Postmort3m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, Εχει αγοράσει κανείς απο εδώ https://www.geekbuying.com/ ? Ειναι αξιόπιστο?
doctorkostis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Προτίμησε το banggood καλύτερα. To geek έχει κάνει κάτι μαϊμουδιες με εγγύηση παλιότερα. 1
ziaba Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει από κει αρκετές φορές το μαγαζί είναι αξιόπιστο θέματα με τις συσκευές τους δεν είχα
AkisAnthraX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Είναι αρκετά αξιόπιστο αλλά αν παραγγείλεις από την κινέζικη αποθήκη του πάνω από 20 - 25 ευρώ θα επιβαρυνθείς τελωνειακές χρεώσεις.
meletis_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αξιόπιστο μαγαζί είναι έχω ψωνίσει αρκετές φορές με Paypal. Ωστόσο στην διαθεσιμότητα συσκευών έχουν κάποιο θέμα. Είχα παραγγείλει 1 Redmi 3s περίμενα 15 ημέρες, και λαμβάνω μήνυμα οτι δεν είναι είναι διαθέσιμο, και μπορούν να μου στείλουν οποιαδήποτε άλλη συσκευή ίδιας αξίας ή επιστροφή του ποσού στο λογ/σμο Paypal. Συμφώνησα να παραλάβω άλλη συσκευή. Μετά απο 30 ημέρες τελικά παρέλαβα το Redmi 3s Το Banggood είναι πιο ενημερωμένο στη διαθεσιμότητα των προιόντων τους.
halkbam Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 και εγώ παράγγειλα από εκεί ένα xiaomi redmi note 4 πρόσφατα απλώς πλέον πληρώνεις τελωνείο
stelios18120 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλό κατάστημα το geekbuying παλιά είχα φέρει πολλά powerbank αλλά για κινητά κτλπ καλύτερα gearbest και banggood με τις ανάλογες αποστολές για αποφυγή τελωνειου.
Postmort3m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα ειναι οτι ψάχνω το huawei honor 9 την έκδοση με τα 6 γιγα (κατα προτιμηση το μπλε ή το ασημί) και δεν μπορώ να το βρω πουθενά..Ακόμα και στο σκρουτζ το έχει μόνο ένα κατάστημα και είναι η gold εκδοση. Ξέρει κανείς τι παίζει? Στο gearbest που κοίταξα δεν το έχει Καλό κατάστημα το geekbuying παλιά είχα φέρει πολλά powerbank αλλά για κινητά κτλπ καλύτερα gearbest και banggood με τις ανάλογες αποστολές για αποφυγή τελωνειου. με τι αποστολες δεν πληρωνεις τελωνειο?
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 με τι αποστολες δεν πληρωνεις τελωνειο? Banggood=priority direct mail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα