timeg6 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα, θελω οποιος γνωριζει να με βοηθησει σε ενα προβλημα που εχω Ειχα την παραπανω καρτα συνδεμενη σε μια tv με hdmi se 1080p 60hz, πηρα προσφατα καινουρια tv η οποια ειναι 4κ κ το hdmi δινει εικονα 2160p σε 30hz.... Στην αρχη σκεφτηκα οτι φταιει το καλωδιο, μαλλον δεν ειναι hdmi 2.0 αλλα μπηκα κ ειδα οτι οι σειρες r9 3xx εχουν hdmi 1.4 κ μονο απ το display port βγαζουν 4k σε 60hz. Βλεπω οτι υπαρχουν κατι ανταπορες απο display port 1.2 σε hdmi 2.0 που λενε οτι κανουν αυτη την δουλεια, κ στελνεις 4k 60hz. Θα μου κανει δουλεια κατι τετοιο ή η μονη λυση ειναι να τα σκασω για καινουρια καρτα?
Tasos_69 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα φιλε μου.Ναι οι ανταπτορες υποστηριζουν απο HDMI σε DP και αντιστροφα αναλυση 4Κ αλλα και παλλι πιστευω οτι δεν θα ειναι Native το σημα και θα υπαρχει καποιο Upscale για αυτην την αναλυση.Οπως και να εχει ενα καλωδιο ειναι σιγουρα πολυ πιο φθηνο απο μια νεα καρτα οποτε αξιζει να δοκιμασεις πριν προχωρησεις σε αγορα νεας καρτας ποσο μαλλον στην περιπτωση που θες μια καρτα για 4Κ Resolution οπου πας πολυ ψηλα ισως πανω και απο το κοστος της ιδιας της τηλεορασης. 1
timeg6 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα φιλε μου.Ναι οι ανταπτορες υποστηριζουν απο HDMI σε DP και αντιστροφα αναλυση 4Κ αλλα και παλλι πιστευω οτι δεν θα ειναι Native το σημα και θα υπαρχει καποιο Upscale για αυτην την αναλυση.Οπως και να εχει ενα καλωδιο ειναι σιγουρα πολυ πιο φθηνο απο μια νεα καρτα οποτε αξιζει να δοκιμασεις πριν προχωρησεις σε αγορα νεας καρτας ποσο μαλλον στην περιπτωση που θες μια καρτα για 4Κ Resolution οπου πας πολυ ψηλα ισως πανω και απο το κοστος της ιδιας της τηλεορασης. Τασο σευχαριστω για την απαντηση σου. Μαλλον ετσι θα κανω, θα δοκιμασω τον ανταπτορα κ ελπιζω να μου κανει δουλεια προσωρινα εστω να μου δωσει 60hz μεχρι να μπορεσω αν παω στην επομενη gpu ($$$)
Tasos_69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Tιποτα φιλε μου και μακαρι να κανεις δουλεια γιατι δυσκολοι καιροι για εξοδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα