Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως συμβαίνει και με το Redmi Note 5, το συγκεκριμένο handset έρχεται με οθόνη 18:9 ακολουθώντας ουσιαστικά τη τάση της εποχής.

Η συσκευή, φωτογραφίες της οποίας διέρρευσαν από έναν Κινέζικο πάροχο κινητής τηλεφωνίας διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης HD+ (ενδεχομένως έχουμε να κάνουμε με ανάλυση 1440 x 720 pixels ωστόσο δεν είναι εξασφαλισμένο) και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 625 SoC σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5.0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Τοποθετημένος λίγο χαμηλότερα από το σύστημα φακών της κύριας κάμερας είναι ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Η μπαταρία της συσκευής διαθέτει χωρητικότητα 3300mAh. Όπως είναι φανερό από την φωτογραφία, η συσκευή διαθέτει υποδοχή microUSB για τη σύνδεση της με υπολογιστή ή για τη φόρτιση της.

Το νέο Xiaomi Redmi 5 πρόκειται να παρουσιαστεί/ κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 7 Δεκεμβρίου με τιμή, σύμφωνα με φήμες, που θα βρίσκεται μεταξύ $151 και $181 περίπου.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Πάλι με τον 625 δεν τελειώνουν καμία φορά αυτά τα τσιπάκια?? Έλεος τι είναι αυτό το πράγμα τρία χρόνια τρία μοντέλα πάλι με τους ίδιους επεξεργαστές. Να μου το θυμηθείτε ότι όσοι είναι κάτοχοι τρία κ τέσσερα δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτούν για αγορά..

• Like 5
Δημοσ.

Πάλι με τον 625 δεν τελειώνουν καμία φορά αυτά τα τσιπάκια?? Έλεος τι είναι αυτό το πράγμα τρία χρόνια τρία μοντέλα πάλι με τους ίδιους επεξεργαστές. Να μου το θυμηθείτε ότι όσοι είναι κάτοχοι τρία κ τέσσερα δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτούν για αγορά..

ο μόνος λόγος (για μένα που έχω το 3 με 2/16) είναι το 4/64

κατά τα άλλα ναι αδιάφορο φαίνεται και δυστυχώς μεγαλύτερο (να δούμε και το plus μπας και έχει σημαντικές διαφορές)

Δημοσ.

Δες το άλλο thread όμως που η asus βγάζει με mediatek στα 28nm. Πάλι καλά να λες για τον 625, και στα 14 είναι, και super efficient είναι, και γρήγορος σχετικά...

Δημοσ.

Αυτό το ρημαδι το micro usb τι στον κόρακα το βάζουν ακόμα.. ο ποιο άθλιος κονεκτορας... Χάθηκαν εν έτη 2018 να βάζανε type-c ?

• Like 1
Δημοσ.

τι να ισχύει ; την λέξη "note" την βλέπεις ; 

και να ισχύει και να μην ισχύει για άλλη συσκευή είναι το θέμα κι άλλη συσκευή κοιτάς εσύ

χαχαχαχα

Καλά να σου πω κάτι, η xiaomi λίγο με τα ονόματα το έχει χέσει. Έυκολα μπερδεύονται οι χρήστες...

Δημοσ.

ο μόνος λόγος (για μένα που έχω το 3 με 2/16) είναι το 4/64

κατά τα άλλα ναι αδιάφορο φαίνεται και δυστυχώς μεγαλύτερο (να δούμε και το plus μπας και έχει σημαντικές διαφορές)

Εγώ πιστεύω καλύτερη επιλογή είναι το redmi NOTE 5, πολύ κοντά σε λεφτά και σαφώς καλύτερο από τα απλα redmi

Δημοσ.

Τρελό ξενέρωμα ο 625. Απογοήτευση. Περίμενα τον 660. Ούτε καν τον 635. Έχε γεια Xiaomi. Πάμε σε άλλον κινέζο για δεύτερη συσκευή.

Δημοσ.

τι να ισχύει ; την λέξη "note" την βλέπεις ; 

και να ισχύει και να μην ισχύει για άλλη συσκευή είναι το θέμα κι άλλη συσκευή κοιτάς εσύ

Μα για το note μιλάω, για αυτό έβαλα και το link :P

Δημοσ.

ναι ρε συ theo αλλά η είδηση αφορά το "απλό" 5 και βάζεις λινκ για το Note και γράφεις "Αν ισχύει είναι κουκλάκι."

είτε μπερδεύτηκες είτε όχι , μπερδεύεις τον άλλον (αυτόν που θα δει το λινκ και θα νομίζει ότι αφορά την ίδια συσκευή)

Εγώ πιστεύω καλύτερη επιλογή είναι το redmi NOTE 5, πολύ κοντά σε λεφτά και σαφώς καλύτερο από τα απλα redmi

οκ αλλά στο "redmi X" vs "redmi note X" δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο θέμα :) , υπάρχει μια λέξη Note :)

το θέμα του Note είναι το μέγεθος (για μένα έστω)

και δυστυχώς αυτό φαίνεται 1/2εκ μεγαλύτερο από τα κλασικά 5αρια και 1/2εκ μικρότερο από τα note 5.5)

Δημοσ.

το θέμα του Note είναι το μέγεθος (για μένα έστω)

Για αυτό και το nick; :D :P

Εμένα πάντως το ιδανικό είναι bezel es, στις 6". Περιμένω να δω αν το redmi note θα έχει 636 ή 660, για να το χτυπήσω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...