Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ο πατερας μου ψαχνει για ενα ανθεκτικο κινητο, μιας και λογω της δουλειας του αγοραζει ενα φθηνο καθε 4-5 μηνες μονο και μονο για να το καταστρεψει επανω στην οικοδομη. Εχω βαλει στο ματι το Energizer Energy 100 απο το σκρουτζ και θα ηθελα πληροφοριες συμφωνα με τις γλωσσες που εχει το κινητο, δηλαδη εαν εχει ελληνικα διοτι ο πατερας μου δε σκαμπαζει γρι απο αγγλικα. Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει παρα πολυ. Επισης εαν εχετε καπια αλλη ενναλακτικη εννοειται σε κινητο που να μην ειναι αφης. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ο πατερας μου ψαχνει για ενα ανθεκτικο κινητο, μιας και λογω της δουλειας του αγοραζει ενα φθηνο καθε 4-5 μηνες μονο και μονο για να το καταστρεψει επανω στην οικοδομη. Εχω βαλει στο ματι το Energizer Energy 100 απο το σκρουτζ και θα ηθελα πληροφοριες συμφωνα με τις γλωσσες που εχει το κινητο, δηλαδη εαν εχει ελληνικα διοτι ο πατερας μου δε σκαμπαζει γρι απο αγγλικα. Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει παρα πολυ. Επισης εαν εχετε καπια αλλη ενναλακτικη εννοειται σε κινητο που να μην ειναι αφης. Ευχαριστω.

http://safesales.gr/product_info.php?products_id=1544 έχει Ελληνικά.
Δημοσ.

Έχει ο πεθερός μου ένα xcover 550 2 χρόνια και δουλεύει μια χαρά.

Το έχει ρίξει στο ποτάμι, το έχει πατήσει με το αγροτικό και του έχει πέσει μερικές δεκάδες φορες.

Δημοσ.

Μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε συσκευή και να κάνει μια ασφάλεια με κόστος 20-30€ έτσι δεν θα τον νοιάζει ότι και να πάθει η συσκευή

Δημοσ.

Μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε συσκευή και να κάνει μια ασφάλεια με κόστος 20-30€ έτσι δεν θα τον νοιάζει ότι και να πάθει η συσκευή

Με τα επαγγελματικα κινητα δεν παιζεις με αντικαταστασεις. Ειναι εργαλεια δουλειας και εκτος του χρονου που δεν εχεις κινητο εχεις και ολο το μπελα με τις μεταφορες δεδομενων. Δεν μιλαμε για παιδακια του σχολειου

Δημοσ.

οικοδόμος είναι άνθρωπος όχι μάνατζερ σε πολυεθνική λογικά θα τον ενδιαφέρει να παίρνει τηλ και άντε καμία φώτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...