Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι ήχο περιμένεις να πάρεις από αυτά;

Εγώ τα χάρισα, πεταμένα λεφτά ήταν.

Πήγα και πήρα ένα ζευγάρι JBL και άκουσα ήχο, γιατί πριν, άκουγα τον κάθε άσχετο που έγραφε σε reviews ότι έχουν φανταστικό ήχο (για τα λεφτά τους). Τελικά, ούτε αυτό δεν ισχύει. Μάλλον δεν έχουν ακούσει κάποιο αξιόλογο in-ear ή απλά τα παίρνουν από την Xiaomi.

Ποιό τυπο jbl ρε μάστορα. Δώσε και κανά λινκάκι να την ακούσουμε λίγο και μεις οι άσχετοι από αυτά.
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιό τυπο jbl ρε μάστορα. Δώσε και κανά λινκάκι να την ακούσουμε λίγο και μεις οι άσχετοι από αυτά.

Δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο, εγώ πήρα ένα απλό ζευγάρι των 40€ για να ακούω στο λεωφορείο.

Απλά, όσο είχα τα Pistons, ο ήχος ήταν μετριότατος.

Μιλάμε για ψείρες, τι να περιμένει κανείς; Πόσο μάλλον να αγοράσει DAC/Amp για να τα οδηγήσει...;

Αν θέλεις να πάρεις, δώσε 40-60€ σε JBL, AKG, Sony, Sennheiser, BOSE, Audio Technica για να ακούσεις το καλύτερο δυνατό.

Τα Xiaomi για εμένα, είναι απλά hyped λόγω κόστους.

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο, εγώ πήρα ένα απλό ζευγάρι των 40€ για να ακούω στο λεωφορείο.

Απλά, όσο είχα τα Pistons, ο ήχος ήταν μετριότατος.

Μιλάμε για ψείρες, τι να περιμένει κανείς; Πόσο μάλλον να αγοράσει DAC/Amp για να τα οδηγήσει...;

Αν θέλεις να πάρεις, δώσε 40-60€ σε JBL, AKG, Sony, Sennheiser, BOSE, Audio Technica για να ακούσεις το καλύτερο δυνατό.

Τα Xiaomi για εμένα, είναι απλά hyped λόγω κόστους.

Πολύ καλές κριτικές και ποιότητα ήχου έχουν αυτά 1MORE Triple Driver

και αυτά Sennheiser Momentum 2.0. Έχεις κάτι άλλο καλό να προτείνεις ως 100 ευρώ;

Δημοσ.

Ακριβές λύσεις για μένα guys, ασύμφορες οικονομικά κατά πολύ. Έχετε να προτείνετε κάτι σαν το Fiio Olympus E10K;( το βρίσκω μτχ από ebay κοντά στα 50/60 αρκετά συχνά )

Δημοσ.

Πολύ καλές κριτικές και ποιότητα ήχου έχουν αυτά 1MORE Triple Driver

και αυτά Sennheiser Momentum 2.0. Έχεις κάτι άλλο καλό να προτείνεις ως 100 ευρώ;

Μην το ψάχνεις πολύ. Τα 1Μore δεν τα έχω ακούσει, αλλά τα Momentum δεν έχουν μπάσο.

Όμως, δεν μπορείς να πάρεις μπάσο από in-ear. Απλά δε γίνεται. Τουλάχιστον με την υπάρχουσα τεχνολογία.

Εγώ, κατέληξα με ένα ζευγάρι κινέζικα που είναι αθλητικού τύπου, όταν πηγαίνω για τρέξιμο, επειδή κάνω συγκεκριμένο workout και μου λένε "σταμάτα, ξεκίνα, κόψε", κλπ και για μουσική, όταν πάω ταξίδι, κουβαλάω μαζί μου over ear και μαζί με την SB E5, ακούω ποιότητα.

Τα in-ear είναι βολικά, αλλά δε θα πάρεις ποτέ καλά μπάσα για αυτό και δεν αξίζει να δώσεις τόσα.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβές λύσεις για μένα guys, ασύμφορες οικονομικά κατά πολύ. Έχετε να προτείνετε κάτι σαν το Fiio Olympus E10K;( το βρίσκω μτχ από ebay κοντά στα 50/60 αρκετά συχνά )

Αυτό έχω TOPPING NX1s  και είναι super.Τεράστια διαφορά στον ήχο του κινητού.Και να σκεφτείς έχω το 1+5 που έχει από μόνο του βαρβάτο ήχο. 

• Like 1
Δημοσ.

πάρε το SMSL απο εδώ 180 ευρώ με μεταφορικά https://www.amazon.de/gp/product/B06XDKWPFN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2V6STQONGVEXX&psc=1

και όταν το πάρεις και το δοκιμάσεις για καμιά βδομάδα σήκωσε post με τις απόψεις σου (review)

Λέω να πάω εδώ https://www.audiophonics.fr/en/dac-without-volume/smsl-m8a-usb-dac-es9028q2m-32bit-768khz-dsd-xmos-xu208-p-11955.html .Μου βγαίνει τελική 207 ευρώ με τα μεταφορικά (δεν πληρώνω ΦΠΑ γιατί έχω εταιρικό ΑΦΜ). Είναι καλύτερο dac και έχει άριστες κριτικές.

http://www.audiophilejazz.com/?p=547

Όπως είπα πήρα το SMSL M8A. Έφτασε μαζί με το SAMSON MEDIAONE 10S που είχα παραγγείλει. Σε συνδυασμό και με τα TANNOY REVEAL 402 που είχα, ο ήχος απλά ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ. Στο Battlefield 1 ακούω τώρα ήχους από τα ηχεία,που δεν υπήρχαν πριν (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα). Στη μουσική πάλι ξεχωρίζεις όλα τα όργανα. Ακούγονται όλα πιο καθαρά και κρυστάλλινα.Τεράστια διαφορά. Έβαλα και το FxSound Enhancer Premium και έδεσε το γλυκό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Audio-Technica ATH-CKS990iS που συνιστάται εδώ; φαίνονται υπέροχα για την τιμή

Επεξ/σία από Volos413

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...