Προς το περιεχόμενο

image design with photoshop does not seem to be made in the hand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image design with photoshop does not seem to be made in the hand.

Την καλησπερα μ σε ολους ες σας μπορειτε να μ δειξετε καποια tips στο photoshop ειτε απο βιντεακια ειτε απο ιστοσελιδες που να μπορω να διαμορφωσω κατι που εφτιαξα στο χερι να μην φενεται οτι το εφτιαξα στο χερι (λουλουδια) και να τους βαλω κορδελα γυρω γυρω ;

Δημοσ.

Όχι seem αλλά reveal ή shows ή κάπως αλλιώς γιατί το seem έχει άλλη έννοια.

Ψάξε ίσως για κάτι σαν how to convert a hand painting to look like photograph ή κάπως έτσι.

Η κορδέλα είναι το ποιο απλό τμήμα. Φτάνει να βρεις ή να φωτογραφίσεις μια κορδέλα από μπουκέτο και να την κόψεις και προσαρμόσεις την εικόνα σου, και σε μέγεθος-περιστροφή αλλά και σε χρώμα - φωτεινότητα - απόχρωση (color correction - brightness/contrast - hue/saturation).

Δημοσ.

Το adjustments- match colors μπορεί να σε βοηθήσει, χρησιμοποιωντας μια παρόμοια φωτογραφία σαν reference.Επίσης ενα blur( gaussian μάλλον) και δεν ξέρω αν πρεπει να ρίξεις και κάποια gradients απο πανω σε screen η dodge mode αυτό θα το βρεις με δοκιμές. Σκοπός σου είναι τα χρωματα να είναι φυσικά αλλά λίγο ανομοιομορφα.

• Like 1
Δημοσ.

Το adjustments- match colors μπορεί να σε βοηθήσει, χρησιμοποιωντας μια παρόμοια φωτογραφία σαν reference.Επίσης ενα blur( gaussian μάλλον) και δεν ξέρω αν πρεπει να ρίξεις και κάποια gradients απο πανω σε screen η dodge mode αυτό θα το βρεις με δοκιμές. Σκοπός σου είναι τα χρωματα να είναι φυσικά αλλά λίγο ανομοιομορφα.

Καλημερα KyrGR εχουμε καποιο οδηγο με βηματα ;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει γιατί το workflow θα το καθορίσεις εσύ ανάλογα με την εικόνα.

Αλλωστε δεν είμαι ειδικός στην επεξεργασία εικονας. Μπορεί να το μετατρέψεις σε oil painting και μετα sharpen, θα πρεπει να δοκιμασεις μόνος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...