Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μια ιδιωτική γερμανική εταιρία έχει το εθνικό δίκτυο της χώρας που εγώ και οι όλοι μας έχουμε πληρώσει με τους φόρους μας τόσα χρόνια , και οι ανταγωνιστές της πρέπει να πληρώνουν Ενοικιο για την χρήση του . Αυτό πάει πίσω τον ανταγωνισμό και δεν του επιτρέπει χαμηλή τιμολογιακή πολιτική προς όλους μας .
kifinas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Είναι πολύ απλό. Το μετοχοποίησες και το πούλησες σε ιδιώτες. Εσύ και όλοι μας. Από το 100% κρατική εταιρεία την κάναμε 40% που θα γίνει 45 στην DT, 40% σε διάφορους επενδυτές, 10% σε διάφορους μικρότερους, 6% στο κράτος που θα γίνει 1% και 4% στο ΙΚΑ. Όλοι πληρώνουν ενοίκιο στην ιδιωτική υποδομή και το ίδιο θα έκαναν αν ήταν κρατική και δεν υπήρχε μονοπώλιο. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μια ιδιωτική γερμανική εταιρία έχει το εθνικό δίκτυο της χώρας που εγώ και οι όλοι μας έχουμε πληρώσει με τους φόρους μας τόσα χρόνια , και οι ανταγωνιστές της πρέπει να πληρώνουν Ενοικιο για την χρήση του . Αυτό πάει πίσω τον ανταγωνισμό και δεν του επιτρέπει χαμηλή τιμολογιακή πολιτική προς όλους μας . Γιατι εχουμε 2017 και το κρατος ειναι ο χειροτερος επιχειρηματιας αποδεδειγμενα, ποσω μαλλον το Ελληνικο κρατος . Με οχημα τις ΔΕΚΟ κανει πολιτικη και προσελκυει κομματικους στρατους και εν τελει καταληγουν ακομα και τα μονοπωλια να παραγουν αστεια κερδη σε σχεση με τα μεγεθη της εταιρειας. Σου εχω πολυ καλα νεα ομως στην Βενεζουελα ειναι ολα κρατικα ,τα πανε περιφημα!
kostasgr78 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μια ιδιωτική γερμανική εταιρία έχει το εθνικό δίκτυο της χώρας που εγώ και οι όλοι μας έχουμε πληρώσει με τους φόρους μας τόσα χρόνια , και οι ανταγωνιστές της πρέπει να πληρώνουν Ενοικιο για την χρήση του . Αυτό πάει πίσω τον ανταγωνισμό και δεν του επιτρέπει χαμηλή τιμολογιακή πολιτική προς όλους μας . Πάμε πάλι από την αρχή τα ίδια. Η απάντηση είναι: γιατί το κράτος πούλησε το μεγαλύτερο ποσοστό, παίρνοντας χρήματα στον κουμπαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα