Eppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια, ο πατερας μου ψαχνει για ενα ανθεκτικο κινητο, μιας και λογω της δουλειας του αγοραζει ενα φθηνο καθε 4-5 μηνες μονο και μονο για να το καταστρεψει επανω στην οικοδομη. Εχω βαλει στο ματι το Energizer Energy 100 απο το σκρουτζ και θα ηθελα πληροφοριες συμφωνα με τις γλωσσες που εχει το κινητο, δηλαδη εαν εχει ελληνικα διοτι ο πατερας μου δε σκαμπαζει γρι απο αγγλικα. Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει παρα πολυ. Επισης εαν εχετε καπια αλλη ενναλακτικη εννοειται σε κινητο που να μην ειναι αφης. Ευχαριστω.
stelios18120 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κάτι σε cat να κοιτάξει. Αξίζουν και έχουν τεράστια αντοχή.
SeNNinhA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μονο σε CAT. Παιζουν και σε απλα αλλα και σε Smartphone. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/3538/CAT.html
kajwbtfe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ενα Nokia 3320 να πάρει ο άνθρωπος να βρει την υγειά του..
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια, ο πατερας μου ψαχνει για ενα ανθεκτικο κινητο, μιας και λογω της δουλειας του αγοραζει ενα φθηνο καθε 4-5 μηνες μονο και μονο για να το καταστρεψει επανω στην οικοδομη. Εχω βαλει στο ματι το Energizer Energy 100 απο το σκρουτζ και θα ηθελα πληροφοριες συμφωνα με τις γλωσσες που εχει το κινητο, δηλαδη εαν εχει ελληνικα διοτι ο πατερας μου δε σκαμπαζει γρι απο αγγλικα. Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει παρα πολυ. Επισης εαν εχετε καπια αλλη ενναλακτικη εννοειται σε κινητο που να μην ειναι αφης. Ευχαριστω. http://safesales.gr/product_info.php?products_id=1544 έχει Ελληνικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Έχει ο πεθερός μου ένα xcover 550 2 χρόνια και δουλεύει μια χαρά. Το έχει ρίξει στο ποτάμι, το έχει πατήσει με το αγροτικό και του έχει πέσει μερικές δεκάδες φορες.
ziaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε συσκευή και να κάνει μια ασφάλεια με κόστος 20-30€ έτσι δεν θα τον νοιάζει ότι και να πάθει η συσκευή
SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε συσκευή και να κάνει μια ασφάλεια με κόστος 20-30€ έτσι δεν θα τον νοιάζει ότι και να πάθει η συσκευή Με τα επαγγελματικα κινητα δεν παιζεις με αντικαταστασεις. Ειναι εργαλεια δουλειας και εκτος του χρονου που δεν εχεις κινητο εχεις και ολο το μπελα με τις μεταφορες δεδομενων. Δεν μιλαμε για παιδακια του σχολειου
ziaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 οικοδόμος είναι άνθρωπος όχι μάνατζερ σε πολυεθνική λογικά θα τον ενδιαφέρει να παίρνει τηλ και άντε καμία φώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα