Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .

Εδώ και αρκετό καιρό και μετά από αρκετό σκάψιμο παντού στην περιοχή μου στην Πειραϊκή του Πειραιά εγκαταστάθηκαν νέες καμπίνες κατασκευής Vodafone αναπτύσσοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δίκτυο vdsl στην Περιοχη μας που χωλαίνει ακομα και στην adsl.

Προς το παρόν είμαι συνδρομητής COSMOTE στην οποία εδώ και 1 μήνα κοντεύουμε να φτάσουμε σε επίπεδα ταχύτητας dialup συνδεσης, καθώς από ταχύτητα 12+ που ήμουν καρφωμένος εδώ και χρόνια, σταδιακά φτάσαμε μέσα στον τελευταίο μήνα στο 8mbps χωρίς υποτίθεται να συμβαίνει κάτι κατά τους ίδιους (έξω είναι νύχτα και προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι μέρα).

Και μέσα σ όλα αυτά και ενώ μπήκαν από τη Vodafone μεγαλοπρεπείς αφίσες που διαφημίζουν στις στάσεις λεωφορείων της περιοχής πως έφτασε το vdsl στην πόρτα μας , κάνω έλεγχο διαθεσιμότητας στο site τους και βγάζει αρνητικό, μιλάω με το customer και μου λέει πως δεν έχει πάρει η περιοχή vdsl αγνοώντας και τις καμπίνες ενώ φυσικά COSMOTE και λοιποί αγνοούν ακομα και την περιοχή (αλλά η ταχύτητα μου συνεχίζει να πέφτει και όσο δηλώνω βλάβη στην COSMOTE , ο κάθε Τεχνικος που κάνει απομακρυσμένες ρυθμίσεις ρίχνει κ άλλο την ταχύτητα και κλείνει τη βλάβη ως επιδιορθωμενη).

Οι καμπίνες φυσικά της Vodafone στέκουν αγέρωχες και στολίζουν την περιοχή (προφανώς τις έβαλαν για ντεκόρ)

Και ρωτάω: τι συμβαίνει ρε παιδιά;;;;;;;;;

Δημοσ.

H καμπινα μπηκε ομως θελει λιγο καιρο ακομα να μπει ρευμα αλλα και να γινει η κεντρικη συνδεση με το κεντρο καθως μπορει να σκαβουν και μια γειτονια πιο κατω και να γινει μετα μια και καλη η συνδεση

Δημοσ.

@malawi

Είσαι πολύ βιαστικός γιατί, εκτός από τη ρευματοδότηση και τη σύνδεση των KV με τη Voda, πρέπει να εγκριθεί η εγκατάσταση από την ΕΕΤΤ, ώστε να αρχίσει η διαθεσιμότητα του vdsl.

Τότε θα φανεί και ποιοι πάροχοι (Cosmote, Wind, Forthnet) θα αγοράσουν χονδρική από τη Voda για να πουλήσουν σε συνδρομητές τους.

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά. Το ότι η cosmote σιγά αλλά σταθερά με ρίχνει στα τάρταρα πως το βλέπετε;

Δημοσ.

Δε θελω να σε τρομαξω χαχα. Το κουτι ηταν στη γωνια μου σχεδον 2 χρονια χωρις να εχω vdsl.

Οταν εν τελει πριν 4 μηνες ηρθε το φως το αληθινο, αιτηση στην ΗΟL (vodafone) που ημουν ηδη συνδρομητης και μετα απο 2 μηνες!@ αναμονη... γυρισα cosmote και μου το συνεδεσαν σε 2 μερες. Πρεπει να παιζει τρελος πολεμος απο τον ΟΤΕ προς τους υπολοιπους.

Δημοσ.

Δε θελω να σε τρομαξω χαχα. Το κουτι ηταν στη γωνια μου σχεδον 2 χρονια χωρις να εχω vdsl.

Οταν εν τελει πριν 4 μηνες ηρθε το φως το αληθινο, αιτηση στην ΗΟL (vodafone) που ημουν ηδη συνδρομητης και μετα απο 2 μηνες!@ αναμονη... γυρισα cosmote και μου το συνεδεσαν σε 2 μερες. Πρεπει να παιζει τρελος πολεμος απο τον ΟΤΕ προς τους υπολοιπους.

Αυτό που γράφεις πρέπει να έγινε στο νέο δίκτυο του ΟΤΕ αλλά στην περίπτωση που συζητάμε το νέο δίκτυο είναι της Voda.

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά. Το ότι η cosmote σιγά αλλά σταθερά με ρίχνει στα τάρταρα πως το βλέπετε;

Τα ίδια κάνουν και οι άλλες εταιρίες... σε σπίτι φίλου είχε το ίδιο πρόβλημα με την ταχύτητα 2 μήνες μετά τον έπαιρναν κάθε εβδομάδα να βάλει vdsl τουλάχιστον τότε το έδωσαν με 5 ευρώ εξτρά.

Δημοσ.

Αυτό που γράφεις πρέπει να έγινε στο νέο δίκτυο του ΟΤΕ αλλά στην περίπτωση που συζητάμε το νέο δίκτυο είναι της Voda.

Ημουν ηδη VF 2 χρονια πελατης και με ειχαν στα @@ τους ή δεν μπορουσαν να κανουν κατι κ μου ελεγαν ο τι ναναι για να μη φυγω... μετα απο 2 μηνες αναμονης αναγκαστηκα να παω οτε κ ολα επιτοπου με 10 ευρω παραπανω το μηνα. Γιαυτο του γραφω να το σκεφτει πολυ πριν παει VF, επειδη ο οτε μοιραζει τις γραμμες ή κατι περιεργο παιζει.

Δημοσ.

Το φοβερό είναι πως δεν έχει αλλάξει το attenuation της γραμμής (28), το snr margin είναι σταθερό στα 8 οπως ήταν και παρολαυτα πριν 1 μήνα Κλείδωνα στα 12700 μετά μια βδομάδα στα 11300 μετά μια βδομάδα στα 9800 και τώρα στα 8200.

Και όταν δηλώνω βλάβη χαμηλής ταχύτητας δυσκολεύονται ακομα και να τη δηλώσουν γιατί λέει ο μέσος όρος της περιοχής ξεκινάει από τα 7mbps οποτε είμαι οκ!

Τα σπας ή δεν τα σπας κύριε πρόεδρε???

Δημοσ.

Ημουν ηδη VF 2 χρονια πελατης και με ειχαν στα @@ τους ή δεν μπορουσαν να κανουν κατι κ μου ελεγαν ο τι ναναι για να μη φυγω... μετα απο 2 μηνες αναμονης αναγκαστηκα να παω οτε κ ολα επιτοπου με 10 ευρω παραπανω το μηνα. Γιαυτο του γραφω να το σκεφτει πολυ πριν παει VF, επειδη ο οτε μοιραζει τις γραμμες ή κατι περιεργο παιζει.

Και πάλι δεν κατάλαβες αυτά που γράφω.

Εσύ ήσουν σε περιοχή που η επέκταση του νέου δικτύου έγινε από τον ΟΤΕ και τα KV ήταν ιδιοκτησία του και οι άλλοι πάροχοι, όπως πχ η Voda στην οποία συνδέθηκες, αγόραζαν χονδρική από τον ΟΤΕ.

Στην περίπτωση που συζητάμε, το νέο δίκτυο κατασκευάζεται από τη Voda και τα KV είναι ιδιοκτησία της. Οι άλλοι πάροχοι (ΟΤΕ, Wind, Forthnet) θα αγοράσουν χονδρική από τη Voda, εάν θέλουν να πουλήσουν στους πελάτες τους.

Δηλαδή, η όποια βλάβη θα αντιμετωπίζεται και θα επισκευάζεται από τη Voda και όχι τον ΟΤΕ, όπως νομίζεις.

Δημοσ.

Και επειδή η τρέλα καλά κρατεί, σήμερα το site της Vodafone έδειξε πως υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl 50 στην περιοχή μου..

Πιστεύοντας πως είναι απλά λάθος πήρα τηλέφωνο για να με γειωσουν...

Και όμως! Ήδη τρέχει αίτηση μου καθώς μου επιβεβαίωσαν πως ενώ προχτές δεν έδινε διαθεσιμότητα vdsl στην περιοχή μου, σήμερα υπάρχει.

Ελπίζω μόνο να μη φάμε καμιά μεγαλοπρεπή φόλα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...