Karamay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα σας, εδώ και μερικά χρόνια η σύνδεση μου είναι 30mb down (με ελάχιστη διακύμανση), αν και attainable μου δείχνει γύρω στα 95 συνήθως. Νόμιζα ότι ήταν λογικό, αλλά από όσους έχω δει που ανεβάζουν τα στατιστικά τους εδώ, το actual και attainable rate είναι σχεδόν παντα πολύ κοντά. Κάνω κάτι λάθος;
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Για τι προγραμμα εχεις συμβόλαιο; Για τι προγραμμα πληρώνεις; Για 30αρι;
bill2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 και εγω Actual Rate εχω 4996/49999 και Attainable Rate 31256/99000 είναι λογικό ανάλογα με το τι πληρώνεις να εχεις και το ανάλογα μέγιστα
Silverage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σου λέει οτι μπορεί να φτάσει μέχρι τόσο η γραμμή σου. Μάλλον παίρνεις απο αναβαθμισμένο καφάο. Ίσως μπορείς να βάλεις και 100άρα ταχύτητα τώρα που είναι διαθέσιμες.
bill2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 σωστά και είναι ανάλογο το τι πακέτο πληρώνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Νόμιζα ότι ήταν λογικό, αλλά από όσους έχω δει που ανεβάζουν τα στατιστικά τους εδώ, το actual και attainable rate είναι σχεδόν παντα πολύ κοντά. Κάνω κάτι λάθος; Αυτοί είναι πιο μακρυά από την καμπίνα από ότι εσύ. Οπότε έχουν μικρότερο μέγιστο θεωρητικό συγχρονισμό (attainable rate) από εσένα. σωστά και είναι ανάλογο το τι πακέτο πληρώνεις Μόνο για το actual, ουσιαστικά η απορία του TS είναι για το attainable. Γιατί εκείνου είναι πιο υψηλό από των υπολοίπων που έχει δει μέχρι στιγμής.
afterhours Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και εγω εχω 95Μbps attainable με attenuation 12.3db Προγραμμα εχω βαλει 50αρα (vectoring)
rafa1919 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Και εγω εχω 95Μbps attainable με attenuation 12.3db Προγραμμα εχω βαλει 50αρα (vectoring) Εγώ από την άλλη έχω 3dB Attenuation και 85 Attainable. Δε μπορώ να φανταστώ που θα φθάσει όταν γίνει vectored η καμπίνα!
konstantin79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 δεν πιστεύω να δείς διαφορά οταν ενεργοποιηθεί το vectoring. προσωπικά μόλις μου ενεργοποιήθηκε και αν εξαιρέσουμε το πρώτο εγκεφαλικό (συγχρόνιζα 50/5 καρφωτο με δυνατοτητα 80) και είδα το συγχρονισμό να πέφτει στα 47 με μεγιστο 47. Μόλις ξανασεταρα το modem-router (VR200) ξαναπήγε στα αρχικά του νούμερα. Αυτό που με παραξένεψε είναι η διαφορά που είδα από modem σε modem. To VR200 συγχρονίζει στα 50/5 με attainable 80 και attenuation 13.6 ενώ του παρόχου το ZTE κλείδωνε στα ίδια (50/5) με attainable 110 και attenuation κατω απο 10!!!! Πως γίνεται να παίζει τόσο το attenuation μου φαίνεται παραξενο αφού δεν μακραίνει ο χαλκος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Συνεργάζεται καλύτερα με τον εξοπλισμό της καμπίνας. Πιστεύω πάντως ότι ο rafa1919 θα δει διαφορά, για μένα δεν ξέρω αν θα δω... 1
Dinoel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Συνεργάζεται καλύτερα με τον εξοπλισμό της καμπίνας. Πιστεύω πάντως ότι ο rafa1919 θα δει διαφορά, για μένα δεν ξέρω αν θα δω... τι διαφορά περιμένεις να δεις τερματισμένος εισαι!
pp6210 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Συνεργάζεται καλύτερα με τον εξοπλισμό της καμπίνας. Πιστεύω πάντως ότι ο rafa1919 θα δει διαφορά, για μένα δεν ξέρω αν θα δω... έχω περίπου τα ίδια νούμερα με σένα αλλά στα errors δεν έχω τα μηδενικά σου... crc errors (up/down) 4 / 2404 και FEC errors (up/down) 0 / 56492 Να υποθέσω οτι είναι θέματα εσωτερικής καλωδίωσης;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 τι διαφορά περιμένεις να δεις τερματισμένος εισαι! Έ ναι, πάνω από 5-10 δεν νομίζω ότι θα ανέβει το Attainable αφού ενεργοποιηθεί το Vectoring έχω περίπου τα ίδια νούμερα με σένα αλλά στα errors δεν έχω τα μηδενικά σου... crc errors (up/down) 4 / 2404 και FEC errors (up/down) 0 / 56492 Να υποθέσω οτι είναι θέματα εσωτερικής καλωδίωσης; Καλά είναι και με 3.5 λεπτά uptime. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι τα δείχνει σωστά το ΖΤΕ. Πλέον με 72 ώρες uptime είναι CRC 0/0, FEC 0/232, HEC 0/0. Όχι μόνο εσωτερικής αλλά και του last mile που έρχεται προς το σπίτι. Λόγω μονοκατοικιών εδώ, είναι αρκετά λιγότεροι οι συνδρομητές, οπότε οι παρεμβολές είναι λιγότερες. Είμαι και αρκετά κοντά στο ΚΑΦΑΟ οπότε η περίπτωσή μου είναι κάπως εξαίρεση. Άλλαξα φέτος και την καλωδίωση από ραζίμ σε Cat5e/Cat6a (δομημένη), οπότε είμαι καλυμμένος από πλευράς σπιτιού. Μόνο το ενεάεριο είναι το θέμα που ανάλογα τον αέρα τρώει βιασμό από κυπαρίσσια.
Dinoel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομίζω καν να ανέβεις άλλο αλλά έτσι και αλλιώς ανούσιο είναι. Με τέτοια stats και σε fastpath να το γυρίσεις πιάνεις τα 100. Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα το vectoring? Έτσι και αλλιώς στο speedport i2 δεν το γράφει-αναφέρει πουθενά και ας είναι ενεργοποιημένο. pp6210 αυτά τα errors σε πόσο uptime είναι? Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που σου δημιουργούν error. Π.χ. αν επιστρέφεις τηλεφωνία από το ίδιο καλώδιο είναι ένας λόγος, επίσης αν το κάνεις αυτό μπορεί να φταίει και η τηλεφωνική σου συσκευή. Αν έχεις αρκετό uptime δεν υπάρχει πρόβλημα θα είναι σε λογικά πλαίσια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ναι σίγουρος, γιατί μέχρι την Παρασκευή είχα το 2760N της Draytek με firmware που δεν υποστηρίζει Vectoring. Πρέπει να του αλλάξω το OS(είναι το αρχικό non Delight version 2760Ν) και μετά να περάσω το latest frrmware με vectoring support της Draytek. Επίσης έκανα disabled to G.Vector στο ZTE κι έμεινε ίδιο attainable (και actual). Το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει ο ΟΤΕ για το ΚΑΦΑΟ είναι Q1 2018.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα