orck Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Γιατί εάν χαθεί unregister απλά έχασες. ΕΣΥ έχασες. Κανείς δεν θα ασχοληθεί. Με νούμερο βρίσκεις που χάθηκε και μπορείς να έχει ελπίδες να μην το χάσεις οριστικά.
narta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Orck PayPal. Μέχρι να φτάσει στα χέρια σου ή ευθύνη βαραίνει τον αποστολέα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ Registered... Belgium η Sweden post! Είναι που θα πέσεις σε δέματα χωρίς tracking number μου εχουν κανει 2-3 φορες επιστροφή τα χρηματα μου κανονικα. Βεβαια δεν κάνω πάνω από 2 αγορές το μήνα -μικροπραγματα συνήθως- από Κίνα όποτε είναι καθαρά προσωπική εμπειρία.
GSpiraras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Θα συμφωνήσω από προσωπική εμπειρία ότι τίποτε από ότι παράγγειλα Untracked δεν μου έχει έρθει από το καλοκαίρι και μετά και μιλάμε από tinydeals, banggod, zapals και gearbest. Μου τα έκανα ξανά απόστολή με tracking και μου ήρθαν (ή είναι ακόμη στο δρόμο) από τον Ιούνιο. Οπότε αν βιάζεσαι την μνήμη πάρε την με 3€ παραπάνω από εδώ γιατί η διαφορά τιμής σε απόλυτη τιμή δεν είναι σημαντική. Σε πράγματα αξίας τότε αξίζει να περιμένεις κανένα 2μηνο (με tracking αλλιώς θα περιμένεις πάρα πολύ) αλλιώς για ψιλοπράγματα καταντάς να ξεχνάς τι έχεις παραγγείλει. 1
greed Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Orck PayPal. Μέχρι να φτάσει στα χέρια σου ή ευθύνη βαραίνει τον αποστολέα Μονο στη περιπτωση που δεν εχει επιλογη για traking number και παλι δυσκολακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα