλά στην υπόληψή μου ως κατάστημα.

• Like 3
Δημοσ.

Εννοείται πώς έριξα παραγγελία για 10 τεμάχια gtx 1080. Αν δεν ανταποκριθούν ως οφείλουν θα τους κυνηγήσω νομικά όσο δεν πάει. Είναι λογικό πιστεύω να φτάσω μέχρι ευρωπαϊκό δικαστήριο

και εγω μαζί σου!

βαρέθηκα να παραγγέλνω...

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να μην βάζετε πιστωτική γιατί μάλλον χακαρισμα έπεσε

Και τα mail/password,σε περιπτωση χακαρισματος δεν ειναι ασχημα :D

Δημοσ.

Έκανα και εγώ παραγγελία και από αυτά, θα περάσω αύριο με φορτηγό να τα παραλάβω.

εγώ που μένω στου διαόλου την μάνα με βλέπω να πηγαίνω αεροπορικός... 

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμές των RAM είναι ξεκάθαρο πως οφείλονται σε αβλεψία. Τα €114,71 του Crucial ωστόσο, θα μπορούσε απλώς να είναι μια ετεροχρονισμένη Black Friday προσφορά.

Δεν έχετε παρά να δείτε το ιστορικό χαμηλό στο Skroutz τον Οκτώβριο του 2016: €118

• Like 1
Δημοσ.

Και τα mail/password,σε περιπτωση χακαρισματος δεν ειναι ασχημα :D

Ναι, χρησιμοποιώ το "sto+public+exei+kalytera" σχεδόν σε όλα τα accounts μου.

Δημοσ.

Παιδιά προσοχή μη βάζετε στοιχεία πιστωτικής! Είχα ξεχάσει τον κωδικό μου, έκανα υπενθύμιση και μόλις κλίκαρα το λινκ για reset που ήρθε στο mail,  μου έβγαλε σφάλμα του server τους ενώ το υπόλοιπο site δούλευε κανονικά! 

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα και εγώ παραγγελία και από αυτά, θα περάσω αύριο με φορτηγό να τα παραλάβω.

Χαχαχαχαχα ΕΠΟΣ. Εγώ τον 1TB SSD έριξα έτσι για την πλάκα.

Έχω 10 ευρώ στη paypal αντε να βάλουμε και καμιά 1080Ti. Έρχεται δωρο με τσίχλες Τριντεντ μάλλον

• Like 2
Δημοσ.

Απ ότι βλέπω μόλις διορθώθηκαν οι τιμές. Είχε και κάτι xeon 9€  :-D

Πέρα απ΄τη πλάκα όμως το μαγαζί πρέπει να παθε τεράστια ζημιά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...