nikolas_kriti Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Γενικά δεν ξέρω πιο να επιλέξω.είμαι μεταξύ αυτών 1)Sensei 310 2) Zowie ZA13 3) Deathadder Destiny Για μένα είναι ακριβά δηλαδή θα προτιμούσα κάτι πιο οικονομικό αλλά εάν αξίζει καποιο από αυτά θα τα έδινα. Γενικότερα προτιμώ μικρό μέγεθος mouse (τωρα έχω Steelseries Kinzu) ..Τα 2 πρώτα νομίζω ταιριάζουν στο χέρι μ για το 3ο έχω ενδοιασμούς. Μετά οικονομική λύση ειναι της Steelseries rival 100-110..Που δεν ξέρω τι λένε απο άποψη ποιότητας κι αντοχής.. Εγώ κλέινω προς το rival 110 ξεκάθαρα λογω τιμής <50 ευρώ! Όποιες γνώμες δεκτές..Το μόνο παιχνίδι που παίζω ειναι το CS Go!
MessatsuRoku Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Απο τα χερια περασαν Deathadder 2013, Logitech G403, τα τρια ποντικια της Zowie Προσωπικα θα πηγαινα σε FK1 και σε σχεση με αυτα που ανεφερες το Sensei 310 εχει παρομοια καταστευη, τα ΖΑ series εχουν πολυ αβολο σχημα
nikolas_kriti Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Απο τα χερια περασαν Deathadder 2013, Logitech G403, τα τρια ποντικια της Zowie Προσωπικα θα πηγαινα σε FK1 και σε σχεση με αυτα που ανεφερες το Sensei 310 εχει παρομοια καταστευη, τα ΖΑ series εχουν πολυ αβολο σχημα Δεν ξερω απο τα βιντεακια που ειδα,τα ΖΑ εφερναν στο σχημα του Kinzu..Γενικα θελω να μείνω στον ίδιο σχηματισμό.!! Το Deathadder ειναι κατι τελειως διαφορετικό έτσι??? το FK1 Ελλαδα δεν το + που υπαρχει ειναι αρκετά μεγάλο για τα χέρια μου!!!
MessatsuRoku Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω απο τα βιντεακια που ειδα,τα ΖΑ εφερναν στο σχημα του Kinzu..Γενικα θελω να μείνω στον ίδιο σχηματισμό.!! Το Deathadder ειναι κατι τελειως διαφορετικό έτσι??? το FK1 Ελλαδα δεν το + που υπαρχει ειναι αρκετά μεγάλο για τα χέρια μου!!! Αμα σε βολευει το σχημα πανε για ΖΑ, για να λες το 13 πρεπει να εχεις μικρα χερακια
nikolas_kriti Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αμα σε βολευει το σχημα πανε για ΖΑ, για να λες το 13 πρεπει να εχεις μικρα χερακια Τα χεράκια μου ειναι νορμαλ,ο τροπος π πιάνω το ποντίκι δεν ειναι..!Δεν ακουμπάω ολόκληρη την παλάμη μου..Μονο με τα δάκτυλα το κρατάω..Δεν ξέρω εαν με κατάλαβες..Απλά σε μεγάλα ποντίκια αγκαστηκά "ξεκουράζεις" την παλάμη σου πάνω,κάτι που δεν με βολευει..! Απλά θελω να δω αν αξίζει να δώσω σχεδόν τα διπλάσια (rival 110 45) για να πάω στο zowie η στο sensei...! Κανένα δεν εχω δει απο κοντα για να βγάλω αποψη οτι με βολευει..!!Απλά θεωρητικα το λεω!
nikolas_kriti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καποιος που να χει το rival 110 να μας πει καμια γνώμη!!
