manosj Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά όταν το σύνδεσα με την τροφοδοσία έπιασε τα νορμάλ νούμερα. 5000+ single core και 15000+ multi core. Το πρόβλημα μάλλον ήταν πως ενώ το είχα σε best performance χωρίς τροφοδοσία , δεν λειτουργούσε σαν best performance μάλλον. Ίσως υπάρχουν άλλα profile με Κ χωρίς τροφοδοσία
Gryzor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ναι βρε συ, όλα τα benchmark τα τρέχεις στην πρίζα, πόσω μάλλον δε με αυτούς τους επεξεργαστές που κάνουν focus στο power management...
razorblade334 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 παιδια οι διαφορες i5 και i7 στα λαπτοπ δεν ειναι χαοτικες. παντως οτι κι αν παρετε καλο θα ειναι να μην ειναι u. παιρνει αριστα στην εξοικονομιση ενεργειας αλλα αν πατε να δειτε συγκριτικα στο cpu boss π.χ. δεν θα το πιστευετε με την διαφορα που θα δειτε εναντι προηγουμενων γενεων που δεν ειναι u. μονος λογος να τον παρεις εαν θες μεγαλη αυτονομια μονο. οσο για την σειρα 10 που αναφεθηκε της nvidia νομιζω η 1030 πως ειναι η χαμηλοτερη αν δεν κανω λαθος. κι επισης εαν δεν κανω λαθος η σειρα 10 ειναι στα λαπτοπ πιο "δυνατη" σε επιδοσεις απο την διαφορα που ειχαν οι desktop εκδοσεις της σειρας 9 σε σχεση με τις φορητες. γνωριζω βεβαια πως στα desktop δεν βγηκαν μοντελα που κυκλοφορισαν για λαπτοπ π.χ. η 920 ας πουμε. εγω εχω την 930m αλλα οχι την απλη. δεν την βρισκεις ευκολα ουτε στο ιντερνετ. ειναι φτιαγμενη για την toshiba κι εχει ξεκλειδωτα ολα τα rops (rasters) δλδ αντι για 8 εχει 16. η καρτα απογειωνεται. παρ ολα αυτα δεν με τρελλαινει σε επιδοσεις καθολου. με αλλα λογια παιζω deus x mkd (γνωριζω πως ειναι optimized gia amd) αλλα σε αναλυση 1366χ768 και τα settings σε high (εκτος απο τα textures se medium) πανω στην δραση σε μαχη παιζω με 20 καρε το δ/πτο. κι ο επεξεργαστης δεν φταιει αφου η καρτα ειναι στο 99 με 100 % κι ο επεξεργαστης μαξιμουμ 40%. υποτιθεται ειναι το ιδιο γρηγορη η καρτα μου με μια gt940mx. οποτε πιστευω ειναι καλυτερα να περιμενετε λιγακι ακομα. οσων αφορα αλλα παιχνιδια το pes 2016 60 καρε , το nba 2k16 που ειναι πιο βαρυ με ολα στα ουλτρα απο 45 μεχρι 55 fps (εδω το frame time μας τα χαλαει λιγο αφου ειναι γυρω στα 60ms οταν φαινονται ολοι οι παικτες και οι 10 συν του παγκου ). το rofttr το παιζει πολυ καλα δεν το περιμενα να πω την αληθεια αφου και στο desktop που ειχα με μια strix r7 370 αλλα σε πιο υψηλη αναλυση 1080p και σε λιγο πιο υψηλες ρυθμισεις στα γραφικα με ι7 4790 επιανα λιγοτερα καρε καποιες φορες. δεν θα διαλεγα λαπτοπ με σειρα 9 σε 8η γενια. εκτος αν ηταν απο 960 και πανω.αλλα και παλι θα περιμενα την 10η. ειδικα αν δεν μπορεις να αλλαξεις gpu στο μελλον ειναι πακετο.
Gryzor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ βασικά απογοητευμένος από την πρόοδο με τους 8ης γεννιάς (από πλευράς launches) και δεδομένου ότι συνειδητοποίησα πως δεν με ενδιαφέρει τόσο η αυτονομία, κατέληξα σε έναν 7700HQ με μία 1050GTi και καθάρισα
razorblade334 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 με γεια !!!καλοριζικο!! ζηλευω με την καλη εννοια παντα! πολυ δυνατο μηχανημα για τα οικομικα δεδομενα που εχουμε αυτην την εποχη στην Ελλαδα.θελω να το πω καιρο αυτο.δεν εχει σημασια που ολοι ποσταρουμε καλα μηχανηματα .ποσταρουν οσοι εχουν καλα .ο περισσοτερος κοσμος την βγαζει με ι3ης γενιας ,με 750τι ,η με χβοχ και πλαυ 4. μιλαω για την πλειοψηφια.καλα Χριστουγγενα σε ολους!!!
Gryzor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Νά'σαι καλά φίλε μου. Σίγουρα καλό, σίγουρα δυνατό,σίγουρα ακριβό (πήγε €1200). Αλλά είχα να αλλάξω laptop 6+ χρόνια. Νομίζω σε βάθος χρόνου έρχεται φτηνότερα να δώσεις κάτι παραπάνω, αν αντέχεις βέβαια... Χρόνια πολλά σε όλους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα