Προς το περιεχόμενο

[GPU] MSI GeForce GTX1050 2GB OC (69,11 €) @mgmanager [ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά προσοχή μη βάζετε στοιχεία πιστωτικής! Είχα ξεχάσει τον κωδικό μου, έκανα υπενθύμιση και μόλις κλίκαρα το λινκ για reset που ήρθε στο mail,  μου έβγαλε σφάλμα του server τους ενώ το υπόλοιπο site δούλευε κανονικά! 

• Like 1
Δημοσ.

Αντικαταβολή και άγιος ο θεός...αν και το site ακόμη και εκεί που διαλέγεις τρόπο πληρωμής είναι secured (https)...τώρα δεν ξέρω τι παίζει αν μπεις να βάλεις πιστωτική...

• Like 3
Δημοσ.

Αντικαταβολή και άγιος ο θεός...αν και το site ακόμη και εκεί που διαλέγεις τρόπο πληρωμής είναι secured (https)...τώρα δεν ξέρω τι παίζει αν μπεις να βάλεις πιστωτική...

Καλά εννοείται πως έκανα νέο λογαριασμό με ψιλοάκυρα στοιχεία και παρήγγειλα με αντικαταβολή μετά!  :ph34r:  :-D  :devil:

Δημοσ.

παντως παιδια η τιμη για την 1050 φαινεται στο σκρουτζ το οποιο οταν παιζει μεγαλη μεταβολη τιμης παντα παιρνει εγκριση απο το καταστημα πριν το εμφανισει για να το προστατεψει απο λαθη υποτιθεται

Δημοσ.

ισως να ηταν πιο vfm αντι για 2x1070 στα 70 ευρω να βαλει 2x1080ti στα 10 ευρω συνολο. δεν ειμαι σιγουρος βεβαια, ας μιλησουν οι ειδικοι. Mε ψηνει ο Hitachi 8TB στα 0.8ευρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει γιατι δυσκολα να τον γεμισω, τι λετε να ριξω την παραγγελια θα τα βγαλει τα λεφτα του;

• Like 7
Δημοσ.

ισως να ηταν πιο vfm αντι για 2x1070 στα 70 ευρω να βαλει 2x1080ti στα 10 ευρω συνολο. δεν ειμαι σιγουρος βεβαια, ας μιλησουν οι ειδικοι. Mε ψηνει ο Hitachi 8TB στα 0.8ευρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει γιατι δυσκολα να τον γεμισω, τι λετε να ριξω την παραγγελια θα τα βγαλει τα λεφτα του;

Ε δυσκολα ισως σε βαλει μεσα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν είδα τροφοδοτικό, είπα μήπως δεν έχει αρκετά δυνατό και δεν του ανάβει το pc...

• Like 1
Δημοσ.

Φτου έψαχνα και τροφοδοτικό βλέπω το Κορσερακι 860 ήταν καλή περίπτωση

Πλακ φραιντει

Χαχααχαα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...