hasiotis_john Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή απλά θέλουν να ξεστοκάρουν αυτά που τους έμειναν, αλλά ορμάτε! Έχει αρκετά κομμάτια! (σε μερικά λέει τελευταία κομμάτια, σε άλλα άμεσα διαθέσιμο) Είναι skinny και girly τα περισσότερα, οπότε να ξέρετε πως είναι για ΜΙΚΡΑ σώματα - παιδικά ή έστω για μεγάλους που είναι κόκαλο από την πείνα! (Μην βάλει κανείς μαζική παραγγελία, ας τα πάρουν αυτοί που τα χρειάζονται!!!) --------->>>>> http://www.public.gr/cat/music/music-merchandise/t-shirts/?_dyncharset=UTF-8&=undefined&Ns=sku.publicActualPrice|0 1
karasardelis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ακόμα και αυτά που τα δείχνει διαθέσιμα όταν πας να τα βάλεις στο καλάθι γράφει ότι έχουν εξαντληθεί... τζίφος... 1
Genatos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 30% κατω ειναι βεβαια αλλα δεν νομιζω καποιος που τα ηθελε να τον εμποδιζαν αυτα τα 30 λεπτα του €..
Salvation81 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ΑΝ υπηρχαν τα καβατζωσαν καταστηματαρχες που θα τα πουλανε 10ε 2
hasiotis_john Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα μάγκες, ίσως μπήκε κανείς και έκανε αυτό που φοβόμουν!Πάντως εμένα κανονικά πήρε την παραγγελία και μου ήρθε και mail .Μπαίνει τέλος στον τίτλο! 1
hasiotis_john Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχαχα..., Federer είσαι μεγάλο αρπακτικό!!! Ορίστε και screen από το mail. Αν δεν κάνουν στα κορίτσια μου , τότε θα πέσει αγγελία και θα χαριστούν σε κάποιον!
ge-lyk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ....δηλαδή στα 81 λεπτά μάς φαίνονταν ακριβά και ορμησαμε τώρα, για να μη χάσουμε την ευκαιρία??? 5
Kadaz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 για τιποτα καλτσες εχει κανεις με 30-40 λεπτα? ολεσ εχουν τρυπα στο μικρο δακτυλο και ειναι αδικια γιατι ειναι τα 4 αλλα δακτυλα σαν τους αρχοντεσ στη ζεστασια κ το πινκι μονο του ακολουθει απο πισω 5
hasiotis_john Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ....δηλαδή στα 81 λεπτά μάς φαίνονταν ακριβά και ορμησαμε τώρα, για να μη χάσουμε την ευκαιρία??? Επειδή παίρνω συχνά μπλουζάκια από το Public, η αρχική τιμή που λέει ΔΕΝ ισχύει! Ποτέ μου δεν έχω δει τόσα χρόνια να έχει μπλούζα 81 λεπτά. Ή λάθος έγινε ή θα είναι τρύπιες οι μπλούζες Συνήθως τις έχεις από 15 ευρώ και πάνω! Μάτριξ ρίξε κάνα λουκέτο αφού πάπαλα η προσφορά! Και κάνε μπαν αυτόν τον Federer , δες μας έχει αφήσει τίποτα! 1
karasardelis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 για τιποτα καλτσες εχει κανεις με 30-40 λεπτα? ολεσ εχουν τρυπα στο μικρο δακτυλο και ειναι αδικια γιατι ειναι τα 4 αλλα δακτυλα σαν τους αρχοντεσ στη ζεστασια κ το πινκι μονο του ακολουθει απο πισω Να τις φοράς ανάποδα... θα πάει η τρύπα στο μεγάλο δάχτυλο και δεν θα χωράει να περάσει... μην ξεχάσεις να κόψεις το νύχι 4
Exploticon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μπλούζα tokyo hotel πάντως δεν θα αγόραζα ούτε για την γάτα μου και ας είχε και 20 λεπτά 5
Damachi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μα δε του κανει το Small girl pussycat dolls μπλουζακι με τιποτα ps ποιος μακ@κας τα σηκωσε ολα για τις αγγελιες παλι ; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις