SeNNinhA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ο Λαμπρακης στην Λάρισα εχει το Redmi 4Χ 3/32 στα 139€. Μολις περασα απο εκει. Εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Οποιος θελησει διευκολυνση μου λεει.
kpapageo1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, θα της παρουσιάσω τα δεδομένα και ας αποφασίσει εκείνη.
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, θα της παρουσιάσω τα δεδομένα και ας αποφασίσει εκείνη. no offence αλλά μην παραξενευτείς αν το πρώτο ερώτημα απο την παραθεση των δεδομένων θα είναι -Σε τι χρώματα το βρήκες; 1
kpapageo1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Indeed, αν είναι ροζ ή χρυσό θα μου πει "παρ'το πέτα το"!
ad276 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τώρα είδα οτι και το huawei y6 2017 έχει καλες κριτικες και έχει πεσει και αυτό στα 114 ευρώ στο Σκρουτζ μέσα στο όριο που θετει ο kpapageo1 Επίσης μπορεί να πάρει και το nokia 2 που είναι νεο μοντελο.
kpapageo1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Η αποφαση παρθηκε, ειδε το 4Α, της αρεσε, οπως και η τιμη του και μεγεια της. Κανα 2 μαγαζια που ειδα στο σκρουτζ δινουν 1 χρονο εγγυηση απο το καταστημα. Κανονικα δεν θα επρεπε 2? Επισης, υπαρχει περιπτωση να εχει βγει εκδοση και με την b20 μπαντα?
SeNNinhA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω η Global εκδοση εχει την Β20. Αλλα με ελαχιστα παραπανω παιρνει το πολυ καλυτερο 4/4Χ ν της πεις!!!
ad276 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Για την εγγύηση να σου πω οτι αν είναι ενα χρονο που δίνουν τα σκρουτζομαγαζα είναι εγγύηση καταστήματος επειδή είναι εισαγωγής ενω αν αγοραστεί απο επισημο καταστημα όπως πχ τα public τοτε η εγγύηση είναι δυο χρόνια γιατί είναι επίσημης αντιπροσωπειας αλλά θα ειναι ακριβότερο.Αυτό έχει γίνει γιατί η xiaomi απέκτησε την δική της ελληνική αντιπροσωπεία φέτος (info quest).Οσον αφορα την μπάντα b20 ας απαντήσει κάποιος άλλος γιατί εγώ δεν γνωρίζω.
mp44christos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλο το 4α αλλα πραγματικά πες της να δώσει αλλα 20 να παρει το 4χ η νοτε 4χ. Μιλάμε τα 4χ ειναι κινητα που ακομα και με ναυαρχίδα να τα συγκρίνεις δεν υστερούν σε πολλά. Με 20 ευρο παραπάνω θα εχει κανει επένδυση για 2 3 χρονια ενω με το 4α σε ενα χρονο θα θέλει να το αλλαξει... Το νοτε 4χ το εχουν 4 φίλοι μου και σου εγγυώμαι οτι ουτε το μεγεθος ειναι θεμα ουτε τα 20 ευρο παραπανω. Σε κατι τετια κοριτσάκια και άσχετους με τεχνολογία καλο ειναι να τους λες παρε αυτο και τελος. Μην την αφήνεις να επιλέξει.
SeNNinhA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Θα βρεις και μαγαζια στο Skroutz με εισαγωγη δικη τους που δινουν δικη τους παλι εγγυηση 2 ετων αντι για 1.
notist Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ο Λαμπρακης στην Λάρισα εχει το Redmi 4Χ 3/32 στα 139€. Μολις περασα απο εκει. Εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Οποιος θελησει διευκολυνση μου λεει.Καλησπέρα.Σελίδα μόνο Facebook είδα.Ελληνικής αντιπροσωπείας δηλ 2 χρόνια?Πάντως στους 10 πρώτους στο Σκρουτζ 1 έτος είδα εγγύηση.Όταν λες διευκόλυνση πώς?Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Η αποφαση παρθηκε, ειδε το 4Α, της αρεσε, οπως και η τιμη του και μεγεια της. Κανα 2 μαγαζια που ειδα στο σκρουτζ δινουν 1 χρονο εγγυηση απο το καταστημα. Κανονικα δεν θα επρεπε 2? Επισης, υπαρχει περιπτωση να εχει βγει εκδοση και με την b20 μπαντα? Από δω θα το πάρει που έχει και global+B20 και 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος όχι τις Infoquest.http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-4A-32GB-EU-Grey Υπόψη είναι πλαστικό και μπορεί να ξενερώσει.
VasKag Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Από δω θα το πάρει που έχει και global+B20 και 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος όχι τις Infoquest. http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-4A-32GB-EU-Grey Υπόψη είναι πλαστικό και μπορεί να ξενερώσει. Τοσο αυτο οσο και το note γραφει στα χαρακτηριστικα, android 6 miui 8. Παιρνουν κανονικα android 7 miui 9?
SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Σελίδα μόνο Facebook είδα.Ελληνικής αντιπροσωπείας δηλ 2 χρόνια?Πάντως στους 10 πρώτους στο Σκρουτζ 1 έτος είδα εγγύηση.Όταν λες διευκόλυνση πώς?Ευχαριστώ. Ο Λαμπρακης ειναι το παλιοτερο καταστημα κινητων στην Λαρισα. Θα επιβεβαιωσω αλλη μια φορα το θεμα εγγυησης αλλα το θυμαμαι γιατι ειχα ρωτησει για τπ ιδιο για την γυναικα μου. Δεν κανει συνηθως παραεισαγωγες και αναφερεται ως 4Χ κατι παραπεμπει αλλωστε στην infoquest που τα εισαγει επισημα. Οποτε μιλαμε για επισημη εγγυηση 2 ετων απο την αντιπροσωπεια. Ειμαι Λαρισα και μπορω να ρωτησω εαν μπορει να στο στειλει αυτος ή να το κανω εγω εαν θελει καποιος. Θαβμαθω σημερα. Ειναι κεντρο. Βεβαια θα βρεις ισως και μαγαζια στο Skroutz που δινουν 2 ετη εγγυηση δικη τους. Το myGad δινει αλλα δεν ξερω εαν το εχει Από δω θα το πάρει που έχει και global+B20 και 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος όχι τις Infoquest. http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-4A-32GB-EU-Grey Υπόψη είναι πλαστικό και μπορεί να ξενερώσει. Καλο καταστημα. Δεν ειναι το πλαστικο ειναι και ο χαμηλοτερος επεξεργαστης. Αναμενομενα σε αυτη την κατηγορια τιμης αλλα κριμα οταν με +20€ παιρνεις specs και κατασκευη μεσαιας κατηγοριας.
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τοσο αυτο οσο και το note γραφει στα χαρακτηριστικα, android 6 miui 8. Παιρνουν κανονικα android 7 miui 9?Ναι κανονικά.Και τα 3 που έχω πάρει. Δεν ειναι το πλαστικο ειναι και ο χαμηλοτερος επεξεργαστης. Αναμενομενα σε αυτη την κατηγορια τιμης αλλα κριμα οταν με +20€ παιρνεις specs και κατασκευη μεσαιας κατηγοριας.Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να τα έχει όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα