Προς το περιεχόμενο

[GPU] MSI GeForce GTX1050 2GB OC (69,11 €) @mgmanager [ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτου έψαχνα και τροφοδοτικό βλέπω το Κορσερακι 860 ήταν καλή περίπτωση

Πλακ φραιντει

Χαχααχαα

Πήρα 2 σε περίπτωση που χαλούσε το 1 αν θες όμως τα βρίσκουμε, ήθελα ένα AM4 mobo και το βρήκα από τα παιδιά στο άλλο thread, μου μένει μια καλή ψύκτρα και αν έχεις (σε περίπτωση που δεν μου δώσουν τα παιδιά)μερικά SLI cables για τις 5 TI μου.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πήρα 69 nvidia 1080ti, παραλαβή από το κατάστημα γιατί δεν έψηνα να δώσω στοιχεία σε αυτούς.. Αντικαταβολή δεν είχαν..

Από Θεσσαλονίκη θα πάω Αθήνα , κανείς για παρέα;

αν κάτσει σου στέλνω pm οι βενζίνες δικές μου.

• Like 2
Δημοσ.

ενω στο skroutz βγαζει τις τιμες που λετε οταν μπαινω στο site εχει τις κανονικες. θα μετραγε να ηταν υποχρεωμενοι να στειλουν.

Δημοσ.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ;

Έχω ήδη αρχίσει και φτιάχνω αγγελίες για μερικές 64άρες trident-z γιατί μετάνιωσα που πήρα 20. Θα κρατήσω μερικές για τα τρισέγγονα, αλλά και πάλι περισσεύουν.

• Like 4
Δημοσ.

περα απο την πλακα ειναι τραγικο να χρησιμοποιουνται τετοιες τακτικες απτα καταστηματα και δεν λεω για τις gtx 1080 η τους σκληρους μονο αλλα και το πλαισιο τα ιδια εκανε την παρασκευη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τακτική, λάθος, hack ή καμιά εκδίκηση απολυμένου για το συγκεκριμένο κατάστημα, μιας και δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ από εκεί.

Για το ΠΛΑΙΣΙΟ, επειδή οι παραγγελίες ήταν απενεργοποιημένες μου φαίνεται αρκετά πιθανό να ήταν σχεδιασμένο μόνο κ μόνο για να τραβήξουν κόσμο. 

• Like 1
Δημοσ.

" ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ "

Τους απάντησα να απευθυνθούν στον Νίκο Κούκο, κορυφαίο τεχνικό και Ειδικό Επιτελευς Διαθαλασσεως.

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...