mindtrapper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τα χεράκια μου ειναι νορμαλ,ο τροπος π πιάνω το ποντίκι δεν ειναι..!Δεν ακουμπάω ολόκληρη την παλάμη μου..Μονο με τα δάκτυλα το κρατάω..Δεν ξέρω εαν με κατάλαβες..Απλά σε μεγάλα ποντίκια αγκαστηκά "ξεκουράζεις" την παλάμη σου πάνω,κάτι που δεν με βολευει..! Απλά θελω να δω αν αξίζει να δώσω σχεδόν τα διπλάσια (rival 110 45) για να πάω στο zowie η στο sensei...! Κανένα δεν εχω δει απο κοντα για να βγάλω αποψη οτι με βολευει..!!Απλά θεωρητικα το λεω! Αυτό πρέπει να είναι το claw grip που λένε, και εγώ έτσι το κρατάω πάντα. Βολεύει, δεν ιδρώνει και το χέρι πάνω στο ποντίκι. Οπότε ψάξε review που να λέει ποιο από τα ποντίκια είναι καλύτερο για claw grip.
swstost Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αυτό πρέπει να είναι το claw grip που λένε, και εγώ έτσι το κρατάω πάντα. Βολεύει, δεν ιδρώνει και το χέρι πάνω στο ποντίκι. Οπότε ψάξε review που να λέει ποιο από τα ποντίκια είναι καλύτερο για claw grip. Μπορεί να εννοεί claw, αν και μου ακούγεται περισσότερο για fingertip grip (έτσι το κρατάω κι εγώ). Εγώ μετά από ψάξιμο πρόσφατα (με όριο τα 30EUR) είχα καταλήξει σε Roccat Lua (δεν το πήρα τελικά γιατί βρέθηκε δώρο από φίλο ένα Abyssus).
nikolas_kriti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αυτό πρέπει να είναι το claw grip που λένε, και εγώ έτσι το κρατάω πάντα. Βολεύει, δεν ιδρώνει και το χέρι πάνω στο ποντίκι. Οπότε ψάξε review που να λέει ποιο από τα ποντίκια είναι καλύτερο για claw grip. Μπορεί να εννοεί claw, αν και μου ακούγεται περισσότερο για fingertip grip (έτσι το κρατάω κι εγώ). Εγώ μετά από ψάξιμο πρόσφατα (με όριο τα 30EUR) είχα καταλήξει σε Roccat Lua (δεν το πήρα τελικά γιατί βρέθηκε δώρο από φίλο ένα Abyssus). Ναι fingertip grip το κρατάω..!! Τωρα ειδα κι το Logitevh g403 !!! Γενιακ εχω μπλέξει!!
mindtrapper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Lol, εγώ είμαι mix μεταξύ fingertip και claw. Τα δάχτυλα σαν το claw αλλά η παλάμη και η απόσταση από το ποντίκι σαν το fingertip. Το μόνο που ακουμπάει συνέχεια το ποντίκι είναι ο αντίχειρας, ο παράμεσος και το μικρό δάχτυλο. Nothing else. Το δεξί μου χέρι είναι λες και κάνω Kung Fu όλη την ώρα. 1
nikolas_kriti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Lol, εγώ είμαι mix μεταξύ fingertip και claw. Τα δάχτυλα σαν το claw αλλά η παλάμη και η απόσταση από το ποντίκι σαν το fingertip. Το μόνο που ακουμπάει συνέχεια το ποντίκι είναι ο αντίχειρας, ο παράμεσος και το μικρό δάχτυλο. Nothing else. Το δεξί μου χέρι είναι λες και κάνω Kung Fu όλη την ώρα. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ...Οοο ρε κάτι τενοντίτιδες ...!! Εγω απλά ξεκουράζω τα δάκτυλα μονο πανω στο ποντικι..!!
nikolas_kriti Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά τελικα αποφάσισα για το g403 μόνο καλά λόγια διαβάζω κι απο Support Logitech..!! Η λαβή μ ειναι κατι ενδιαμεσο Fingertip κι Palm..Οποτε θεωρώ θα είναι κομπλε!! Κάτι άλλο τα μεγάλα καταστήματα (public,κοτσο) μηπως εχουν εκτος συσκευασιας ποντικια για να τα δοκιμάσεις??? Παιζει αυτο καπου στην Αθηνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα