Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βγάλει και PRO/X εκδόσεις με καλύτερο επεξεργαστή και περισσότερη RAM όπως συνηθίζει η συγκεκριμένη εταιρία. 

Αυτό!!!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά τα Redmi  ειναι τα φτηνότερα κινητά που βγάζει η εταιρεια. Αυτό σαν αρχική τιμή ειναι αρκετα ακριβό! Σχετικά με τον επεξεργαστή το Redmi 4 έχει τον Smartdragon 430  ενω αυτο τον 625  δηλαδη  ειναι upgrade και ας ειναι επεξεργαστής σχεδόν διετίας. 

• Like 1
Δημοσ.

5.7 λέμε μη το μπερδεύεις με το note :)

και 5.5 σκέτο δε θα γινόταν, βγάζει τα κουμπιά και γίνονται Onscreen οπότε η 5.5 (που θες) θα γίνει αναγκαστικά μεγαλύτερη

Το ίδιο το gsmarena δίνει αλλες διαστάσεις στη σελίδα με τα spec. Όπως και να χει καταλαβαίνω τί λες. Προσωπικά, όταν παίρνω καινούριο smart ένας από τους λόγους που κάνω root αμέσως ειναι για να έχω όλη την οθόνη στη διάθεσή μου. Φαντάζομαι πόσα πλήθη ζουν καθημερινά με περιορισμένη επιφάνεια εργασίας λόγω status & navigation bar. Σα να έχεις λειψή συσκευή

Δημοσ.

Θα μπορουμε να το προπαραγγειλουμε;

αν και αγοράζω xiaomi τέτοια πράγματα δεν θα έπρεπε να τα σκέφτεστε καν :) 

μην μπλέκετε με προπαραγγελείες 

Δημοσ.

γιατι φοβασαι μην εξαντληθει?

οχι απλα εχω μεινει χωρις κινητο εδω και μερες και ημουν ετοιμος να παρεω το redmi 4X μεχρι που ειδα αυτο το ποστ. Λεω προπαραγγελια διότι συνήθως αν προπαραγγειλεις τα λαμβανεις μερικες μερες νωριτερα απο οταν βγαινουν στην αγορα (και ετσι θα εμενα λιγοτερο καιρο χωρις κινητο )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...