Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρελαβα σημερα. aspire 5 a517 51g. ips 17.3, i5 8250, mx150 2gb gddr5, 8gb ram. προστεθηκε ssd m2 850 evo 250gb. περαστηκαν παραθυρα 10 προ. 1ες εντυπωσεις: το εργαλειο ειναι αθορυβο, η οθονη χορταστικη, απο ταχυτητα παει τεζα. συνισταται ανεπιφυλακτα ως desktop replacement. απο αυριο που θα παιξω και κανα παιχνιδι θα σας πω περισσοτερα για την καρτα γρφικων. νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει μεχρι τα 700. περισσοτερα απο αυριο

• Like 1
Δημοσ.

Με γεια, με γεια! Παιξε και πες μας, και αν θες ποσταρε και καμμια φωτο που δεν θα ειναι τοσο επαγγελματικη και στυλιζαρισμένη όσο των sites...

Πόσο σου πήγε ο SSD?

Δημοσ.

o ssd 110. επαιξα λιγακι forza apex 6 , σε 1080 με medium settins ετρεχε στα 30 fps. στα 720 εφτασε στα 58 fps. για τα δικα μου κυβικα που δε με νοιαζει κ τοσο η υψηλη αναλυση οσο το flow ειναι μια χαρα. εξαλλου δεν το πηρα για παιχνιδομηχανη, αλλα τα παιχνιδακια που θελω μια χαρα τα τρεχει. εχει και 2η θυρα για ραμ, οποτε μελλοντικα με μια 8αρα και σε dual channel mode φανταζομαι οτι θα ανεβασει και παραπανω, αλλα απεχουμε ακομα απο αυτο....αρκετα.... ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Δημοσ.

E ναι, ντάξει, με 150 σίγουρα δεν είναι παιχνιδομηχανή, εννοείται και δεν πειράζει. Αν παίξω παιχνίδι το σκέφτομαι κι εγώ μάλλον στα 720 στην τηλεόραση...

Με γειες κι ευχαριστώ!

Κατά τ'άλλα (άλλη κλάση τιμής βέβαια): Xiaomi. Δυστυχώς κατόπιν παραγγελίας.

Δημοσ.

E ναι, ντάξει, με 150 σίγουρα δεν είναι παιχνιδομηχανή, εννοείται και δεν πειράζει. Αν παίξω παιχνίδι το σκέφτομαι κι εγώ μάλλον στα 720 στην τηλεόραση...

Με γειες κι ευχαριστώ!

Κατά τ'άλλα (άλλη κλάση τιμής βέβαια): Xiaomi. Δυστυχώς κατόπιν παραγγελίας.

To xiaomi μου ηρθε εμενα την παρασκευη, μηχανηματαρα και πανεμορφο το ατιμο... απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει με 700.

Δημοσ.

Όχι το μοντέλο με την 8αρα μνήμη έχει i5 8250. Τσέκαρε τα specs στο λινκ που έβαλες, με τον i7 συνήθως είναι στα 950

Δημοσ.

Α, μιλάς για i5. Αν και πάλι πολύ καλή τιμή, εννοείται. Με τον i7 δεν το έχω δει αλλού βασικά, μόνο στο σύνδεσμο που έδωσα από €1130... το έχεις δει πουθενα αλλού;

Δημοσ.

παιδια η διαφορα μεταξυ ι5 και ι7 8ης γενιας ειναι αναξια λογου, τα 120 - 150€ που κοστιζουν ι7 ειναι πεταμενα στα ντουβαρια. καλυτερα να παρεις ι5 και να του ριξεις εναν ssd η μια ραμ ακομα. διαβασα σε αξιολογηση οτι σε πραγματικη χρηση η διαφορα ειναι της ταξεως του 10%...

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανώς, ναι, αφού πλέον τα cores έχουν αυξηθεί... Δεν νομίζω ότι είναι μόνο τόση η διαφορά, πρέπει να ξαναδώ benchmarks, αλλά όντως η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη.

Έχει δει κανείς τα Xiaomi στην ελληνική αγορά;

Δημοσ.

Πιθανώς, ναι, αφού πλέον τα cores έχουν αυξηθεί... Δεν νομίζω ότι είναι μόνο τόση η διαφορά, πρέπει να ξαναδώ benchmarks, αλλά όντως η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη.

Έχει δει κανείς τα Xiaomi στην ελληνική αγορά;

Στην Ελληνικη αγορα τα xiaomi δυστυχως ειναι ακριβα και σε αυτα τα χρηματα παιρνει καποιος επωνυμο αλλα αν το παρεις απο εξω ειναι μια πολυ καλη προταση νομιζω απλα εχεις ενα μηχανημα χωρις εγγυηση μιας και δεν μπορεις να μπλεξεις με περα δωθε στην κινα.

Δημοσ.

E ντάξει, και τα Xiaomi δεν τα λες (πλέον) ανώνυμα, αλλά καταλαβαίνω τί λες. Το Mi Store (ή όπως το λένε, στο Golden Hall) μου είπε πως θα αρχίσουν να έχουν laptops το 1ο τρίμηνο του '18. Ζήσε Μάη μου...

Δημοσ.

E ντάξει, και τα Xiaomi δεν τα λες (πλέον) ανώνυμα, αλλά καταλαβαίνω τί λες. Το Mi Store (ή όπως το λένε, στο Golden Hall) μου είπε πως θα αρχίσουν να έχουν laptops το 1ο τρίμηνο του '18. Ζήσε Μάη μου...

ειμαι φαν της εταιριας, αλλα ακομα δεν θα αγοραζα λαπτοπ. στα τηλεφωνα κανουν πολυ καλες υλοποιησεις, αλλα οσων αφορα μηχανημα που θα κοστιζει 700 και πανω και θα εχει ερθει απο κινα και χωρις ουσιαστικη εγγυηση δεν... πρεπει να κριιθει σε βαθος χρονου και να χτισει αξιοπιστια οπως ακριβως εκανε με τα τηλεφωνα, που ξεκινησε απο το τεραστιο για την εποχη του ΜΙ 3 και εφτασε πλεον να εισαγει παγκοσμιες καινοτομιες και τεχνολογιες με το ΜΙΧ. επεται συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...