Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια τα φωτα σας...εχω ενα hx 1050 corsair psu το οποιο μετα απο 4 χρονια αρχισε να κανει θορυβο ο ανεμιστηρας του οταν δουλευε..το πηγα πλαισιο και μετα απο 5 μερες τα τσακαλια διαπστωσαν οτι πρεπει να γινει rma,η απορεια μου τωρα ειναι η εξης..μου ειπαν πως το στειλαν στην corsair και η διαδικαια θα παρει 20+μερες...οταν πας να αγοραεις κατι απο πλαισιο και τους λες γιατι πχ ειναι 100ε πιο ακριβο απτο σκρουτζ καμαρωνουν κ εν θερμα σου λενε οτι εχει εγγυηση πλαισιο και ολα γινοντε απο αυτους,το πολυ σε 3μερες αντικατασταση,ενω απο το σκρουτζ πρεπει να σταλει εξωτερικο..εγω τωρα τι πρεπει να κανω,να παω απο το καταστημα να δωσω show???επισης μιλοντας με το τεχνικο τμημα στα κεντρικα <επειδη καιγομαι για το pc λογο δουλειας>τους λεω μπορειτε να μ δωσετε καποιο psu να κανω την δουλεια μ κ η απαντηση ηταν δυστηχως δεν μπορουμε...

Δημοσ.

Επρεπε να μιλησεις απευθείας με Corsair,εχει το καλυτερο support!!!!

Κι επιπλέον σε ολα τα προιόντα τους λένε Χ χρόνια εγγύηση Πλαίσιο κι όχι αντιπροσώπου..!!

Οπότε έπρεπε να στο αλλάξουν οι ίδιοι...!!

• Like 1
Δημοσ.

Βάσει νόμου(εκτύπωσέ τον και δώστον σε αυτά τα ταγάρια) πρέπει να σου δώσουν τροφοδοτικά προσωρινά μέχρι να έρθει η αντικατάσταση.

• Like 3
Δημοσ.

Επρεπε να μιλησεις απευθείας με Corsair,εχει το καλυτερο support!!!!

Κι επιπλέον σε ολα τα προιόντα τους λένε Χ χρόνια εγγύηση Πλαίσιο κι όχι αντιπροσώπου..!!

Οπότε έπρεπε να στο αλλάξουν οι ίδιοι...!!

Μην παραπληροφορείς τον κόσμο.

Μετά από τη διετία υπεύθυνος είναι ο κατασκευαστής. Δε μιλάμε για κάτι που πέθανε πάνω στη βδομάδα, αλλά μετά από 4 χρόνια.

Δημοσ.

Μετά από τη διετία υπεύθυνος είναι ο κατασκευαστής. Δε μιλάμε για κάτι που πέθανε πάνω στη βδομάδα, αλλά μετά από 4 χρόνια.

εισαι βεβαιως γιαυτο φιλε?γιατι λεει 7 χρονια εγγυηση πλαισιο?

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που γράφεις θα ισχύει αν δεν κοτσαραν σε όλες της αποδείξεις τους με μεγάλα γράμματα 2-3-5-7 η ίσα εγώ ν τέλος πάντων χρόνια εγγύηση ΠΛΑΙΣΙΟ

Αν έλεγε εγγύηση αντιπροσωπείας τότε ναι ισχύει αυτό που λες

• Like 3
Δημοσ.

εισαι βεβαιως γιαυτο φιλε?γιατι λεει 7 χρονια εγγυηση πλαισιο?

Από την στιγμή που στην απόδειξη γράφει Χ χρόνια εγγύηση Πλαίσιο, αυτό σημαίνει λογικά και νομικά ότι το Πλαίσιο αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποκατάσταση της βλάβης του προϊόντος.

Στη δική σου περίπτωση το Πλαίσιο οφείλει να σου αντικαταστήσει το τροφοδοτικό με ίδιο ή καλύτερων προδιαγραφών τροφοδοτικό.

Ή να σου δώσει σε χρήματα ή πιστωτικό την αξία που είχες πληρώσει.

Αυτά είναι ξεκάθαρα.

Από εκεί και πέρα η συμφωνία που έχει το Πλαίσιο με τον κατασκευαστή είναι θέμα του Πλαισίου και τελείως αδιάφορο για τον αγοραστή.

Δημοσ.

Άλλος παραπληροφορεί !! Μπες στο σάιτ να δεις ! Κι αν έχεις απόδειξη δες την απόδειξη!!
Δημοσ.

Παλι καλα. Εγω πηρα τροφοδ. turbo-x και εκανε θορυβο ο ανεμιστηρας μολις το βαλανε.

Ευτυχως οι ανθρωποι μου το αλλαξανε σχετικα ευκολα με αλλη μαρκα.

Δημοσ.

Παλι καλα. Εγω πηρα τροφοδ. turbo-x και εκανε θορυβο ο ανεμιστηρας μολις το βαλανε.

Ευτυχως οι ανθρωποι μου το αλλαξανε σχετικα ευκολα με αλλη μαρκα.

Τι σε δωσανε; κατι χειροτερο απο τουβλο μποξ δεν εχει, μηπως σε δωσανε corsair; ολο κι ολο 2 μαρκες εχει μονο και μετα κατι κινεζικα τα οποια επισης εχουνε πιθανοτητα να βγουνε καλυτερα απο τα corsai και τα tourbox 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...