Jim.Panag. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα . θα ηθελα να με κατατοπίσετε με καποιο τροπο ΄η να μου επισημανετε ενα site για να βρω οθονη και digitaizer για το tablet μου.Ψανω αλλα ολα ξεπερνουν τα 100.... Ευχαριστω εκ των προτερων..! LG TAB V-490
pier88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα . θα ηθελα να με κατατοπίσετε με καποιο τροπο ΄η να μου επισημανετε ενα site για να βρω οθονη και digitaizer για το tablet μου. Ψανω αλλα ολα ξεπερνουν τα 100.... Ευχαριστω εκ των προτερων..! LG TAB V-490 Τι σου έχει σπάσει;οθόνη,digitizer η και τα δύο;
ziaba Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα . θα ηθελα να με κατατοπίσετε με καποιο τροπο ΄η να μου επισημανετε ενα site για να βρω οθονη και digitaizer για το tablet μου. Ψανω αλλα ολα ξεπερνουν τα 100.... Ευχαριστω εκ των προτερων..! LG TAB V-490 Κάνε ερώτηση στα τάμπλε εδώ είναι νήμα για smartphones
Jim.Panag. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τι σου έχει σπάσει;οθόνη,digitizer η και τα δύο; μου εχουν σπασει και τα δυο....οθονη και digitaizer.....
ziaba Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 πέταξε το και πάρε άλλο δεν αξίζει να το επισκευάσεις το ανταλλακτικό είναι ακριβό πάνω από 50€ στην Κίνα με 99% τελωνείο δηλ +15€ και +24% ΦΠΑ στην καλύτερή θα πληρώσεις 77€ με φόβο να μην μπει σωστά και θα χεις επιπλέον περιπέτειες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα