Προς το περιεχόμενο

tablet με μεγάλη οθόνη .

emoytoyidioy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω ένα ταμπλετ με μεγάλη οθόνη .

το θέλω για να δείχνω φωτογραφίες στους πελάτες . οπότε η οθόνη είναι το βασικό κριτήριο .

από εκεί κι έπειτα αν φτιάχνει και καφέδες , ακόμα καλύτερα ....

χρήση εκτός από παρουσίαση φυτογραφιών , καλό θα ήταν κανα gps και κάρτα sim , ώστε να μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ , όταν είμαι στο χωριό ...

έχω δει αυτά :

ποια η γνώμη σας ?

έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ?

δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα χρήματα στο να ανέβω λίγο , αλλά να υπάρχει λόγος ... 

εάν πάρω ένα τaμπλετ  με win μπορώ έπειτα να αλλάξω λειτουργικό ?

μπορώ σε ένα ταμπλετ να προσθέσω ένα σκληρό δίσκο και να προσθέσω εκεί ένα λειτουργικό ?

μπορώ να προσθέσω μνήμη ραμ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εάν πάρω ένα τaμπλετ με win μπορώ έπειτα να αλλάξω λειτουργικό ?

μπορώ σε ένα ταμπλετ να προσθέσω ένα σκληρό δίσκο και να προσθέσω εκεί ένα λειτουργικό ?

μπορώ να προσθέσω μνήμη ραμ ?

Όχι

Όχι

Όχι

θέλω ένα ταμπλετ με μεγάλη οθόνη .

το θέλω για να δείχνω φωτογραφίες στους πελάτες . οπότε η οθόνη είναι το βασικό κριτήριο .

από εκεί κι έπειτα αν φτιάχνει και καφέδες , ακόμα καλύτερα ....

χρήση εκτός από παρουσίαση φυτογραφιών , καλό θα ήταν κανα gps και κάρτα sim , ώστε να μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ , όταν είμαι στο χωριό ...

έχω δει αυτά :

https://www.banggood.com/Original-Box-VOYO-Q101-MT6753-Octa-Core-10_1-Inch-Android-6_0-Dual-4G-Tablet-PC-p-1151588.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN

https://www.banggood.com/New-Version-Teclast-98-4G-32G-MediaTeK-MT6753-Octa-Core-10_1-Inch-Android-6_0-Tablet-PC-p-1185439.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN

ποια η γνώμη σας ?

έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ?

δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα χρήματα στο να ανέβω λίγο , αλλά να υπάρχει λόγος ...

Μάπα και τα δύο.

Με επεξεργαστή mtk και χωρίς 4G γιατί δεν υποστηρίζει την μπάντα B20(800αρα) ιδιαίτερα για την Wind.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 2

mtk όπως λέμε γτπ ? τόσο χάλια είναι ?

υπόψιν  δεν το θέλω αντί για λαπτοπ , έχω λαπτοπ ...

το 4g δεν νομίζω να είναι θέμα , γιατί το θέλω για το χωριό που δεν έχει 4g. 

εάν στο θέμα της οθόνης είναι οκ , ίσως και να με καλύπτουν .
εάν πατάω να ανοίξει ένας φάκελος με φωτογραφίες και ανοίγει χωρίς να περιμένω 2 ώρες είμαι οκ . από σερφάρισμα κανα yahoo να βλέπω τα email  και  κανα facebook ... δεν έχω απαιτήσεις . ούτε παιχνίδια αφού έχω το λαπτοπ ...
όμως σε περίπτωση που μιλάμε για please wait  μηχάνημα , τότε ναι να πάω σε κάτι παραπάνω ...

επίσης τί συν και πλην έχει το android από τα win  ? και πόσο καλή λύση είναι το dual os ??

Αυτό θα σου έλεγα να πας σε windows.

Τα android για να σου δώσω ένα παράδειγμα αν έχουν 2gb ram τα μισά θα πάνε στο λειτουργικό οπότε με 1gb ram σύν με τον επεξεργαστή mtk που είναι ότι χειρότερος τότε καταλαβαίνεις.

Ενα φτηνό τάμπλετ με Windows 10 + Android 5.1 συν 2160 x 1440 ανάλυση οθόνης με οθόνη 12 inch και μπαταρία 11000 mAh και αλλά έξτρα αλλά χωρίς 4G είναι το Chuwi Hi12 στα 174€ με κουπόνι(BFTAB08)από εδώ https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_592783.html?wid=21&lkid=10745336

• Like 2

Αυτό θα σου έλεγα να πας σε windows.

Τα android για να σου δώσω ένα παράδειγμα αν έχουν 2gb ram τα μισά θα πάνε στο λειτουργικό οπότε με 1gb ram σύν με τον επεξεργαστή mtk που είναι ότι χειρότερος τότε καταλαβαίνεις.

Ενα φτηνό τάμπλετ με Windows 10 + Android 5.1 συν 2160 x 1440 ανάλυση οθόνης με οθόνη 12 inch και μπαταρία 11000 mAh και αλλά έξτρα αλλά χωρίς 4G είναι το Chuwi Hi12 στα 174€ με κουπόνι(BFTAB08)από εδώ https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_592783.html?wid=21&lkid=10745336

Φαίνεται να είναι διαθέσιμο μόνο στην αποθήκη της Κίνας. Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...