new_man Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Ψάχνω μιια μικρή βοήθεια σχετικά με το εξής: Έχω το παρακάτω $duedate=date("d F Y",$duedatetime); το οποίο μου επιστρέφει την ημερομηνία στη μορφή 11 September 2017. Το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να δηλώσω το F ώστε στο αποτέλεσμα να μου επιστρέψει το μήνα στα ελληνικά.
exarhis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Για δες εδώ μια function που μετατρέπει την ημερομηνία σε Ελληνικά.Δεν έχει κάτι ανάλογο από μόνη της η PHP function GreekDate($time){ $greekMonths = array('Ιανουαρίου','Φεβρουαρίου','Μαρτίου','Απριλίου','Μαΐου','Ιουνίου','Ιουλίου','Αυγούστου','Σεπτεμβρίου','Οκτωβρίου','Νοεμβρίου','Δεκεμβρίου'); $greekdays = array('Δευτέρα','Τρίτη','Τετάρτη','Πέμπτη','Παρασκευή','Σάββατο','Κυριακή'); $newformat = date('Y-m-d',$time); return $greekdays[date('N', strtotime($newformat))-1].' '. date('j', strtotime($newformat)).' '.$greekMonths[date('m', strtotime($newformat))-1]. ' '. date('Y', strtotime($newformat)); }
dominotrix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε αυτο ( σε Wordpress να φανταστω εισαι; ) echo date_i18n("d F Y (H:i)",$date) ;
new_man Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ναι σε wp βρίσκεται το php αρχείο που δουλεύω. Παλεύω να δώ πως μπορώ να ενσωματώσω κάπως το παράδειγμα του @exarhis γιατί φαντάζομαι πρέπει να δηλώσω ένα array για τη μετατροπή.
new_man Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Βρήκα λύση στο πρόβλημα μου με την εξής function $duedate=date("d F Y",$duedatetime); $phrase = date("d F Y",$duedatetime);$months = array("January", "February", "March", "April", "May", "June", "July", "August", "September", "October", "November", "December");$monthsgr = array("Ιανουαρίου", "Φεβρουαρίου", "Μαρτίου", "Απριλίου", "Μαΐου", "Ιουνίου", "Ιουλίου", "Αυγούστου", "Σεπτεμβρίου", "Οκτωβρίου", "Νοεμβρίου", "Δεκεμβρίου");$newphrase = str_replace($months, $monthsgr, $phrase); Ημερομηνία:'.$newphrase.' Ευχαριστώ για τη συνδρομή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα