AndreasBoo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-S3-X626-5-5-Inch-4GB-32GB-Rose-Gold-384689.html Από ιταλική αποθήκη με DHL 1-2 μέρες Κουπόνι: GEEKBUYING *Δεν έχει την B20 band 2
AndreasBoo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 130-150 Ευρώ (Ελλάδα 190Ευρω) Βασικά η προσφορά είναι στα μεταφορικά (3,5 ευρώ) χωρίς το φόβο του τελωνείου 1
sevsp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και ένα πιο σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει audio jack. 1
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το Le S3 x626 παίζει συνέχεια κοντά στο κατοστάρικο ευρώ (κάτω από 100 με τα μεταφορικά) στα διάφορα κινεζομάγαζα που θέλουν να διώξουν το στόκ τους και μάλιστα στα 90+€ κατά καιρούς στα deals του kimovil. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν έχει ξανανέβει πάνω από μία φορά και εδώ στο φόρουμ των προσφορών σε τιμή περί τα 90+ ευρώ. Δεν φοράει την B20 και δεν υποστηρίζεται από την μαμά εταιρεία. 1
AndreasBoo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 όντως άλλα για δώρο σε γυναίκα, φίλη, κόρη, βεβαία μπορείς να το κρύψεις με μια θήκη άλλα άμα σε πάρουν χαμπάρι.... @lionheart75 το ανέφερα και εγώ, το κάλο όμως είναι ότι τα 100ε είναι τελική τιμή από ευρωπαϊκή αποθήκη άμα δεις τα μεταφορικά από γερμανική αποθήκη είναι 30+ ευρώ και από κίνα 15-20 ευρώ
FLIMIT Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 όντως άλλα για δώρο σε γυναίκα, φίλη, κόρη, βεβαία μπορείς να το κρύψεις με μια θήκη άλλα άμα σε πάρουν χαμπάρι.... @lionheart75 το ανέφερα και εγώ, το κάλο όμως είναι ότι τα 100ε είναι τελική τιμή από ευρωπαϊκή αποθήκη άμα δεις τα μεταφορικά από γερμανική αποθήκη είναι 30+ ευρώ και από κίνα 15-20 ευρώ kkppamth δεν εχει b 20? Πλακα μας κανεις?
spy94 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Για γυναικα προοριζεται οποτε το χρωμα δεν μας πειραζει.Γενικα ειναι απο τα καλα κινεζικα η μακρυα;Η b20 επισης δεν μας πειραζει.θηκες βρισκουμε ετσι;Αντιπροταση μεχρο το κατοσταρικο απο ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει η να το χτυπησω;
stelios18120 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 άλλο ένα μειονέκτημά είναι σε ροζ χρώμαΡοζ-χρυσο είναι Rose gold Με μια θήκη είσαι άρχοντας
AndreasBoo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 gearbest,banggood,geekbuying είναι από τα αξιόπιστα κινέζικα άλλα η αγορά από κινεζομαγαζα έχει τα θετικά(χαμηλές τιμές) άλλα και τα αρνητικά(πιθανή ταλαιπωρία σε ελαττωματικό προϊών) κάλο είναι άμα δεν έχεις ψωνίσει από κινέζικο να διαβάσεις οδηγούς που υπάρχουν σε διάφορα ελληνικά site ώστε να ξέρεις πως να αντιδράσεις σε περίπτωση προβλήματος(πάντα αγοράζεις με paypal). Πάντως οι αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν έχει το κίνδυνο του τελωνείου. Στα 100 ευρώ με τέτοια χαρακτηριστικά προσωπικά άλλο κινητό δεν έχω καταφέρει να βρω Για θήκη βρήκα αυτές https://www.geekbuying.com/item/Soft-Case-TPU-Transparent-Back-Cover-For-LeTV-LeEco-Le-2---Le-2-Pro-389711.html https://www.amazon.com/Hybrid-Shockproof-Protection-Absorption-Kickstand/dp/B06XQXNP8V Περίμενε να ακούσεις και της απόψεις τον άλλων και αποφασίζεις
spy94 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καταρχας ευχαριστω για τον κοπο σου,ημουν απο κινητο και εγραφα βιαστικα και δεν ημουν σαφης.Εννοουσα σαν συσκευη οχι σαν καταστηματα.Ξερω λιγο πολυ τα μαγαζια αλλα δεν ξερω και πολλα απο κινητα
AndreasBoo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και ένα πιο σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει audio jack. έχει ανταπτορα (εάν φυσικά δεν σε πειράζει να τον έχεις μαζί σου) https://youtu.be/-1HNhJIgmK8?t=1m2s Καταρχας ευχαριστω για τον κοπο σου,ημουν απο κινητο και εγραφα βιαστικα και δεν ημουν σαφης.Εννοουσα σαν συσκευη οχι σαν καταστηματα.Ξερω λιγο πολυ τα μαγαζια αλλα δεν ξερω και πολλα απο κινητα σαν κινητό είναι καλό(δεν το έχω από αυτά που διαβάζω από τους άλλους κατόχους) το μενού είναι μεταφρασμένο περίπου 60%ελληνικά - 40%αγγλικά δεν έχει κινέζικα apps η εταιρία έχει βγάλει αρκετά καλά κινητά, υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα ότι η εταιρία πάει για φούντο άλλα λειτουργεί ακόμα εγώ πάντως θα το αγόραζα άμα ήταν σε γκρι χρώμα αυτά 1
samsunglife Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Για γυναικα προοριζεται οποτε το χρωμα δεν μας πειραζει.Γενικα ειναι απο τα καλα κινεζικα η μακρυα;Η b20 επισης δεν μας πειραζει.θηκες βρισκουμε ετσι;Αντιπροταση μεχρο το κατοσταρικο απο ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει η να το χτυπησω; Θήκη (διάφανη σιλικόνης) έχει μέσα η συσκευασία 1
spy94 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Θήκη (διάφανη σιλικόνης) έχει μέσα η συσκευασία Ναι δίκιο έχεις είδα ότι δεν αναφέρει κάτι στην σελίδα αλλά σε review είδα ότι είχε.Ίσως είναι καλή προσωρινή λύση. έχει ανταπτορα (εάν φυσικά δεν σε πειράζει να τον έχεις μαζί σου) https://youtu.be/-1HNhJIgmK8?t=1m2s σαν κινητό είναι καλό(δεν το έχω από αυτά που διαβάζω από τους άλλους κατόχους) το μενού είναι μεταφρασμένο περίπου 60%ελληνικά - 40%αγγλικά δεν έχει κινέζικα apps η εταιρία έχει βγάλει αρκετά καλά κινητά, υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα ότι η εταιρία πάει για φούντο άλλα λειτουργεί ακόμα εγώ πάντως θα το αγόραζα άμα ήταν σε γκρι χρώμα αυτά Ήρωας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα