Προς το περιεχόμενο

[HEADSET] PATRIOT VIPER V370 , 30€ @ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το link λέει 45.90€

Δεν το βγάζει πάντα από την αρχή το e-shop, μπες στο newsletter και πάτα το από εκει...

Δημοσ.

Παιδια αξιζουν  ? Για να αντικαταστησω τα Plantronics (Gamecom 388) που εχω αν και ειναι αψογα ακομα και μετα απο 2.5 χρονια. 

Δημοσ.

φωτακια Rgb βλεπω , ρυθμιση ηχου δε βλεπω usb virtual surround νταξ για 29,90

νομίζω ρύθμιση ήχου έχει στο πίσω μέρος του headset εάν κοιτάξεις στη δεύτερη φωτογραφία, καλό φαίνεται να είναι για 30.

Δημοσ.

Ψήθηκα να τα πάρω, παρόλο που έχω ήδη ένα καλούτσικο headset, μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε το virtual surround (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ). Τελικά μετά από ώρες ψάξιμο έχω να πω (και το γράφω κυρίως για όσους δεν γνωρίζουν, μπας και γλιτώσουν το ψάξιμο που έκανα εγώ), πως το headset από μόνο του δεν έχει κάποιο ειδικό hardware για virtual surround (γι'αυτό λέγεται και virtual :ρ), απλά μέσω του driver του και της κάρτας ήχου του (είναι usb) με αλγόριθμους κτλ προσπαθεί να προσομοιάσει surround ήχο.

Για όποιον τα θέλει λοιπόν μόνο και μόνο για το v.surround, μπορεί πολύ απλά να κατεβάσει (σε windows 10) από το windows store το Dolby Access/Dolby Atmos for Headphones το οποίο σου δίνει ένα free trial για 30 μέρες και να δει πάνω κάτω πως ακούγονται (αν του αρέσει και βλέπει διαφορά, μπορεί μετά με 15ε να αγοράσει την εφαρμογή για πάντα). Βάσει άλλων φόρουμ που έψαξα, διαφορά θα δει κυρίως μόνο σε ταινίες που υποστηρίζουν 7.1 και 5.1 ήχο.

Για όποιον δεν έχει καθόλου ακουστικά και σκέφτεται τα συγκεκριμένα σίγουρα δεν φαίνονται άσχημα για την τιμή (rgb, usb, στιβαρά). Δυστυχώς μέχρι τώρα έχω βρει μόνο πολύ λίγα και μεικτά reviews (σε amazon κυρίως) οπότε δύσκολο να πεις κάτι με σιγουριά. 

Δημοσ.

Τα ακουστικά φαίνονται πολύ καλά για τα 30 ευρώ που ζητάνε.

-Μαξιλαράκια δερματίνης τα οποία φαίνονται ποιότητας hyperΧ cloud stinger καθώς και επιπλέον ανταλλακτικά υφασμάτινα!

-Μικρόφωνο το οποίο "εξαφανίζεται" όταν δεν το χρειάζεσαι γιατί π.χ. θέλεις να ακούσεις μουσική και δεν προεξέχει όπως σε άλλα ή δεν αφαιρείται και θα πρέπει μετά να ψάχνεις να το βρείς για να το ξαναβάλεις όταν το χρειαστείς (βλέπε hyrerX cloud).

-Φαίνεται στιβαρή κατασκευή.

-Καλώδιο με υφασμάτινη επένδυση.

Τα ψευτο-virtual δεν με απασχολούν και δεν τα υπολογίζω καν στα υπέρ, ούτε τον rgb φωτισμό.

Μόνο για τα 4 παραπάνω αξίζουν με χίλια τα 30 ευρώ πιστεύω.

p.s. Αν και έχω τα Cloud stinger σκέφτομαι σοβαρά να τα πάρω και αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.

Η κατασκευή τους έιναι φοβερή (και ίσως λέω λίγο) για τα λεφτά τους δεν το συζητάω, προσωπικά όμως με ενδιαφέρει να δω διαφορά στην ποιότητα του ήχου από αυτά που ήδη έχω (trust 322, ανήκουν πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία budget - δεν είναι τα καλύτερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου, αλλά μέχρι τώρα με έχουν ικανοποιήσει και κάνουν καλά την δουλεία τους). 

Βρήκα ένα καλό review Link.png Site: εδώ , λέω καλό γιατί δεν φαίνεται biased (πληρωμένο) και δίνει χρήσιμες πληροφορίες για όλα όσα αφορούν τα ακουστικά αυτά. Όπως λέει κ ο τύπος, τα ακουστικά έχουν φοβερή κατασκευή και δεν έχουν να ζηλέψουν ακόμα και από ακουστικά πιο ακριβής κατηγορίας, ωστόσο λέει πως ο ήχος παρόλο που είναι όντως καλός και καθόλου φθηνός, αντιστοιχεί στο budget του και δεν φέρει διαφορές από άλλα παρόμοια headset. Επομένως, εγώ θα προσπαθήσω με λίγη οικονομία να πάω σε λίγο πιο ακριβά αργότερα στο μέλλον για να δω μεγάλη διαφορά στον ήχο που ήδη έχω.

Αν δείτε όμως το παραπάνω review (4 σελίδες), για κάποιον που ψάχνει ακουστηκά mid-range και έχει περιορισμένο budget, τα παραπάνω αξίζουν όπως λέει ο lionheart, με χίλια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορία τελικά τα παρήγγειλα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Ts.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

την καλύτερη αγορά παίζει να την έκανα εγώ που με 30 ευρώ μέσα από τις αγγελίες του ινσόμνια πήρα σφραγισμένα αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/10560576/Creative-Sound-BlasterX-H5-Tournament-Edition.html για 30 ευρώ που είναι σκότωμα ουσιαστικά μιας και είναι ποιότητας hyperx :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...