GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για άμεση αγορά μια action camera στα 70€ max, με καλή ποιότητα 1080p video και μπαταρίες γνωστές (πχ συμβατές με sj4000, eken) για να μπορώ να πάρω 2-3 ακόμη. Αγορά από Ελλάδα μόνο. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verjiel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Η9r Ekken εχω δει οτι εινσι η πιο καλη μεχρι 100 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η9r Ekken εχω δει οτι εινσι η πιο καλη μεχρι 100 ευρω Ευχαριστώ πολύ. Και γω αυτήν βλέπω ως καλύτερη σε αυτά τα λεφτά. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2017 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 H καλυτερη σε αυτα τα χρηματα ειναι η Elephone Explorer ELITE http://www.topsystems-bg.com/elephone-elecam-explorer-elite-4k-video-ntk96660-chipset-sony-imx-078-cmos-sensor-170-degree-lens-ip68-black/?ref=bestprice.gr Απο εκει και μετα οι Ekken Η9 Ekken Η9ρ (ιδια με την απλη αλλα με ενα μικρο τηλεκοντρολ) Elephone Exlporer S και αλλες παρομοιες παιζουν ενα σκαλι κατω. Μετα πας σε κατηγορια 150-200 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ξεφεύγει πολύ η ele. Μάλλον προς την h9 κλίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Η explorer S εμενα μου αρεσει περισσοτερο σαν αποτελεσμα video παντως. Οχι οτι μιλαμε για αξιοπροσεκτη διαφορα. Και η αντιπροσωπεια μου καλυψε αμεσως την θηκη που ειχε ερθει με 2 γρατζουνιες πανω στον φακο χωρις δευτερη κουβεντα (μεσω του skroutzομαγαζου βεβαια) και χωρις να στειλω την θηκη πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα