Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Έχει δει κανένας να κυκλοφορούν φορητοί με επεξεργαστές 8ης γεννιάς; Θα περίμενα μέχρι τώρα να έχουν βγει περισσότερα μοντέλα...

Είδα, π.χ. αυτό το οποίο όμορφο είναι εκτός από την 'παλιά' 940 που φοράει (αμαρτία) και νομίζω στο Πλαίσιο έχει ακόμα ένα μοντέλο αλλά με πάνελ 1366 (booooh!), αλλά... άλλο ουδέν!

Δημοσ.

Νομίζω για όλη τη σειρά περιμένουμε... περιέργως, σε σύγκριση με προηγούμενες γεννιές αν θυμάμαι καλά και έχουν αργήσει οι κατασκευαστές και δεν υπάρχουν πλάνα (αν και το να βγάζαν ανακοινώσεις θα ήταν ένα Osborne effect...). Γι αυτό και ρώτησα εδώ!

Δημοσ.

Είναι ιδέα μου, ή το να ζευγαρώσεις ένα i7 8xxx με μία 940MX (έστω με 4GB και DDR5 όπως σε αυτό: http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-dell-inspiron-7570-156-i7-8550u8gb1tb-and-256gb940mx/prod8750073pp/ ) είναι λίγο παράταιρο από πλευράς απόδοσης; 

Χρειάζομαι νέο φορητό, αλλά διάολε, δεν ξέρω πότε θα αρχίσουν να βγάζουν με τη σειρά 10...

Δημοσ.

A, ναι; Χμ, οκ, ίσως να έχω καταλάβει λάθος γιατί νόμιζα ότι η προηγούμενη 940 ήταν... έτσι κι έτσι στην καλύτερη. Βέβαια η 1050 είναι η χαμηλότερη από τις 10x0, αλλά νόμιζα ότι η σύγκριση ήταν κοντύτερα.

Μπορεί και να το τολμήσω. Παίζω κάνα παιχνίδι που και που, αλλά δεν το θέλω για gaming. To κύριο rig μου είναι ένα Nvidia Shield TV με RetroArch :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ, δεν ειναι και κακη η τιμη του, εστω και και χωρίς SSD... περιμένουμε :)

[EDIT] Έχεις βρει κανένα review γι αυτό το μοντέλο; Γιατί δεν βρισκω ακριβώς γι αυτό...το 15άρι δεν μου φαινεται άσχημο!

@TheDevilMayCare : ευχαριστώ για τα links, διάβαζα κι εγώ χτες σχετικά :)

Επεξ/σία από Gryzor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...