Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μνήμες κάρτες γραφικών ssd πανηγύρι... 20 παραγγελίες από μένα προσωπικά.. Ελπίζω να γίνω πλούσιος αύριο που θα τα μοσχοπουλησω... ????????????????????????

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν είχα eshop θα ήθελα να βλέπω τις παραγγελίες live και όχι να περιμένω να ξημερώσει για να δω τι πούλησα...

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται πώς έριξα παραγγελία για 10 τεμάχια gtx 1080. Αν δεν ανταποκριθούν ως οφείλουν θα τους κυνηγήσω νομικά όσο δεν πάει. Είναι λογικό πιστεύω να φτάσω μέχρι ευρωπαϊκό δικαστήριο

• Like 3
Δημοσ.

όλοι εσεις που αγοράζετε είστε ατομα με εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστών και γνώσεις αγγλικής γλώσσας;;; εεε;;; :-D :-D :-D

post-239619-0-24097200-1511994574_thumb.png

• Like 4
Δημοσ.

όλοι εσεις που αγοράζετε είστε ατομα με εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστών και γνώσεις αγγλικής γλώσσας;;; εεε;;; :-D :-D :-D

εσυ γι αυτο δεν παρηγγειλες;  :o

Δημοσ.

Εκτονώστε το τρολάρισμα που φάγαμε ως καταναλωτές στο BF, αγοράστε τα πάντα, αγοράστε τους μπιντέδες από την τουαλέτα, αγοράστε το μαγαζί και ρίχτε το!

• Like 4
Δημοσ.

Θα πάω με το C2 να μου δώσουν τις 50+ nvidia που πήρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Και μου το λεγε η μάνα μου. Χωρίς το lowers ούτε μια ti δε θα μπορείς να πάρεις αύριο μεθαύριο.
  • Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...