De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ το καλό γκουλαγκ. Ρε μην τους κάνετε τη χάρη... Άρχισαν τώρα και τις διαφημίσεις στο fb με τις μούφες τους. Eγώ θα πρότεινα πάντως όποιος του κάθεται στραβά να πηγαίνει να τους στολίζει στο fb ή να φτιάξει καμια ομάδα δική του και να τους δυσφημεί.
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ το καλό γκουλαγκ. Ρε μην τους κάνετε τη χάρη... Άρχισαν τώρα και τις διαφημίσεις στο fb με τις μούφες τους. Δεν είναι για όλους το ίδιο, για κάποιους μπορεί να είναι σωτηρία έστω και αυτές οι συνθήκες! 2
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι για όλους το ίδιο, για κάποιους μπορεί να είναι σωτηρία έστω και αυτές οι συνθήκες! σε αυτο συμφωνω....ισως καποιοι να πεινανε εδω και εκει τους φανει παραδεισος! 1
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 σε αυτο συμφωνω....ισως καποιοι να πεινανε εδω και εκει τους φανει παραδεισος! Kι εγώ το συμμερίζομαι άλλα πάντα από προσωπική άποψη το θεωρώ χάλια και όλα αυτά που ακούω από 2 πολύ έμπιστα άτομα που ΔΕΝ είναι χθεσινοί. Για έναν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα στην Ελλάδα και τον έχει διαλύσει η ανεργία καλά είναι. Οι δουλειές όλες σκατά είναι λίγο πολύ άλλα με χαλάει που τα παλικάρια γυρνάνε κουρασμένοι από τη βάρδια και δεν μπορούν να βρούν την ησυχία τους. Επίσης κάτι 3.000 κορώνες για ιδιοκατοίκηση επίδομα είναι μικτά ενώ στο πλασάρουν σαν ΚΑΘΑΡΑ. Δηλαδή στην ουσία πέρνεις 2500 κορώνες ητοι 100 ευρώ. Κοιτάνε να δούν πως θα την παλέψουν να νοικιάσουν κάτι μόνοι τους να συμφέρει, γιατί τα ενοίκια είναι τσιμπημένα. Άλλα τουλάχιστον θα έχουν την ησυχία τους. Kι εγώ το συμμερίζομαι άλλα πάντα από προσωπική άποψη το θεωρώ χάλια και όλα αυτά που ακούω από 2 πολύ έμπιστα άτομα που ΔΕΝ είναι χθεσινοί κι έχουν εμπειρία και από δουλειές και από εξωτερικό. Για έναν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα στην Ελλάδα και τον έχει διαλύσει η ανεργία καλά είναι. Οι δουλειές όλες σκατά είναι λίγο πολύ άλλα με χαλάει που τα παλικάρια γυρνάνε κουρασμένοι από τη βάρδια και δεν μπορούν να βρούν την ησυχία τους. Επίσης κάτι 3.000 κορώνες για ιδιοκατοίκηση επίδομα είναι μικτά! Δηλαδή στην ουσία πέρνεις 2500 περίπου ητοι 100 ευρώ. Κοιτάνε να δούν πως θα την παλέψουν να νοικιάσουν κάτι μόνοι τους να συμφέρει, γιατί τα ενοίκια είναι τσιμπημένα. Άλλα τουλάχιστον θα έχουν την ησυχία τους. 2
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Eγώ θα πρότεινα πάντως όποιος του κάθεται στραβά να πηγαίνει να τους στολίζει στο fb ή να φτιάξει καμια ομάδα δική του και να τους δυσφημεί. Το έκανα σε διαφορά τέτοια τραγικά ένα φεγγάρι κ έτσι απλά τα έσβηναν συνήθως μετά από κανένα τέταρτο. Δεν είναι για όλους το ίδιο, για κάποιους μπορεί να είναι σωτηρία έστω και αυτές οι συνθήκες! Δυστυχώς όχι. Έχω φίλο που πήγε στην χώρα αυτή με τον ίδιο τρόπο σε μεγάλη εταιρεία άλλου κλάδου ως ενοικιαζόμενος χωρίς να το ξέρει ότι θα είναι ενοικιαζόμενος παρά μόνο όταν είδε το χαρτί της σύμβασης. Το συμπέρασμα, πήγε εκεί για ψίχουλα, επειδή είναι γλεντζές κ εδώ έκανε ζωάρα ήθελε να κάνει κ εκεί κ του στέλνουν οι γονείς του λεφτά, είναι δέσμιος της σύμβασης του καθώς του έβαλαν και ρήτρα στο συμβόλαιο κ η επαγγελματική του εμπειρία στον κολοσσό δε θα φανεί πουθενά καθώς φαίνεται ότι δουλεύει σε μια εταιρεία του κωλου. Γκουλαγκ λοιπόν επιεικώς... 2
vairass Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Για κάποιον που πεινάει στην Ελλάδα είναι μια χαρά να πάει εκεί.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Για κάποιον που πεινάει στην Ελλάδα είναι μια χαρά να πάει εκεί. Σαφώς αν κι εφόσον πεινάει πραγματικά και δεν πεινάει για iphone και πουτάνες. Τουλάχιστον έχει μια διαμονή και η διατροφή είναι φθηνή. 2
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Για κάποιον που πεινάει στην Ελλάδα είναι μια χαρά να πάει εκεί. Ποτέ δε κατάφερα να αντιληφθώ την έννοια πεινάει. Όταν δεν είχα δουλειά όταν ήμουν νέοτερος έριξα τα στάνταρ μου και έκανα σχέση δουλειά μεροκάματα κλπ. Γενικά άνεργος από όταν τελείωσα τις σπουδές μου έχω μείνει 2-3 μήνες με το ζόρι. Δε πρόλαβα καν αν θυμάμαι καλά να ανεβάσω την κάρτα ανεργιας ή την ανανέωσα για λιγες μερες. Αν πεινάει κάποιος ας πάει εργάτης στην Ελλάδα δεν έχει διαφορά.... Στο κάτω κάτω για να πάει εκεί κ να ξεκινήσει θέλει μια χιλιάρα χαλαρά
De@th L0rd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δε κατάφερα να αντιληφθώ την έννοια πεινάει. Όταν δεν είχα δουλειά όταν ήμουν νέοτερος έριξα τα στάνταρ μου και έκανα σχέση δουλειά μεροκάματα κλπ. Γενικά άνεργος από όταν τελείωσα τις σπουδές μου έχω μείνει 2-3 μήνες με το ζόρι. Δε πρόλαβα καν αν θυμάμαι καλά να ανεβάσω την κάρτα ανεργιας ή την ανανέωσα για λιγες μερες. Αν πεινάει κάποιος ας πάει εργάτης στην Ελλάδα δεν έχει διαφορά.... Στο κάτω κάτω για να πάει εκεί κ να ξεκινήσει θέλει μια χιλιάρα χαλαρά Έχεις πολύ καιρό να μείνεις άνεργος γι αυτό τα λες αυτα. Δεν έχει καμια σχέση η σημερινή αγορα εργασίας (χάρη της κάνουμε με αυτό τον όρο) με 10 χρονια πριν. Αν είσαι άνεργος κι άνω των 30 σημερα στην Ελλάδα την έχεις κάτσει τη βάρκα... Πάνε μια βόλτα απο τις αγγελίες κ θα καταλάβεις τι εννοώ.
