Devil9697 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ηταν ενας θανος και ενας νανος,και ρωταει ο θανος τον νανο,τι ωρα να ναι?και λεει ο θανος,ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ολους τους avengers!!!! Περα απο την πλακα ελπιζω να τους σκοτωσει ολους να κατακτησει ΟΛΑ τα συμπαντα της malvel και να σταματησει αυτη η ιστορια με τις ταινιες καθε 3 μηνες!ευχαριστω 1
Skylined Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αν έχουμε μάθει κάτι τόσα χρόνια για τα εντυπωσιακά trailer είναι ότι όταν ακούς πολλά κεράσια..
rikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 μεγάλη μαλακιουλα φαινεται. Θα εχει μια τελικη μαχη που δεν θα καταλαβαινεις τι γινεται, με λιγες σκηνες απο τον καθε ηρωα και το ολο σκηνικο θα θυμιζει cutscene απο videogame.
crashnburn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Thanos vs Hulk θελουμε να δουμε ολα τα αλλα γατακια δεν μας ενδιαφερουν
kostool13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αμαν... πολυς πόνος εδώ μέσα... ΟΚ καταλαβαίνω, η κουράδα Justice League είναι ακόμα αχνιστή, αλλά ηρεμήστε λίγο...
IcemanGr71 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχουν λόγια για το trailer.... μου φαίνεται πολύ μακριά ο Μάϊος.... Παιδικά όνειρα δεκαετιών γίνονται πραγματικότητα..... δεν περιγράφεται το συναίσθημα να βλέπεις όλους αυτούς τους ήρωες ΜΑΖΙ στην οθόνη.... Απίστευτο....... όσοι έχουν λατρεία με τους super heroes, Marvel κτλ καταλαβαίνουν τι εννοώ... 6
Oulianov Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 θα τους χορτασει ξυλο ο θανουλης Ο Θανασάκης ή αλλιώς Σακης
Panikas13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Και έτσι χτίζεις μια σοβαρή ιστορία πίσω από την ταινία, επι αρκετά χρόνια έχει κάνει τρομερή δουλειά η marvel σε αντίθεση με την dc που είναι τσατρα πατρα
vamour Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ονειρο ζωης για τους κομιξαδες ... τωρα για τους αλλους ... αλλα λογια να αγαπιομαστε. Και εμενα με χαλασε black panther και η τοσο πολυ κωμωδια στο τελευταιο thor αλλα περι ορεξεως ... τα λεφτα μου δεν τα μετανιωσα και αν και ξερω οτι και το BP θα ειναι μουφα θα παω να το δω. Η ταινια θα ειναι τριλογια γιαυτο και ο θανουλης φοραει μονο 2 δαχτυλιδια ετσι ε??? 1
crashnburn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ο Θανασάκης ή αλλιώς Σακης αιμα δακρυα κ ιδρωτας οι εκδικουληδες
ELMastas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλό και με την κατάλληλη επιβλητική μουσική,όμως δεν Πολυκατάλαβα γιατί δεν είναι μώβ/μπλέ Ο Θάνος και με την στολή του,όπως ήταν τόσο καιρό και στα κόμικς και όποτε τον έδειχναν ως τώρα στίς ταινίες πχ guardians of galaxy που ήταν κλασικός όπως στα κόμιξ ? Και γιατί δεν φόραγε το Κράνος του που είναι χαρακτηριστικό ?
valkon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Έτσι φτιάχνεις hype WB μου...όχι το άψυχο πραμα που μας έδωσες για Justice League. Καλή ταινια αλλά μέχρι εκει
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ονειρο ζωης για τους κομιξαδες ... τωρα για τους αλλους ... αλλα λογια να αγαπιομαστε. Και εμενα με χαλασε black panther και η τοσο πολυ κωμωδια στο τελευταιο thor αλλα περι ορεξεως ... τα λεφτα μου δεν τα μετανιωσα και αν και ξερω οτι και το BP θα ειναι μουφα θα παω να το δω. Η ταινια θα ειναι τριλογια γιαυτο και ο θανουλης φοραει μονο 2 δαχτυλιδια ετσι ε??? O black panther γιατι σε χαλασε??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Η ταινια θα ειναι τριλογια γιαυτο και ο θανουλης φοραει μονο 2 δαχτυλιδια ετσι ε??? 2 νομίζω ότι θα είναι, λογικά και στο 4ο Avengers. Δεν είναι δαχτυλίδια, σκέτα πετράδια είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα