Mary1992 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζει κανεις τιποτα απο καποιο γνωστο του?
mrfan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω υπάρχουν τουλάχιστον 10 σελίδες κουβέντα για αυτό. Κάνε ένα search 2
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ψάξε το θέμα εργασία στην Τσεχία. Ειδικά οι τελευταίες σελίδες έχουν πολύ πρόσφατες πληροφορίες. http://www.insomnia.gr/topic/440253-εργασια-στην-τσεχια/
Mary1992 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τις εχω διαβασει απλα θελω πληροφοριες κι απο ενα δευτερο ατομο η απο καποιο γνωστο που βρισκεται εκει διοτι ο κυριος π εχει δωσει τις πληροφοριες ειναι ειδικευμενο ατομο ουσιαστικα ενω εγω ανειδικευτη οποτε θα με ενδιεφερε και μια δευτερη γνωμη!Ευχαριστω για την ανταποκριση 1
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Τις εχω διαβασει απλα θελω πληροφοριες κι απο ενα δευτερο ατομο η απο καποιο γνωστο που βρισκεται εκει διοτι ο κυριος π εχει δωσει τις πληροφοριες ειναι ειδικευμενο ατομο ουσιαστικα ενω εγω ανειδικευτη οποτε θα με ενδιεφερε και μια δευτερη γνωμη!Ευχαριστω για την ανταποκριση Λοιπόν έχω πληροφορίες απο δυο γνωστούς επάνω. Αυτα που υπογράφεις στο γελοίο προσύμφωνο ελάχιστη σχέση έχουν με την κανονικη σύμβαση κι ακόμη πιο ελάχιστη με την πραγματικότητα. Τα χοστελ είναι πιο άθλια κι από φοιτητικές εστίες. Επίσης οι συγκάτοικοι είναι 2 και 3 σε κάθε δωμάτιο, και η φασαρία αρκετες φορές δε παλεύεται ειδικά όταν είστε σε διαφορετικές βάρδιες. Στη δουλειά παρότι υπάρχει μεταφραστής, ελάχιστη σημασία έχει , γιατί πάντα θα υπάρχει τσεχος που δε θα σου μιλάει ούτε καν στα αγγλικά και ο μεταφραστής θα είναι μόνιμα εξαφανισμένος όταν τον χρειάζονται. Δε σου δίνουν μανιουαλ στα μηχανήματα και πρέπει να τα μάθεις δια της οράσεως και αντιγράφοντας κινήσεις που πολλές φορές είναι λάθος και κανεις ζημιες έστω και μικρές. Οι ζημιες σημειώνονται ως ποινές και ποινές κόβονται απο το μισθό. Η αξιολόγηση είναι συχνή και πολλές φορές αρνητική για να γλιτώνουν τα μπόνους παραγωγικότητας. Οι γνωστοί μου λένε οτι το προσύμφωνο είναι παραπλανητικό και δουλεύουν κόσμο κ σου κάνουν διάφορες εκπληξουλες όταν ανεβεις πάνω. Δεν είναι τυχαίο που συνέχεια ζητάνε κόσμο καθώς ελάχιστοι κάθονται πάνω απο μήνα παρόλα τα διαλλείματα και τα προβελεπε ωράρια. Δε θα το δοκιμαζα ούτε θα το συνιστούσα σε κανέναν. Επίσης στο αρχικο τεστ στο γρουπ τους κόπηκαν 9 άτομα σχεδόν τα μισά δηλαδή και πλήρωσαν απο την τσέπη τους την επιστροφή. Επίσης το ταξίδι 30 ωρών με λεωφορείο είναι μαρτύριο. Αυτα τα ολίγα μου έχουν πει κι αλλα τα οποιοα δε θυμάμαι πάντως οι γνωστοί μου τα έχουν πάρει κρανίο με το όλο θέμα, γιατί αλλα λένε κι αλλα βλέπεις επάνω. 2
vairass Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν έχω πληροφορίες απο δυο γνωστούς επάνω. Αυτα που υπογράφεις στο γελοίο προσύμφωνο ελάχιστη σχέση έχουν με την κανονικη σύμβαση κι ακόμη πιο ελάχιστη με την πραγματικότητα. Τα χοστελ είναι πιο άθλια κι από φοιτητικές εστίες. Επίσης οι συγκάτοικοι είναι 2 και 3 σε κάθε δωμάτιο, και η φασαρία αρκετες φορές δε παλεύεται ειδικά όταν είστε σε διαφορετικές βάρδιες. Στη δουλειά παρότι υπάρχει μεταφραστής, ελάχιστη σημασία έχει , γιατί πάντα θα υπάρχει τσεχος που δε θα σου μιλάει ούτε καν στα αγγλικά και ο μεταφραστής θα είναι μόνιμα εξαφανισμένος όταν τον χρειάζονται. Δε σου δίνουν μανιουαλ στα μηχανήματα και πρέπει να τα μάθεις δια της οράσεως και αντιγράφοντας κινήσεις που πολλές φορές είναι λάθος και κανεις ζημιες έστω και μικρές. Οι ζημιες σημειώνονται ως ποινές και ποινές κόβονται απο το μισθό. Η αξιολόγηση είναι συχνή και πολλές φορές αρνητική για να γλιτώνουν τα μπόνους παραγωγικότητας. Οι γνωστοί μου λένε οτι το προσύμφωνο είναι παραπλανητικό και δουλεύουν κόσμο κ σου κάνουν διάφορες εκπληξουλες όταν ανεβεις πάνω. Δεν είναι τυχαίο που συνέχεια ζητάνε κόσμο καθώς ελάχιστοι κάθονται πάνω απο μήνα παρόλα τα διαλλείματα και τα προβελεπε ωράρια. Δε θα το δοκιμαζα ούτε θα το συνιστούσα σε κανέναν. Επίσης στο αρχικο τεστ στο γρουπ τους κόπηκαν 9 άτομα σχεδόν τα μισά δηλαδή και πλήρωσαν απο την τσέπη τους την επιστροφή. Επίσης το ταξίδι 30 ωρών με λεωφορείο είναι μαρτύριο. Αυτα τα ολίγα μου έχουν πει κι αλλα τα οποιοα δε θυμάμαι πάντως οι γνωστοί μου τα έχουν πάρει κρανίο με το όλο θέμα, γιατί αλλα λένε κι αλλα βλέπεις επάνω.Γιατί δεν απαντάει ο Λαρισαίος σε όλα αυτά που είναι ;Επίσης είμαι της άποψης ότι για ένα άτομο ελεύθερο αυτή η δουλειά κάνει μια χαρά. Από Θεσσαλονίκη ενός φίλου ο κουμπάρος είναι εκεί... Μετά την δουλειά είναι σούρα όλοι χάχα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί δεν απαντάει ο Λαρισαίος σε όλα αυτά που είναι ; Επίσης είμαι της άποψης ότι για ένα άτομο ελεύθερο αυτή η δουλειά κάνει μια χαρά. Από Θεσσαλονίκη ενός φίλου ο κουμπάρος είναι εκεί... Μετά την δουλειά είναι σούρα όλοι χάχα. O Λαρισαίος δουλεύει πλέον σε άλλη πόλη και όχι στο Kadan επιπλέον είναι ειδικευμένος, τα σκατα που λεω τα τρωνε οι ανιδεικευτοι όπως οι γνωστοί μου. 1
vairass Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 O Λαρισαίος δουλεύει πλέον σε άλλη πόλη και όχι στο Kadan επιπλέον είναι ειδικευμένος, τα σκατα που λεω τα τρωνε οι ανιδεικευτοι όπως οι γνωστοί μου. αρα αν πας χυμα τρως Σκ@τ@ με ριγανη καταλαβα...
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 αρα αν πας χυμα τρως Σκ@τ@ με ριγανη καταλαβα... Aκριβώς, δε φτάνει που τρώς σκατά στη δουλειά και σε σαμποτάρουν οι υπόλοιπες ξένες φάρες εκεί (όχι οι Τσέχοι, δεν τους νοιάζει για κείνα τα πόστα γιατί δεν δουλεύουν ούτε αυτοί εκεί επειδή είναι ανθυγιεινά κ βαρέα κάποια), μετα γυρνάς στο κατάλυμα το οποίο είναι άσυλο με τη φασαριά και τη σάρα και τη μάρα από Ελλάδα που έχει μαζευτεί εκεί, πιτσιρικάδες, μαγκίτες και αρκετά πρεζάκια κ μεθύστακες. Η διαμονή είναι κατα πολύ χειρότερη από τη δουλειά και ο Λαρισαίος το είχε πεί αυτό. Αυτά όλα γίνονται μου είπαν τα παιδιά, επειδή στην Ελλάδα δεν γίνεται καθόλου screening στις συνεντεύξεις, στέλνουν ντουγρού άτομα επάνω, όποιον να ναι... Ο ένας φίλος τα έγραψε αυτά στη σελίδα της ζωηλαιφ στο φεισμπουκ και τα διαγράφουν. Αυτοί μάλλον πρέπει να παίρνουν προμήθεια από το ταξιδιωτικό γραφείο που πηγαινοέρχεται επάνω, δεν εξηγείται αλλιώς. 1
paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ το καλό γκουλαγκ. Ρε μην τους κάνετε τη χάρη... Άρχισαν τώρα και τις διαφημίσεις στο fb με τις μούφες τους. 1 1
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Aκριβώς, δε φτάνει που τρώς σκατά στη δουλειά και σε σαμποτάρουν οι υπόλοιπες ξένες φάρες εκεί (όχι οι Τσέχοι, δεν τους νοιάζει για κείνα τα πόστα γιατί δεν δουλεύουν ούτε αυτοί εκεί επειδή είναι ανθυγιεινά κ βαρέα κάποια), μετα γυρνάς στο κατάλυμα το οποίο είναι άσυλο με τη φασαριά και τη σάρα και τη μάρα από Ελλάδα που έχει μαζευτεί εκεί, πιτσιρικάδες, μαγκίτες και αρκετά πρεζάκια κ μεθύστακες. Η διαμονή είναι κατα πολύ χειρότερη από τη δουλειά και ο Λαρισαίος το είχε πεί αυτό. Αυτά όλα γίνονται μου είπαν τα παιδιά, επειδή στην Ελλάδα δεν γίνεται καθόλου screening στις συνεντεύξεις, στέλνουν ντουγρού άτομα επάνω, όποιον να ναι... Ο ένας φίλος τα έγραψε αυτά στη σελίδα της ζωηλαιφ στο φεισμπουκ και τα διαγράφουν. Αυτοί μάλλον πρέπει να παίρνουν προμήθεια από το ταξιδιωτικό γραφείο που πηγαινοέρχεται επάνω, δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι και η εγγύηση που αν φύγεις νωρίς δεν την επιστρέφουν. Αν φεύγουν πολλοί ούτε στο μήνα, τότε κάτι τους μένει κι από κει. Οπότε μιλάμε για φόλα; Χωρίς να ξέρω και να έχω δοκιμάσει, δεν θα το έλεγα φόλα συνολικά. Ίσως για κάποιους είναι καλό.
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ναι δεν ξέρουμε αν είναι φόλα όντως οκ.. Αλλα όπως έγραψα για 1 άτομο να πάει αξίζει στάνταρ, τώρα με παιδιά και πεθερά να τρέχεις εκεί δύσκολα.
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ναι δεν ξέρουμε αν είναι φόλα όντως οκ.. Αλλα όπως έγραψα για 1 άτομο να πάει αξίζει στάνταρ, τώρα με παιδιά και πεθερά να τρέχεις εκεί δύσκολα. Με οικογένεια μπορείς να το κάνεις όπως ο deltagama που βρήκαν σπίτι έξω μόνοι τους.
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Με οικογένεια μπορείς να το κάνεις όπως ο deltagama που βρήκαν σπίτι έξω μόνοι τους. Ναι βρε αλλα αυτός βρήκε αλλού δουλειά σε άλλη πόλη και άλλη ειδικότητα.. Απλός εργάτης από ότι κατάλαβα είναι ζόρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα