Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας εχω μια τιμονιερα logitech g27 αλλα δεν αναβει και δεν κανει τιποτα τα βαζω ολα αλλα τιποτα.Μηπος φρεει η πλακετα??αν ναι που νπορω να βρω??
Le Perv Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχω την ιδια τιμονιερα, εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι. Κανω υποθεσεις. 1. Τη δοκιμασες στο pc? Αν εχει καει η πλακετα, μπορει να δουλευει αλλα να μην εχει αναδραση, στο pc. 2. Η κονσολα/παιχνιδι σου την υποστηριζει? 3. Εβαλες αλλο τροφοδοτικο απο το δικο της? (Αναποδη πολικοτητα, αλλα ρευματα)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ναι φιλε μου ολα τα εκανα και σε αλλο pc την δοκιμασα αλλα τζιφος.Πρην απο 20 μερες που την πηρα ολα κομπλε τελεια .Ξερεις τη ειναι να χαλαει αυτο που ηθελες παρα πολυ?Αστα.Παντως σε ευχαριστω που ασχοληθηκες
Left13S Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ναι φιλε μου ολα τα εκανα και σε αλλο pc την δοκιμασα αλλα τζιφος.Πρην απο 20 μερες που την πηρα ολα κομπλε τελεια .Ξερεις τη ειναι να χαλαει αυτο που ηθελες παρα πολυ?Αστα.Παντως σε ευχαριστω που ασχοληθηκες Αφοου ειναι μεσα στην εγγυηση γιατι δεν την πας για αλλαγη,μπορει να ηταν ελαττωματικη.Ή να δουν στο service τους τι προβλημα δημιουργηθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα