Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, χρειάζομαι την γνώμη σας. Ελπίζω να είμαι στο σωστό thread. Πληρώνω τον πάροχο για ιντερνετ 50 Mbps Vdsl. Συγχρόνιζε το router στα 39 Mbps για μήνες και παρατήρησα πρόσφατα ότι έπεσε η ταχύτητα. Βλέπω ότι συγχρονίζεται αρκετά λιγότερα. Με κλειδώσαν στα 29207 Kbps. Έχω και φωτο.  Αν πάρω τον πάροχο για βλάβη και αρχίζουν τις βλακείες ότι από τη μεριάς μας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τι επιλογές έχω ; Αυτο το λέω γιατί πήρα τηλ. πριν λίγο τις βλάβες και μου έλεγε ο τηλεφωνητής ότι : δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και αν τη δηλώσω για βλάβη, θα έρθει τεχνικός να δεί τη γραμμή και αν διαπιστώσει ότι το πρόβλημα το έχω εγώ , θα χρεωθώ 30 ευρώ περίπου.!! Από τη μεριά μου δεν πείραξα τίποτα στο σπίτι ( γραμμές ή ρυθμίσεις στο ρουτερ ) γιατί να έχω ξαφνικά εγώ το πρόβλημα; Γιατί με κλείδωσαν χαμηλότερα οεο;   Να σημειώσω ότι όσο κλείδωνα στα 40 Mbps δεν είχα αποσυνδέσεις. Το router μου ειναι το ZTE ZXHN H168N. Aυτά
Eυχαριστώ πολύ

vdslsettings.png.a8e922faa0acfa477efe393eac979dc8.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω ειμαι 24 

ΟΤΕ , πληρωνω 20 ευρο μονο

εινια παντα σταθερο και δεν εχω απωλιες λιγο με το wi-fi αλλαξα καναλια ειμαι οκ 

Καταγραφή.JPG

Δημοσ.
Στις 22/9/2018 στις 2:54 ΠΜ, heros είπε

Προφαμως εχεος προγραμμα vdsl30.. αλλιως δεν δικαιολογήται.. 

ναι νομιζω οτι σε εχουν κλειδωσει 30

Στις 5/10/2018 στις 5:29 ΜΜ, PanDoul είπε

Νομιζω φιλε μου οτι πρεπει να τους πιεσεις να σου κοιταξουν περισσοτερο την ταχυτητα και να συχρονιζεις στα 49,999 για να πληρωνεις την 50 vdsl .

παρτους ενα τηλεφωνο και πες να μην στειλουν τεχνικο στον χωρο σου διοτι δεν ειναι προβλημα του χωρου σου αλλα περετερο .Οσοι εχουν 50 πρεπθ να κλειδωνουν στα 49,999 και αυτο δεν ειναι προβλημα στο χωρο σου διοτι εσυ δεν καθυστερεις την ταχυτητα σου με καποιο τροπο . δεν εχεις δλδ m torrents kai clouds για να δημιουργει προβληματα. οπου και παλι δεν ειναι προβλημα αυτα.

για την κατηγορια σου εχουν ιδιαιτερη προσοχη δεν ανοικεις στην απλη εξυπηρετηση της ετερεια σου

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, malias4 said:

To 35b αυξανει το attainable ?

Yeap, ο ΟΤΕ στις καμπίνες του το ανοιγει μόνο στις 200αρες, η Wind στις δικές της το ανοίγει παντού και για τη Vodafone δεν θυμάμαι.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Yeap, ο ΟΤΕ στις καμπίνες του το ανοιγει μόνο στις 200αρες, η Wind στις δικές της το ανοίγει παντού και για τη Vodafone δεν θυμάμαι.

Δηλαδη τωρα που ειμαι με attainable 125 αν βαλω 200αρα θα παει πχ 150 η μπορει κ παραπανω; 
Παντως για τοσο κοντα που ειμαι στο καφαο λιγο δεν ειναι το attainable μου;

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, malias4 said:

Δηλαδη τωρα που ειμαι με attainable 125 αν βαλω 200αρα θα παει πχ 150 η μπορει κ παραπανω; 
Παντως για τοσο κοντα που ειμαι στο καφαο λιγο δεν ειναι το attainable μου;

Μπορεί να πιάσει και τα 200, με σιγουριά δεν μπορώ να πω ασφαλώς. 

Το attainable επηρεάζεται εύκολα απο την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Αν δεν έχεις το modem στην 1η πρίζα, αν υπάρχουν παράλληλα κυκλώματα στο σπίτι, αν το καλώδιο ανάμεσα στην 1η πρίζα και στον κατανεμητή/χωνευτή δεν ειναι καλό...όλα αυτά το ρίχνουν και διορθώνονται απο σένα. Αν υπάρχει βέβαια πρόβλημα στο καλώδιο ανάμεσα στη καμπίνα και στο σπιτι ειναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Thresh είπε

Μπορεί να πιάσει και τα 200, με σιγουριά δεν μπορώ να πω ασφαλώς. 

Το attainable επηρεάζεται εύκολα απο την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Αν δεν έχεις το modem στην 1η πρίζα, αν υπάρχουν παράλληλα κυκλώματα στο σπίτι, αν το καλώδιο ανάμεσα στην 1η πρίζα και στον κατανεμητή/χωνευτή δεν ειναι καλό...όλα αυτά το ρίχνουν και διορθώνονται απο σένα. Αν υπάρχει βέβαια πρόβλημα στο καλώδιο ανάμεσα στη καμπίνα και στο σπιτι ειναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ωραια φιλε μου σε ευχαριστω! Μια πριζα εχω στο σπιτι επιτηδες το εκανα ετσι να μην εχω θεματα. Βεβαια μια μερα για πλακα πηρα το fritzbox κ το συνδεσα εξω εκει που ερχετε το καλωδιο απο τον Οτε κ μου εδειξε 10mbps παραπανω , οποτε κατι παιζει στην εσωτερικη. Αν κ ολα ειναι καινουρια καλωδια αλλαγμενα πριν 3 χρονια. Υπαρχει περιπτωση πχ να περναει το utp μαζι με καλωδια ρευματος γιαυτο να χανει τοσο πολυ συγχσονισμο;

• Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, malias4 said:

Υπαρχει περιπτωση πχ να περναει το utp μαζι με καλωδια ρευματος γιαυτο να χανει τοσο πολυ συγχσονισμο;

Μπορεί, όπως μπορεί να μην έχουν γίνει σωστά οι συνδέσεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Μπορεί, όπως μπορεί να μην έχουν γίνει σωστά οι συνδέσεις.

Οκ το πιασα , αν πχ σκεφτω να το αλλαξω , τι καλωδιο να παρω; Που να δω αν φταινε παρεμβολες; Πχ παιζει να ακουμπαει μαζι με καλωδια απο πριζες ρευματος κτλ. Αυτο που εχει βαλει ο ηλεκτρολογος απο οτι ειδα ειναι ενα γκρι cat 5 

• Super Moderators
Δημοσ.

Αξίζει να το αλλάξεις από την στιγμή που πιάνεις τα 110.000? Τσάμπα λεφτά...

Προσωπικά θα ξαναέκανα τις "ενώσεις", πχ αν ενώνει τα καλώδιο με απλό στρίψιμο θα έπαιρνα Scotchlok 3M Σύνδεμος Καλωδίων τηλεπικοινωνιών κίτρινο < Κλέμμες Fast | ΚΑΥΚΑΣ (kafkas.gr)

Τώρα για το αν περνάνε από κανάλι που έχει ρεύμα μέσα, ρώτα και τον ηλεκτρολόγο. Αν και δεν νομίζω, θα φαινόταν πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Thresh είπε

Αξίζει να το αλλάξεις από την στιγμή που πιάνεις τα 110.000? Τσάμπα λεφτά...

Προσωπικά θα ξαναέκανα τις "ενώσεις", πχ αν ενώνει τα καλώδιο με απλό στρίψιμο θα έπαιρνα Scotchlok 3M Σύνδεμος Καλωδίων τηλεπικοινωνιών κίτρινο < Κλέμμες Fast | ΚΑΥΚΑΣ (kafkas.gr)

Τώρα για το αν περνάνε από κανάλι που έχει ρεύμα μέσα, ρώτα και τον ηλεκτρολόγο. Αν και δεν νομίζω, θα φαινόταν πιστεύω.

Καλημερα οχι δεν αξιζει βεβαια μονο σε περιπτωση 200αρας κ μονο τοτε. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες ! Θα κανω αυτο με τις ενωσεις γιατι εχω δει οτι ειναι τα καλωδια συνδεμενα με στριψιμο..

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...