timos71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 να κανω μια ερωτηση; η οπτικη ινα συνδεεται στο σπιτι μας με τον παραδοσιακο τροπο; οπως και το vdsl που εχουμε τωρα; Δεν ερχεται οπτικη ίνα στο σπίτι σου σε καμία περίπτωση. To vdsl2 και το vectoring(μειωση θορυβου στο vdsl2) είναι τεχνολογίες που χρησιμοποιουν χαλκό για τη μετάδοση των δεδομένων. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ερχεται οπτικη ίνα στο σπίτι σου σε καμία περίπτωση. Όχι σε καμία, απλά στην "συντριπτική" πλειοψηφία. 2
timos71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Όχι σε καμία, απλά στην "συντριπτική" πλειοψηφία. Μίλησε για vdsl οποτε σε καμια περιπτωση δεν ερχεται οπτική ίνα μέχρι το σπίτι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ουσιαστικά ρώτησε αν τα πακέτα "Fiber" που ακούμε είναι σαν το VDSL. Η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που θα πηγαίνει οπτική στο σπίτι κανονικότατα... 2
arma1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ουσιαστικά ρώτησε αν τα πακέτα "Fiber" που ακούμε είναι σαν το VDSL. Η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που θα πηγαίνει οπτική στο σπίτι κανονικότατα... Αυτο ηθελα να μαθω ,αρα αυτο που λενε οτι το σημα δεν θα περνα απο την γραμμη που ερχετε τωρα το vdsl δεν ισχυει
yositosi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 σε αστικά κέντρα δύσκολο ως πολύ δύσκολο να έρθει η οπτική στο σπίτι σου για πολλούς λόγους (σκαψίματα, άδειες κλπ κλπ). Σε περιοχές που τώρα επενδύουν και σκάβουν θα παίξει σίγουρα. Η Wind διαφημίζει στη σελίδα της για σκαψίματα αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο είναι λειτουργικό ή αληθές. Γενικά, μένει να δούμε το πόσο attainable θα κρατήσει το VDSL αν αυξηθούν οι χρήστες. Με το Vectoring υποτίθεται ότι λύνεται το έντονο πρόβλημα του cross-talk. Εγώ όταν έβαλα που ήμουν από τους πρώτους στις καμπίνες μας, είχα max attainable 145000 στις πρώτες μέρες, μετά πέσαμε στο 115000, και μετά στο 95000~98000. Τώρα αλλάξανε τα προφίλ σε Vectoring, έχω 115000 max attainable (λογικά αν γυρίσει σε 35άρι προφίλ θα περάσει τα 200000). Από τη Voda στα επαγγελματικά πάντως (επειδή στη δουλειά έχω FTTH) μου ειπαν ότι με τα όσα έχουν υπογραφεί θα δουλεύουν τα πάντα με οπτική μέσα στην επόμενη 3ετία (παντού καμπίνες για VDSL και FTTH). Αντε να δούμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα