Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά δεν ξέρω πιο να επιλέξω.είμαι μεταξύ αυτών

1)Sensei 310

2) Zowie ZA13

3) Deathadder Destiny

Για μένα είναι ακριβά δηλαδή θα προτιμούσα κάτι πιο οικονομικό αλλά εάν αξίζει καποιο  από αυτά θα τα έδινα. Γενικότερα προτιμώ μικρό μέγεθος mouse (τωρα έχω Steelseries Kinzu) ..Τα 2 πρώτα νομίζω ταιριάζουν στο χέρι μ για το 3ο έχω ενδοιασμούς.

Μετά οικονομική λύση ειναι της Steelseries rival 100-110..Που δεν ξέρω τι λένε απο άποψη ποιότητας κι αντοχής..

Εγώ κλέινω προς το rival 110 ξεκάθαρα λογω τιμής <50 ευρώ!

Όποιες γνώμες δεκτές..Το μόνο παιχνίδι που παίζω ειναι το CS Go!

Δημοσ.

Απο τα χερια περασαν Deathadder 2013, Logitech G403, τα τρια ποντικια της Zowie

Προσωπικα θα πηγαινα σε FK1 και σε σχεση με αυτα που ανεφερες το Sensei 310 εχει παρομοια καταστευη, τα ΖΑ series εχουν πολυ αβολο σχημα

Δημοσ.

Απο τα χερια περασαν Deathadder 2013, Logitech G403, τα τρια ποντικια της Zowie

Προσωπικα θα πηγαινα σε FK1 και σε σχεση με αυτα που ανεφερες το Sensei 310 εχει παρομοια καταστευη, τα ΖΑ series εχουν πολυ αβολο σχημα

Δεν ξερω απο τα βιντεακια που ειδα,τα ΖΑ εφερναν στο σχημα του Kinzu..Γενικα θελω να μείνω στον ίδιο σχηματισμό.!!

Το Deathadder ειναι κατι τελειως διαφορετικό έτσι???

το FK1 Ελλαδα δεν το + που υπαρχει ειναι αρκετά μεγάλο για τα χέρια μου!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω απο τα βιντεακια που ειδα,τα ΖΑ εφερναν στο σχημα του Kinzu..Γενικα θελω να μείνω στον ίδιο σχηματισμό.!!

Το Deathadder ειναι κατι τελειως διαφορετικό έτσι???

το FK1 Ελλαδα δεν το + που υπαρχει ειναι αρκετά μεγάλο για τα χέρια μου!!!

Αμα σε βολευει το σχημα πανε για ΖΑ, για να λες  το 13 πρεπει να εχεις μικρα χερακια :-D

Δημοσ.

Αμα σε βολευει το σχημα πανε για ΖΑ, για να λες  το 13 πρεπει να εχεις μικρα χερακια :-D

Τα χεράκια μου ειναι νορμαλ,ο τροπος π πιάνω το ποντίκι δεν ειναι..!Δεν ακουμπάω ολόκληρη την παλάμη μου..Μονο με τα δάκτυλα το κρατάω..Δεν ξέρω εαν με κατάλαβες..Απλά σε μεγάλα ποντίκια αγκαστηκά "ξεκουράζεις" την παλάμη σου πάνω,κάτι που δεν με βολευει..!

Απλά θελω να δω αν αξίζει να δώσω σχεδόν τα διπλάσια (rival 110 45) για να πάω στο zowie η στο sensei...!

Κανένα δεν εχω δει απο κοντα για να βγάλω αποψη οτι με βολευει..!!Απλά θεωρητικα το λεω!

Δημοσ.

Τα χεράκια μου ειναι νορμαλ,ο τροπος π πιάνω το ποντίκι δεν ειναι..!Δεν ακουμπάω ολόκληρη την παλάμη μου..Μονο με τα δάκτυλα το κρατάω..Δεν ξέρω εαν με κατάλαβες..Απλά σε μεγάλα ποντίκια αγκαστηκά "ξεκουράζεις" την παλάμη σου πάνω,κάτι που δεν με βολευει..!

Απλά θελω να δω αν αξίζει να δώσω σχεδόν τα διπλάσια (rival 110 45) για να πάω στο zowie η στο sensei...!

Κανένα δεν εχω δει απο κοντα για να βγάλω αποψη οτι με βολευει..!!Απλά θεωρητικα το λεω!

Αυτό πρέπει να είναι το claw grip που λένε, και εγώ έτσι το κρατάω πάντα. Βολεύει, δεν ιδρώνει και το χέρι πάνω στο ποντίκι. Οπότε ψάξε review που να λέει ποιο από τα ποντίκια είναι καλύτερο για claw grip.

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι το claw grip που λένε, και εγώ έτσι το κρατάω πάντα. Βολεύει, δεν ιδρώνει και το χέρι πάνω στο ποντίκι. Οπότε ψάξε review που να λέει ποιο από τα ποντίκια είναι καλύτερο για claw grip.

Μπορεί να εννοεί claw, αν και μου ακούγεται περισσότερο για fingertip grip (έτσι το κρατάω κι εγώ).

9984738_f260.jpg

Εγώ μετά από ψάξιμο πρόσφατα (με όριο τα 30EUR) είχα καταλήξει σε Roccat Lua (δεν το πήρα τελικά γιατί βρέθηκε δώρο από φίλο ένα Abyssus).

Δημοσ.

Μπορεί να εννοεί claw, αν και μου ακούγεται περισσότερο για fingertip grip (έτσι το κρατάω κι εγώ).

9984738_f260.jpg

Εγώ μετά από ψάξιμο πρόσφατα (με όριο τα 30EUR) είχα καταλήξει σε Roccat Lua (δεν το πήρα τελικά γιατί βρέθηκε δώρο από φίλο ένα Abyssus).

Ναι fingertip grip το κρατάω..!!

Τωρα ειδα κι το Logitevh g403 !!! Γενιακ εχω μπλέξει!!

Δημοσ.

Lol, εγώ είμαι mix μεταξύ fingertip και claw. Τα δάχτυλα σαν το claw αλλά η παλάμη και η απόσταση από το ποντίκι σαν το fingertip. :) Το μόνο που ακουμπάει συνέχεια το ποντίκι είναι ο αντίχειρας, ο παράμεσος και το μικρό δάχτυλο. Nothing else. Το δεξί μου χέρι είναι λες και κάνω Kung Fu όλη την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Lol, εγώ είμαι mix μεταξύ fingertip και claw. Τα δάχτυλα σαν το claw αλλά η παλάμη και η απόσταση από το ποντίκι σαν το fingertip. :) Το μόνο που ακουμπάει συνέχεια το ποντίκι είναι ο αντίχειρας, ο παράμεσος και το μικρό δάχτυλο. Nothing else. Το δεξί μου χέρι είναι λες και κάνω Kung Fu όλη την ώρα.

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ...Οοο ρε κάτι τενοντίτιδες ...!!

Εγω απλά ξεκουράζω τα δάκτυλα μονο πανω στο ποντικι..!!

Δημοσ.

Παιδιά τελικα αποφάσισα για το g403 μόνο καλά λόγια διαβάζω κι απο Support Logitech..!!

Η λαβή μ ειναι κατι ενδιαμεσο Fingertip κι Palm..Οποτε θεωρώ θα είναι κομπλε!!

Κάτι άλλο τα μεγάλα καταστήματα (public,κοτσο) μηπως εχουν εκτος συσκευασιας ποντικια για να τα δοκιμάσεις???

Παιζει αυτο καπου στην Αθηνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...