Προς το περιεχόμενο

[HEADSET] PATRIOT VIPER V370 , 30€ @ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανόν να χρειάζεται κάποια ρύθμιση απο το πρόγραμμα της patriot για να βελτιώσεις τα μπάσα.....Ωστόσο πολύ ωραίο review....Ας μας πει και κάποιος αλλος αν του φάνηκαν πως δεν έχουν καλό μπάσο

με ρυθμισεις ερχεται αλλα μου ξενιζει ο ηχος καπως  μαλον θελει ρυθμιση 

εκανα unistall το utility της patriot και τα ρυθμισα μεσω windows evala k το qualizer apo

κατι γινεται αλλα ο μεσος χρηστης θελει ετοιμα settings 

ισως να συνηθισα τα αλλα που εχω σε  κανα 2 μερες πρεπει να τα δοκιμασω κ βλεπουμε

+1 για την ανεση 2 ωρες περιπου κ δεν με πονανε τα αυτια

μεσα στο παιχνιδι rainbow six ακους σχετικα καθαρα τους γυρω ηχους 

αν καταφερω κ τα σεταρω σωστα θα επανελθω σε γενικες γραμμες για 30 ευρω οκ για περισσοτερα δεν νομιζω να αξιζει η αγορα τους

ακομα κ στα 30 κοντα εχει καλυτερα σε ηχο ισως οχι σε ανεση ποιοτητα software rgb κλπ οπως τα elements katana hd1000g και τα natec h66 νομιζω

μικροφωνο γενικα δεν χρησιμοποιω αλλα ειπε ενα παιδι οτι ειναι οκ πιο πριν

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ρυθμισεις ερχεται αλλα μου ξενιζει ο ηχος καπως  μαλον θελει ρυθμιση 

εκανα unistall το utility της patriot και τα ρυθμισα μεσω windows evala k το qualizer apo

κατι γινεται αλλα ο μεσος χρηστης θελει ετοιμα settings 

ισως να συνηθισα τα αλλα που εχω σε  κανα 2 μερες πρεπει να τα δοκιμασω κ βλεπουμε

+1 για την ανεση 2 ωρες περιπου κ δεν με πονανε τα αυτια

μεσα στο παιχνιδι rainbow six ακους σχετικα καθαρα τους γυρω ηχους 

αν καταφερω κ τα σεταρω σωστα θα επανελθω σε γενικες γραμμες για 30 ευρω οκ για περισσοτερα δεν νομιζω να αξιζει η αγορα τους

ακομα κ στα 30 κοντα εχει καλυτερα σε ηχο ισως οχι σε ανεση ποιοτητα software rgb κλπ οπως τα elements katana hd1000g και τα natec h66 νομιζω

μικροφωνο γενικα δεν χρησιμοποιω αλλα ειπε ενα παιδι οτι ειναι οκ πιο πριν

hondakia δοκίμασες από το softoware της πατριοτ και δεν σου άρεσε το μπάσο? έκανες όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε  να φέρεις τα ακουστικά στα μέτρα σου ? εγώ τα επεξεργάζομαι εδώ και περίπου 1 ώρα και έχω ενθουσιαστεί λίγο από τη παραμετροποίηση τους και απο τις πάρα πολλές δυνατότητες στις ρυθμίσεις τους.

Δημοσ.

Tα ακουστικά δεν τα πήρα για μουσική, έτσι και αλλιώς δεν είμαι audiophile, τα πήρα για online gaming, skype, ταινίες όταν κοιμάται η γυναίκα και λίγο μουσική. Όλα όσα έκανα δηλαδή και με τα hyperX cloud stinger που έχω και με τα οποία θα τα συγκρίνω.

Μην περιμένετε λοιπόν να σας πώ για μπάσα, trembles και τα συνναφή. :P

Tα ακουστικά είναι στιβαρά, πιο bulky απο τα stinger και σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι ακριβότερα απο 30 ευρώ που τα πήραμε. 

Καλή ποιότητα κατασκευής λοιπόν αντίστοιχη των stinger.

Mαξιλαράκια δερματίνης τα στάνταρ που πράγματι έχουν την μαλακότητα και την υφή των stinger όπως είχα προβλέψει και δεν κουράζουν ή πονάνε τα αυτιά, αντίστοιχα όπως και στα stinger. Τα Viper ομως έχουν και ανταλλακτικά υφασμάτινα πράγμα που είναι υπερ τους έναντι των stinger. 

Στο παιχνίδι ο ήχος είναι καλός και αντίστοιχος με τα stinger όμως το μικρόφωνο είναι πιο βολικό μιας και είναι πιο μικρό σε μήκος και σε καλύτερη θέση. Δεν παρατήρησε κανένας συμπαίκτης μου διαφορά οπότε η καθαρότητα του μικροφώνου είναι αντίστοιχη με τα stinger.

Το καλώδιο είναι πιο μακρύ απο το καλώδιο των stinger (βέβαια αυτά έχουν επιπλέον προέκταση αν θέλεις) και είναι καλυμμένο με ύφασμα κάνοντάς το πιο όμορφο και πιο ποιοτικό απο αυτό των stinger. 

Οι διακόπτες αυξομείωσης του ήχου είναι στο αριστερό ακουστικό απο πίσω σε πολύ βολική θέση, κατ εμέ πιο βολική απο αυτή των stinger όπου είναι αριστερά στην κάτω μεριά του ακουστικού.

Αν προσθέσουμε και τα εφέ του ψευτοsurround και του φωτισμού είναι άλλο ένα θετικό έναντι των stinger. 

Εν κατακλείδη, τα ακουστικά τα 30 ευρώ της προσφοράς τα αξίζουν με χίλια.

Προφανώς δεν κάνουν για audiophiles αλλά για τον μέσο χρήστη που θέλει ακουστικά πρωτίστως για gaming και all around χρήση όπως και εγώ αξίζουν με τα ... χίλια (πάλι)

Τα stinger που κατ εμέ είναι καλά ακουστικά και τα γούσταρα πολύ, σήμερα τους έκανα κηδεία. :P

Αγοράστε υπεύθυνα! :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλον το εθεσα λαθος δοκιμαζω αυτα εδω κ 2-3 ωρες σε συγκριση με τα elements takeda hd1000g ακουστικα budget αλλα με καταπληκτικο ηχο για την τιμη τους με βαθυ μπασο(μια βαζω το ενα μια το αλλο) βεβαια ειναι κουμπωμενα με καρφι σε asus strix z270h η οποια εχει καλη καρτα ηχου παιζει κ αυτο ρολο σιγουρα

αυτο λοιπον που παρατηρησα εχουν μεν μπασο αλλα πιθανων δεν εχουν το βαθυ μπασο που εχουν τα elements για να πλησιασω το μαμα μπασο τους βαζω απο το προγραμμα το μπασο στα 10 τερμα  και την συχνοτητα στα 100 (το κουμπι και καλα για το εξτρα sub δεν μαρεσει ακουγεται σαν τενεκες)σε γενικες γραμμες δεν ειναι ασχημος ο ηχος αλλα μου λειπει το βαθος που ειχαν τα παλια μου στο μπασο αυτα για τα 30 ειναι τιμια κανουν την δουλεια τους  αλλα ως εκει..δεν τρελαθηκα ας πουμε κιολας (ειχα εντυπωσιαστει πχ με τα Η66 genesis αλλα ηταν τα πρωτα προκοπης ακουστικα που ειχα παρει μετα πηρα και razer usb πηρα και τα elements katana 1000g οποτε πανω κατω ολα αυτα ειναι στο ιδιο επιπεδο για να καταλαβω διαφορα πιθανων θα πρεπει να παω σε ακουστικα τυπου cloud II

ακομα κ για μουσικη καλουτσικα ειναι τα δοκιμασα με house music

αν θελετε κατι σε αυτα τα χρηματα μπορειτε να το σκεφτειτε αλλα εχει κ αλλες επιλογες αν ξαναπανε στην κανονικη τους τιμη εχω παντως θα κοιτουσα μετα κατι καλυτερο

επισης κατι που παρατηρω δεν μου αρεσει οταν ενεργοποιω το virtual souround σαν να παραμορφωνει καπως τους ηχους ομιλιες κ λπ  εχω καλυτερο ηχο οταν απεγκαταστησω το προγραμμα κ βαζω ρυθμισεις μεσα απο τα win10 και το equalizer apo

τα δοκιμασα κ σε 2ο pc με το που βαζεις το software και αρχισεις τις ρυθμισεις στο game ναι μεν ακους τους θορυβους οπως κ σε αλλα ακουστικα αλλα παραμορφωνεται κ ακουγεται καπως περιεργα ενω αν δεν το κανεις εγκατασταση κ το αφησεις να κανεις ρυθμισεις με τα windows ο ηχος ειναι καλυτερος κατ εμε

στην μουσικη δεν το παρατηρω αυτο ειναι αρκετα καλα

οποτε -1 για το software(το μεγαλο μειον των ακουστικων για μενα καταστρεφει τον ηχο τουλαχιστον σε κανα δυο παιχνιδια που δοκιμασα ) +1 για ανεση ποιοτητα κατασκευης  ενταση  μικροφωνο ικανοποιητικο

οσοι τα πηρατε απεγκαταστειστε το προγραμα της viper και καντε αυτο εδω

o ηχος μεταμορφωνεται πραγματικα κ τον κανεις οπως θες χωρις παραμορφωσεις πεντακαθαρος και αν θελετε virtual souround το βαζετε μεσα απο τα windows για τα παιχνιδια

Επεξ/σία από hondakkias31
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο οτι περιγραφεις  ειναι σε ρυθμ. ιδια με αυτα ;

http://www.e-shop.gr/genesis-nsg-0534-hx66-usb-virtual-71-gaming-headset-p-PER.572250

Το usb τους χωνεται και σε ps4

η διαφορα σημαντικη απο τα αλλα που ναι μεν εχουν καλο ηχο οπως κ αυτο στ α  30

ειναι οτι ειναι πολυ πιο ξεκουραστα τελικα απο πολυωρη χρηση δεν σε πονανε τα αυτια τελικα αξιζε πολυ η αγορα τους και ο ηχος εστρωσε ακομα πιο πολυ που δουλεψαν λιγο τα ηχειακια του

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Σε Xbox one X κουμπωνουν;

Αυτό θα το ξέρω όταν με το καλό μου έρθει μέσα στη βδομάδα! :D 

Πάντως επειδή τα έχω και εγώ τα ακουστικά αυτά απο την τότε προσφορά, είναι πολύ καλά σε αυτά τα χρήματα.

Με βόλεψαν περισσότερο από τα cloud stinger και είναι και ξεκούραστα, δεν πιέζουν τα αυτιά.

Όσοι ψάχνουν ακουστικά για γενική χρήση πιστεύω αξίζει να τα πάρουν.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Προσωπική γνώμη... πολύ κακά ακουστικά... Στο παιχνίδι δεν άκουγα ποτέ θα βήματα όπως έπρεπε... Στην μουσική δε, τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα.. Το Virtual surround δεν έλεγε τίποτα και ο ήχος δεν ήταν τόσο δυνατός.. Συνδέοντας τα στο κινητό με otg ο ήχος ήταν ακόμα χαμηλότερος... Τα πούλησα την πρώτη εβδομάδα όσο τα πήρα... Ευτυχως τα είχα πάρει σε προσφορά.. Δεν ξέρω αν αξίζουν τα 30 ευρώ αλλά σίγουρα δεν ικανοποιούν τον μέσο χρήστη... Πήρα τα cloud και ησύχασα... Η μέρα με την νύχτα τα δύο ακουστικά τόσο σε gaming αλλά και μουσική και άνεση... Δεν θέλω να αποθαρρυνω τους χρήστες από την αγορά τους αλλά σίγουρα δεν τα προτείνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...