Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Άρα θεωρητικά είναι καλύτερο του apc; Εάν ισχύει Είναι πιο VFM, το αντίστοιχο APC κάνει 400+ euro Από γνωστό e-shop : ΔΕΝ ΕΝΔΕΊΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ ACTIVE PFC Όλα τα τροφοδοτικά είναι εδώ και 10+ χρόνια APFC βέβαια. Οπότε αν δεν κάνει για όλα τα PC, γι τι κάνει?
Sheriff Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Για σερβερ ισως κατω στο ρακ. Ας μιλησουν οι ειδικοι -->
achilles_g_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 <p> Από γνωστό e-shop : ΔΕΝ ΕΝΔΕΊΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ ACTIVE PFC Αν αναφέρεσαι στο cyberpower είναι..
Σαρμης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 παιδιά γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορά απο τα 1400 στα 1500? 100ε διαφορά μου φαίνεται τεράστια για 100va (με τις λιγοστές γνώσεις περι ρευμάτων που έχω)
xoxlasae Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Σαν προσφορα ναι το APC ειναι καλυτερο γιατι ειναι η μεγαλυτερη βουτια στην τιμη που εχει γινει με τα λεγομενα του Σκρουτζ. Για οποιον τον νοιαζουν και τα 40 ευρω τοτε το cyberpower δεν θα απογοητευσει κανεναν... τωρα στα μεγαλα θετικα των 40ευρω παραπανω για το APC ειναι το brand name εννοειται...και ο ενας χρονος εγγυηση παραπανω 3 χρονια συσκευη και μπαταρια ενω το cyberpower ειναι 2 ετη σε ολα. το Μεν APC δινει 10 πριζες αλλα μονο οι 5 απο αυτες δουλευουν με την μπαταρια (αν κανω λαθος διορθωστε με) οι αλλες 5 ειναι απλα surge protection (δηλ αν πεσει το ρευμα εσβησαν) στοιχεια MSYSTEMS (Output Connections: 3x IEC 320 outlets (Battery backup & surge, including 1 powersaving outlet), 3x Schuko CEE 7 (Surge Protection, including 2 powersaving outlet) . Απο την αλλη το Cyber power Δινει 6 σουκο φουλ battery backup και surge protection ( τεραστιο συν για μενα 1 PC / 3 monitor / Ηχεια / Playstation / ) και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι οτι στο cyber power βαζεις κανονικο καλωδιο σουκο που μπορει να εχετε στο συρταρι 100 απο αυτα ενω το APC θελει θυληκο-αρσενικο IEC320 που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν ολοι και ''ΜΑΛΛΟΝ'' δεν παρεχονται απο την συσκευασια του UPS
Heybro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τι ups θα χρειαστώ για 55αρα Led ηχοσυστημα με 400αρι woofer και καλό υπολογιστή? 3 4 λεπτά να τα κρατάει όλα η μπαταρία θα είναι κομπλέ μέχρι να τα κλείσω.
xoxlasae Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τι ups θα χρειαστώ για 55αρα Led ηχοσυστημα με 400αρι woofer και καλό υπολογιστή? 3 4 λεπτά να τα κρατάει όλα η μπαταρία θα είναι κομπλέ μέχρι να τα κλείσω. για την τηλεοραση σου δεν μπορω να ξερω πρεπει να ανατρεξεις με το μοντελο στο ιντερνετ να βρεις power consumption . Θα ειναι λιγο σιγουρα κατω απο 100watt μια 50ρα Sony που εχω καιει 60watt. μετα προσθετεις το συνολο τον ηχειων που τροφοδοτει ο ενισχυτης σου και το woofer και βγαζεις συνολο . Ειμαι σιγουρος οτι ποτε δε θα φτασεις το συστημα σου να καιει το 100% της ονομαστικης του ισχυς που αναφερεις ... ολα τα ups εχουν αναφορα και VA + watt ... εδω που μιλαμε το APC ειναι 865watt και το cyberpower 900watt ... (1500va και τα 2) η ακομα πιο απλα VA*0.6=watt 1
Sheriff Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αν αναφέρεσαι στο cyberpower είναι.. Σαφώς αναφέρομαι στο APC
vrwmiaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Άρα παίρνω το cyberpower; εφαρμογή για κινητό υπάρχει να βλέπω πότε έχει κοπεί το ρεύμα για να με ειδοποιεί;
Heybro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 για την τηλεοραση σου δεν μπορω να ξερω πρεπει να ανατρεξεις με το μοντελο στο ιντερνετ να βρεις power consumption . Θα ειναι λιγο σιγουρα κατω απο 100watt μια 50ρα Sony που εχω καιει 60watt. μετα προσθετεις το συνολο τον ηχειων που τροφοδοτει ο ενισχυτης σου και το woofer και βγαζεις συνολο . Ειμαι σιγουρος οτι ποτε δε θα φτασεις το συστημα σου να καιει το 100% της ονομαστικης του ισχυς που αναφερεις ... ολα τα ups εχουν αναφορα και VA + watt ... εδω που μιλαμε το APC ειναι 865watt και το cyberpower 900watt ... (1500va και τα 2) η ακομα πιο απλα VA*0.6=watt Σκέφτομαι για τέτοιο https://s8.postimg.org/42sfxw2ut/Screenshot_20171130-213018.png Τηλεόραση είναι μια 55h6400 ηχεία roister emphasis 25 Woofer earthquake kompressor s10 ενισχυτής Sony str dh800. Στο φουλ ποτέ δεν θα δουλεύουν όλα. 3 4 λεπτά αν κρατάει η μπαταρία είμαι κομπλέ.
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Επειδή το έχω απορία αν ξέρει κάποιος, για ποιο λόγο υπάρχουν UPS με IEC? Προσφέρει κάτι παραπάνω ? Διευκόλυνση δεν το λες γιατί κανένας δεν έχει τέτοια καλώδια. 1
xoxlasae Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Επειδή το έχω απορία αν ξέρει κάποιος, για ποιο λόγο υπάρχουν UPS με IEC? Προσφέρει κάτι παραπάνω ? Διευκόλυνση δεν το λες γιατί κανένας δεν έχει τέτοια καλώδια. Νομιζω δεν υπάρχει καμία διαφορά πάρα μόνο η χώρα προέλευσης. Ισπανία Γερμανία κλπ νομίζω είναι στάνταρ το iec( με επιφύλαξη ότι λέω από αυτά που θυμάμαι όταν έκανα έρευνα αγοράς) Σκέφτομαι για τέτοιο https://s8.postimg.org/42sfxw2ut/Screenshot_20171130-213018.png Τηλεόραση είναι μια 55h6400 ηχεία roister emphasis 25 Woofer earthquake kompressor s10 ενισχυτής Sony str dh800. Στο φουλ ποτέ δεν θα δουλεύουν όλα. 3 4 λεπτά αν κρατάει η μπαταρία είμαι κομπλέ. Έχω το ίδιο για 2 Mac της γυναικας μου. 700watt είναι και σε φουλ φορτίο κρατάει 2.5 λεπτά. Κοιτα πιστεύω τηλεόραση pc και ηχεία είναι πολλά για ενα ups 700ρι..ενα pc χωρίς gaming σε youtube mode θέλει 200watt αλλά 100 η τηλεόραση και τα ηχεία ένα 400ρι... Είσαι ήδη στα όρια... Παρε ενα απλο surge protector για τα ηχεία και αυτο το ups για TV, pc. Γενικός κανόνας επιλογής ups είναι να καλύπτει 100% την ονομαστική τάση του συνόλου των συσκευών.. Αλλιως μπορεί και να μην λειτουργήσει καθόλου σε πιθανό Black out. 1
Οράτιος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Οι εταιρείες που φτιάχνουν τα ups, βγάζουν τουλάχιστον ένα μοντέλο από μια σειρά με iec socket, για πολλούς λόγους πχ.χρειαζονται μικρότερο χώρο στη πλακέτα του ups, παγκόσμια βυσματα χωρίς διαφορές, από χώρα σε χώρα,πιο ασφαλές, αφού δεν είναι κάποιο μεταλλικό ελασμα εκτεθημενο .... Και άλλα. 1
xoxlasae Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Οι εταιρείες που φτιάχνουν τα ups, βγάζουν τουλάχιστον ένα μοντέλο από μια σειρά με iec socket, για πολλούς λόγους πχ.χρειαζονται μικρότερο χώρο στη πλακέτα του ups, παγκόσμια βυσματα χωρίς διαφορές, από χώρα σε χώρα,πιο ασφαλές, αφού δεν είναι κάποιο μεταλλικό ελασμα εκτεθημενο .... Και άλλα. Αν είστε ο μαστρο Seb από τα ατμιστικα τότε παιδιά ακούτε τι θα πει ο μάστορας το λέω λόγω του αβαταρ 1
therock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη κοιταζω το τελευταιο καιρο για UPS στο Δωματιο, να προστατευω TV και PC και επεσε στην προσφορα, μπορει να μου πειτε αν κανει για μενα. Ενα σταθερο θελω να συνδεσω και μια Οθονη (Ενιοτε PC Monitor και ποτε LED-TV αν παιζει ρολο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα