Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έπεσε στα χέρια μου ένα vaio vpccb3p1e laptop και προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση από 8.1 σε 10. Τότε διαπίστωσα ότι δεν δουλεύουν κάποια πλήκτρα (πχ backspace, 1, p)

Από τότε ξεκίνησε το μαρτύριο. Δοκίμασα όλα τα παρακάτω και δεν δούλεψαν....

1) downgrade σε 8.1 (κόλλησε)

2) clean install 8.1 

3) δοκιμή διαφόρων συνδιασμών πλήκτρων πχ alt+num lock κτλ

4) clean install 7 και φόρτωση drivers

5) αφαίρεση μπαταρίας

6) φύσιγμα με αέρα πληκτρολογίου

Να σας πω ότι με εξωτερικό πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά και ότι σε live linux δεν δουλεύει

Αυτή την στιγμή έχω windows 7 αλλά δεν έχει βρει drivers ethernet (βάζω αυτό της sony αλλά τίποτα....) και μια "βασική συσκευή συστήματος"

Είμαι σε απόγνωση!!!! Κάθε βοήθεια δεκτή!!!!

:fear:

Δημοσ.

Να σας πω ότι με εξωτερικό πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά και ότι σε live linux δεν δουλεύει

:fear:

Αυτα τα 2 δείχνουν χαλασμένο πληκτρολογιο που θελει αλλαγή. Το πληκτρολογιο δεν θελει ειδικους drivers (για τα βασικά πληκτρα που ανήκουν αυτα που ανεφερες).

Λύσεις, αλλάζεις πληκτρολογιο ή χρησιμοποιείς μονιμα εξωτερικό

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνεις για πληκτρολόγιο ή τον κάνεις σταθερό με εξωτερικό :)

Αν αλλάξεις καλό είναι να το βγάλεις και να δεις τον κωδικό που έχει από κάτω για να πάρεις σίγουρα το σωστό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, και εγώ σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα και έχει φύγει ήδη στον τεχνίτη!!!

BTW δεν ξαναπιάνω laptop sony στα χέρια μου!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, και εγώ σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα και έχει φύγει ήδη στον τεχνίτη!!!

BTW δεν ξαναπιάνω laptop sony στα χέρια μου!

Είναι κάτι που θα μπορούσες να κάνεις και μόνος σου πάντως.

Δημοσ.

Είναι κάτι που θα μπορούσες να κάνεις και μόνος σου πάντως.

Αμαν βρε zio10 και όσοι είμαστε τεχνικοί κλέφτες να γίνουμε;

• Like 2
Δημοσ.

Αμαν βρε zio10 και όσοι είμαστε τεχνικοί κλέφτες να γίνουμε;

Όχι ρε συ εννοείται! Απλά το ανέφερα, μπορεί κάποιος να θέλει να ασχοληθεί να το κάνει μόνος του. Τόσες και τόσες λύσεις γράφονται στο φόρουμ για πράγματα που θα χρειάζονταν τεχνικό! :)

Άλλωστε είδες ότι πριν το πάει στον τεχνικό το έψαξε και ρώτησε εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε συ εννοείται! Απλά το ανέφερα, μπορεί κάποιος να θέλει να ασχοληθεί να το κάνει μόνος του. Τόσες και τόσες λύσεις γράφονται στο φόρουμ για πράγματα που θα χρειάζονταν τεχνικό! :)

Άλλωστε είδες ότι πριν το πάει στον τεχνικό το έψαξε και ρώτησε εδώ.

Ναι ρε συ χαβαλέ κάνω...Απλά καμιά φορά λες να γλιτώσω μερικά ευρώ απο το να το πάω στον μάστορα και στο τέλος τρως περισσότερα...

• Like 1
Δημοσ.

Το φοβήθηκα παιδιά γιατί καταρχάς είναι παλιό μοντέλο και δεν βρήκα ακριβή αναφορά για το συγκεκριμένο στο internet (πχ κανα βιντεάκι youtube θα ήταν σούπερ!!!  :-D )

Επιπρόσθετα είδα ότι είχε πλαστικά κουμπώματα στα οποία δεν είμαι και τόσο..... προσεκτικός!!!  :fear:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...