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δε κατάφερα να αντιληφθώ την έννοια πεινάει. Όταν δεν είχα δουλειά όταν ήμουν νέοτερος έριξα τα στάνταρ μου και έκανα σχέση δουλειά μεροκάματα κλπ. Γενικά άνεργος από όταν τελείωσα τις σπουδές μου έχω μείνει 2-3 μήνες με το ζόρι. Δε πρόλαβα καν αν θυμάμαι καλά να ανεβάσω την κάρτα ανεργιας ή την ανανέωσα για λιγες μερες. Αν πεινάει κάποιος ας πάει εργάτης στην Ελλάδα δεν έχει διαφορά.... Στο κάτω κάτω για να πάει εκεί κ να ξεκινήσει θέλει μια χιλιάρα χαλαρά Ρέ συ μιλάμε για ατομο χωρίς πτυχία κλπ.. Έναν κανονικό άνθρωπο, αν μιλάμε για πτυχία σίγουρα Ελλάδα θα βρει κάτι. Έχεις πολύ καιρό να μείνεις άνεργος γι αυτό τα λες αυτα. Δεν έχει καμια σχέση η σημερινή αγορα εργασίας (χάρη της κάνουμε με αυτό τον όρο) με 10 χρονια πριν. Αν είσαι άνεργος κι άνω των 30 σημερα στην Ελλάδα την έχεις κάτσει τη βάρκα... Πάνε μια βόλτα απο τις αγγελίες κ θα καταλάβεις τι εννοώ. Μέχρι 35 ζητάνε.. Λες και εμείς έχουμε πεθάνει. Οπότε αν γίνει καμία στραβή και με διώξουν από δουλειά και εγώ Τσεχία θα πάω αλλά μόνος, παιδιά σκυλιά κλπ δεν λέει εκεί πάνω με τους περίεργους.
Mary1992 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχας σας ευχαριστω πολυ!Για μενα θα ηταν ακομη πιο δυσκολο γιατι ειμαι κοπελα.Αυτοι απο τη zoilife αυτο κΑνουν εννοειται πως παιρνουν προμηθεια ανα κεφαλι δεν το κανουν για τη ψυχη της μανας τους!Οσο για αυτο με το τεστ εκει μ βρωμησε η ολη υποθεση απ τη στιγμη π εχουν αντιπροσωπους στην ελλαδα θα επρεπε το τεστ να γινεται εδω απο μια δικη τους επιτροπη ειναι εντελως παραλογο να ταξιδεψεις 30 ωρες να πας εκει και να σ πουνε κοβεσαι και ξανα πισω ειναι τρελο!οσο για τον λαρισαιο π αναφερεται δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν...
De@th L0rd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχας σας ευχαριστω πολυ!Για μενα θα ηταν ακομη πιο δυσκολο γιατι ειμαι κοπελα.Αυτοι απο τη zoilife αυτο κΑνουν εννοειται πως παιρνουν προμηθεια ανα κεφαλι δεν το κανουν για τη ψυχη της μανας τους!Οσο για αυτο με το τεστ εκει μ βρωμησε η ολη υποθεση απ τη στιγμη π εχουν αντιπροσωπους στην ελλαδα θα επρεπε το τεστ να γινεται εδω απο μια δικη τους επιτροπη ειναι εντελως παραλογο να ταξιδεψεις 30 ωρες να πας εκει και να σ πουνε κοβεσαι και ξανα πισω ειναι τρελο!οσο για τον λαρισαιο π αναφερεται δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν...Το φιλαράκι μου είπε πάντως πως πρέπει να είσαι πολύ στοκος , να τρέμουν τα χέρια σου ή να μη βλέπεις καλά για να κοπείς... Ανεξάρτητα δε όπως το είπες να κανεις 30ωρες για να κοπείς είναι μεγιστη μαλακια. Εγώ θα σου πρότεινα να το τολμήσεις πάντως αν δε βρίσκεις δουλειά Ελλάδα. Όσο πάει θα γίνεται κ χειρότερο το πράγμα.
dollyyy19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 απαισιοδοξο σε βλεπω...σε λιγακι θα φανει και η αναπτυξη,που θα παει;δεν θα περασει και απο εδω; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα