Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το sub-brand της Huawei, Honor ανακοίνωσε το νέο Honor V10, το οποίο μοιάζει να έχει δανειστεί στοιχεία από τα Mate 10 και Mate 10 Pro αλλά είναι οικονομικότερο.

Το Honor V10 διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 και ανάλυση 2160 x 1080 pixels, ωστόσο δεν είναι τεχνολογίας AMOLED αλλά τεχνολογίας LCD IPS, σαν αυτή που διαθέτει το “απλό” Mate 10. Επιπλέον, όπως συμβαίνει και με το Mate 10 διαθέτει τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στη πρόσοψη και όχι στο πίσω μέρος όπως στην περίπτωση του Mate 10 Pro.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Kirin 970 SoC της HiSilicon που είναι το κορυφαίο SoC της θυγατρικής της Huawei αυτή τη περίοδο που συνδυάζεται με RAM μεγέθους 4GB ή 6GB και με 64GB ή 128GB επεκτάσιμου –μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου.

Διπλή είναι η κύρια κάμερα της συσκευής –όχι και Leica-branded πάντως- που βασίζεται σε δύο αισθητήρες, έναν έγχρωμο στα 16 Megapixels και έναν μονοχρωματικό στα 20 Megapixels σε συνδυασμό με σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8. Η εμπρόσθια κάμερα για selfies βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0.

Το Honor V10 διαθέτει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, μπαταρία χωρητικότητας 3750mAh και υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση 5V/4.5A. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά της Κίνας με τιμή περίπου $410 για το μοντέλο 4GB RAM/ 64GB storage και περίπου $450 για το μοντέλο 6GB RAM/ 128GB storage. Η εταιρεία αναμένεται να το παρουσιάσει επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσ.

poulaw s8 plus.. poli pio wraio kai dipli camera... kai tha vgalw kai 150 euro tsepi ;)

Ναι ε?  .. 

Το s8 plus εχει μεγαλυτερη οθονη,  oled σουπερ κορυφαια,  μεγαλύτερη ανάλυση, που καμια σχεση δεν έχει με την lcd του honor,  το οποίο δεν έχει ΟΙS,  ουτε αδιαβροχοποιηση. 

Και σαν μάρκα αλλο samsung,  άλλο honor.. 

Για καμερες δε χρειάζεται καν να συζητήσουμε, όποιος ασχολείται σοβαρα με κινητά ξερει οτι δεν υπάρχει περίπτωση να το φτασει το honor. (κανενα κινητο με 2 καμερες οσα ειχαν βγει δεν προσεγγιζει καν την ποιότητα της 1 κάμερες του s8). 

Και μέχρι ναρθει Ελλάδα,  η διαφορά τους θα είναι κατω τον 100€.

Ακομα και σε αυτονομία θα υπερτερεί το s8 λογω oled, soc.. Τον ειδαμε τον kirin.  Σε αυτονομία είναι χειρότερος. 

Αυτο ειναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του honor,  το 90% θα προτιμησει το Galaxy s8 plus με αυτα τα δεδομένα. 

Και ουτε εχω ουτε θα παρω το s8 plus,  αλλα η σύγκριση που κανεις είναι πολυ ατυχη. 

Χωρις αυτο να σημαίνει οτι το honor δεν είναι μια χαρά κινητο. Θα πουλήσει σε 6 μηνες στα 350+€ ως vfm και όχι ως καλύτερο του s8+

• Like 1
Δημοσ.
Ναι ε?  .. 

Το s8 plus εχει μεγαλυτερη οθονη,  oled σουπερ κορυφαια,  μεγαλύτερη ανάλυση, που καμια σχεση δεν έχει με την lcd του honor,  το οποίο δεν έχει ΟΙS,  ουτε αδιαβροχοποιηση. 

Για καμερες δε χρειάζεται καν να συζητήσουμε, όποιος ασχολείται σοβαρα με κινητά ξερει οτι δεν υπάρχει περίπτωση να το φτασει το honor. (κανενα κινητο με 2 καμερες οσα ειχαν βγει δεν προσεγγιζει καν την ποιότητα της 1 κάμερες του s8). 

Ακομα και σε αυτονομία θα υπερτερεί το s8 λογω oled, soc.. Τον ειδαμε τον kirin.  Σε αυτονομία είναι χειρότερος. 

Αυτο ειναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του honor,  το 90% θα προτιμησει το Galaxy s8 plus με αυτα τα δεδομένα. 

Και ουτε εχω ουτε θα παρω το s8 plus,  αλλα η σύγκριση που κανεις είναι πολυ ατυχη. 

Χωρις αυτο να σημαίνει οτι το honor δεν είναι μια χαρά κινητο. Θα πουλήσει σε 6 μηνες στα 350+€ ως vfm και όχι ως καλύτερο του s8+

Φυσικα αλλο πραγμα η Samsung. Ο πιο αναξιόπιστος κατασκευαστης smartphone στον πλανητη. Το service της Θεσσαλονίκης μονίμως γεμάτο, αρκετούς τους ξέρω προσωπικά.

Εάν έρθει στην Ευρώπη με 400 ευρώ, όπως το προηγούμενο Honor, τοτε αποτελεί αξιόλογη περίπτωση. Με μεγάλο σφάλμα τον μικροσκοπικό αισθητήρα δακτυλικών μπροστα.

• Like 2
Δημοσ.

@oldnew μην ασχολείσαι με hate boys. Πραγματικά πιστεύεις ότι αν είχε το S8+ θα έγραφε κάτι τέτοιο?

δεν ειναι old enough μαλλον, πιο πολυ new

• Like 2
Δημοσ.

μεγάλη ευκολία το home στο μπροστά μέρος του τηλ.Και ακόμα πιο ωραίος ο τρόπος που το χρησιμοποιεί η Huawei...

Ετσι νομιζα και εγω, αλλα μετα απο 2 βδομαδες χρησης του P10 plus δεν με εντυπωσιασε καθολου. Ισα ισα μου ηταν δυσκολο να κανω την δουλεια μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Σαν καινουργια συσκευη σαυτα τα χρηματα αν ειναι 400 ντολαρς η 400ευρ ειναι καλα πηστευω.Σε συγγρηση με το vodafone platinum 7 που οταν βγηκε ειχε 440 η 450 ευρ καπου εκει τελος παντων ειναι κλασεις ανωτερο σε ολα το honor.και γενικα σαυτη τη τιμη που ξεκηναει ειναι ο.κ.Ενοειται ομως οτι και γω αν ειχα τα χρηματα θαπερνα απο δω σε κατασταση κουτας galaxy s8.Αλα οταν ειχε βγει ο γαλαξιας δεν ηταν και φθηνος...

Δημοσ.

Όλα τα κινητά έχουν καταντήσει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Τι να πάρεις το ένα τι να πάρεις το άλλο, τα ίδια σκ@τ@ είναι τελικά όλα. Οι δύο εταιρείες που ξεχωρίζουν για εμένα είναι apple και Sony.

Δημοσ.

Όλα τα κινητά έχουν καταντήσει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Τι να πάρεις το ένα τι να πάρεις το άλλο, τα ίδια σκ@τ@ είναι τελικά όλα. Οι δύο εταιρείες που ξεχωρίζουν για εμένα είναι apple και Sony.

Και η LG προσπαθεί συνεχώς να διαφοροποιηθεί με το G6 και το V30 να είναι τίμιες προτάσεις αλλά ο κόσμος δεν την προτιμά, όπως άλλωστε δεν προτιμά και τη SONY.T;Η apple πλέον ακολουθεί τα trends δεν τα δημιουργεί απλά έχει μεγάλο brand name και οι άνθρωποι μικρό εγκέφαλο.

Δημοσ.

Αυτός που είπε για τις κάμερες του s8... Υπάρχει αναλυτική βαθμολογία και παρουσίαση για τις κάμερες πολλών κινητών στο dxomark.

Έχω p10, είναι απίστευτα καλή η υλοποίηση της Leica, και το dxomark το επιβεβαιώνει άρα δεν είμαι υποκειμενικος.

Οι διαφορές στα κορυφαία μικρές στην πράξη

Δημοσ.
Ναι ε?  .. 

Φίλε έχεις πολύ πλάκα . Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...