Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 120€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Λαμπρακης ειναι το παλιοτερο καταστημα κινητων στην Λαρισα. Θα επιβεβαιωσω αλλη μια φορα το θεμα εγγυησης αλλα το θυμαμαι γιατι ειχα ρωτησει για τπ ιδιο για την γυναικα μου. Δεν κανει συνηθως παραεισαγωγες και αναφερεται ως 4Χ κατι παραπεμπει αλλωστε στην infoquest που τα εισαγει επισημα. Οποτε μιλαμε για επισημη εγγυηση 2 ετων απο την αντιπροσωπεια. Ειμαι Λαρισα και μπορω να ρωτησω εαν μπορει να στο στειλει αυτος ή να το κανω εγω εαν θελει καποιος. Θαβμαθω σημερα. Ειναι κεντρο.

Βεβαια θα βρεις ισως και μαγαζια στο Skroutz που δινουν 2 ετη εγγυηση δικη τους. Το myGad δινει αλλα δεν ξερω εαν το εχει

Καλο καταστημα.

Δεν ειναι το πλαστικο ειναι και ο χαμηλοτερος επεξεργαστης. Αναμενομενα σε αυτη την κατηγορια τιμης αλλα κριμα οταν με +20€ παιρνεις specs και κατασκευη μεσαιας κατηγοριας.

Καλημέρα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων αν μπορέσεις να τσεκάρεις για την εγγύηση των 2 ετών.Ενδιαφέρει εμένα να το αγοράσω.Όπως έγραψα ποιο πάνω στα πρώτα 10 στον Σκρουτζ 1 χρόνο εγγύηση δική τους δίνουν.Εντάξει δεν αγοράζεις και ναυαρχίδα 1000€ αλλά αν μπορείς να έχεις 2 χρόνια εγγύηση γιατί όχι?ΤΟ μαγαζί που λες θα το δω αν το έχει και πόσο.Έχω έναν πρώην συνάδελφο που μένει Λάρισα και κατεβαίνει συχνά και στις γιορτές Αθήνα.Θα μιλήσω και μαζί του μήπως με εξυπηρετήσει εκείνος.Αλλά ας δούμε όλες τις επιλογές και την εγγύηση αν είναι διετής και μιλάμε.Ευχαριστώ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων αν μπορέσεις να τσεκάρεις για την εγγύηση των 2 ετών.Ενδιαφέρει εμένα να το αγοράσω.Όπως έγραψα ποιο πάνω στα πρώτα 10 στον Σκρουτζ 1 χρόνο εγγύηση δική τους δίνουν.Εντάξει δεν αγοράζεις και ναυαρχίδα 1000€ αλλά αν μπορείς να έχεις 2 χρόνια εγγύηση γιατί όχι?ΤΟ μαγαζί που λες θα το δω αν το έχει και πόσο.Έχω έναν πρώην συνάδελφο που μένει Λάρισα και κατεβαίνει συχνά και στις γιορτές Αθήνα.Θα μιλήσω και μαζί του μήπως με εξυπηρετήσει εκείνος.Αλλά ας δούμε όλες τις επιλογές και την εγγύηση αν είναι διετής και μιλάμε.Ευχαριστώ.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Του Λαμπρακη (Λαρισα) τα τηλεφωνα ειναι απο την infoquest και καλυπτονται απο επισημη εγγυηση 2 ετων

Περι αποστολης εκτος Λαρισας μπορει να γινει μετα απο καταθεση (δεν ειναι internetομαγαζο) και με courier με χρεωση παραληπτη. 

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 2410-672210

Ειναι παντως το πιο παλιο μαγαζι και εχει την καλυτερη εξυπηρετηση απο ολα. Δεν εχει τιμες Skroutz αλλα ομως καλυτερες απο τα υπολοιπα επισημα συνηθως

Για μερικες ημερες ακομη θα ειμαι και εγω Λαρισα για οποιον θελει καποια εξυπηρετηση ή βοηθεια.

Υ.Γ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...