Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή απλά θέλουν να ξεστοκάρουν αυτά που τους έμειναν, αλλά ορμάτε!

Έχει αρκετά κομμάτια! (σε μερικά λέει τελευταία κομμάτια, σε άλλα άμεσα διαθέσιμο)

Είναι skinny και girly τα περισσότερα, οπότε να ξέρετε πως είναι για ΜΙΚΡΑ σώματα - παιδικά ή έστω για μεγάλους που είναι κόκαλο από την πείνα!  :P
(Μην βάλει κανείς μαζική παραγγελία, ας τα πάρουν αυτοί που τα χρειάζονται!!!)

--------->>>>>   http://www.public.gr/cat/music/music-merchandise/t-shirts/?_dyncharset=UTF-8&=undefined&Ns=sku.publicActualPrice|0

b190e7db9329aaaf6a0676a7f1a781fc6132043f

1837c0b359bcd9c9fb34e17f319fcdc656ca0869

618acd6c206e7e3480b60febdf1d1fe4b611ff37

5d4a755f3941d6cb7134ce66204fe3f7729f592e

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και αυτά που τα δείχνει διαθέσιμα όταν πας να τα βάλεις στο καλάθι γράφει ότι έχουν εξαντληθεί... τζίφος...

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα μάγκες, ίσως μπήκε κανείς και έκανε αυτό που φοβόμουν!
Πάντως εμένα κανονικά πήρε την παραγγελία και μου ήρθε και mail .
Μπαίνει τέλος στον τίτλο!

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα..., Federer είσαι μεγάλο αρπακτικό!!!

Ορίστε και screen από το mail.

Αν δεν κάνουν στα κορίτσια μου , τότε θα πέσει αγγελία και θα χαριστούν σε κάποιον!

Screenshot-.png

Δημοσ.

για τιποτα καλτσες εχει κανεις με 30-40 λεπτα? ολεσ εχουν τρυπα στο μικρο δακτυλο και ειναι αδικια γιατι ειναι τα 4 αλλα δακτυλα σαν τους αρχοντεσ στη ζεστασια κ το πινκι μονο του ακολουθει απο πισω 

• Like 5
Δημοσ.

....δηλαδή στα 81 λεπτά μάς φαίνονταν ακριβά και ορμησαμε τώρα, για να μη χάσουμε την ευκαιρία???

Επειδή παίρνω συχνά μπλουζάκια από το Public, η αρχική τιμή που λέει ΔΕΝ ισχύει!

Ποτέ μου δεν έχω δει τόσα χρόνια να έχει μπλούζα 81 λεπτά.

Ή λάθος έγινε ή θα είναι τρύπιες οι μπλούζες :P

Συνήθως τις έχεις από 15 ευρώ και πάνω!

Μάτριξ ρίξε κάνα λουκέτο αφού πάπαλα η προσφορά!

Και κάνε μπαν αυτόν τον Federer , δες μας έχει αφήσει τίποτα!

• Like 1
Δημοσ.

για τιποτα καλτσες εχει κανεις με 30-40 λεπτα? ολεσ εχουν τρυπα στο μικρο δακτυλο και ειναι αδικια γιατι ειναι τα 4 αλλα δακτυλα σαν τους αρχοντεσ στη ζεστασια κ το πινκι μονο του ακολουθει απο πισω 

Να τις φοράς ανάποδα... θα πάει η τρύπα στο μεγάλο δάχτυλο και δεν θα χωράει να περάσει... μην ξεχάσεις να κόψεις το νύχι ;)

• Like 4
Δημοσ.

Μα δε του κανει το Small girl pussycat dolls μπλουζακι με τιποτα :P

ps ποιος μακ@κας τα σηκωσε ολα για τις αγγελιες παλι ;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...