Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ φίλε το έχω και είμαι ευχαριστημένος στο έπακρο. Καλά δεν είμαι και ειδήμων για τεχνικές αναλύσεις, αλλά σίγουρα δεν είναι κινεζιά του κιλού και ας είναι από εκεί. Άξιζε τα 60 ευρω και με το παραπάνω που το πηρα. Με priority σε 15 μέρες σπίτι.

Δημοσ.

Εγώ φίλε το έχω και είμαι ευχαριστημένος στο έπακρο. Καλά δεν είμαι και ειδήμων για τεχνικές αναλύσεις, αλλά σίγουρα δεν είναι κινεζιά του κιλού και ας είναι από εκεί. Άξιζε τα 60 ευρω και με το παραπάνω που το πηρα. Με priority σε 15 μέρες σπίτι.

Από που το πήρες 60 ευρώ;
Δημοσ.

Nαι ειναι αψογο το εχω εδω κ 7 μηνες.Επισης μπορεις να περασεις κ το terrarium tv που εχει πολλα καλουδια μεσα...Γενικα δεν κολλαει κτλ το μονο που μου κανει καθε 3 μηνες ειναι να αρχισει να κανει glitch στην αναπαραγωγη.Με το που το γυριζω σε εργοστασιακο restore ολα δουλευουν αψογα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα ρίξω παραγγελία για το συγκεκριμένο σήμερα.

Έχουμε κανένα κουπόνι έκπτωσης;

Σε σχέση με το beeling GT1 ultimate τι λέτε; Είδα ότι είναι πανίσχυρο μηχάνημα με ένα χθεσινό update κιόλας διορθώνει όλα τα bug που είχε και θεωρείται κορυφαίο πλέον.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα ρίξω παραγγελία για το συγκεκριμένο σήμερα.

Έχουμε κανένα κουπόνι έκπτωσης;

Σε σχέση με το beeling GT1 ultimate τι λέτε; Είδα ότι είναι πανίσχυρο μηχάνημα με ένα χθεσινό update κιόλας διορθώνει όλα τα bug που είχε και θεωρείται κορυφαίο πλέον.

2017cyber9%  και γλυτωνεις 6ευρω

Αλλιως δες και το geekbuying το εχει σε ευρωπαικες αποθηκες με 70ευρω

Επεξ/σία από solton57010
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση σε όσους το έχουν και χρησιμοποιούν το netflix. Τώρα που έγινε στα ελληνικά το menu του netflix έχει ανανεωθεί και στο mi box η παραμένει στα αγγλικά;

* Τελικά το menu του netflix είναι κανονικά στα ελληνικά!

Επεξ/σία από rebel2000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...