Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εχω μια asus 1060 3gb και εδω και 1-2 βδομαδες αρχισε να κανει artifacts σε ορισμενα μονο games και μονο σε full screen! Αν το εχω windowed, ολα καλα. Η αληθεια ειναι δεν ξερω εδω και ποσο καιρο το εχει, μιας και παντα τα παιχνιδια τα βαζω borderless windowed, τυχαια το παρατηρησα μια μερα οταν εκανα το PUBG fullscreen. Μεχρι στιγμης το εχω παρατηρησει σε PUBG και pcars2, σε κανενα αλλο παιχνιδι.

Οταν λεμε artifacts, εννοω ΟΛΗ η οθονη γινετε ροζ με μικρες πολυχρωμες γραμμες να πανε περα δωθε. Οσο συμβαινει αυτο στη 2η οθονη πυο εχω συνδεδεμενα ολα ειναι κομπλε! Εχω δοκιμασει να κανω underclock / undervolt / overclock / overvolt και δεν βλεπω φως στο τουνελ. Την κλαιω και παμε για αλλα?

Δημοσ.

ρε παιδια λεει artifacts αρα αν ειναι στην εγγυηση πισω για ελεγχο και αντικατασταση!

Αν το εκανε παντα και παντου θα συμφωνουσα, αλλα οταν το κανει σε 2 games και μονο σε full screen ειναι δυσκολο να γινει ελεγχος, και  δεν ξερω ακομα αν φταιει η καρτα καλα καλα!

Δοκιμασε ενα αλλο καλωδιο η υποδοχη.

Σε φιλο με RX460 του εκανε κατι παρομοια και εφταιγε αυτο.

Okay, thnx

Δημοσ.

ρε παιδια λεει artifacts αρα αν ειναι στην εγγυηση πισω για ελεγχο και αντικατασταση!

Και αν δε φταιει η καρτα?

Πρωτα βλεπεις 100% που ειναι το προβλημα και μετα μπαινεις στη διαδικασια αυτη.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, δοκιμασα με το ιδιο καλωδιο στην 40αρα TV μου και δουλεψε. Ξαναεβαλα το καλωδιο πισω στην οθονη, την μια δουλεψε κανονικα, και μετα ξαναρχισε τις λαλακιες. Επισης οσο ειναι ανοιχτο το παιχνιδι που προκαλει προβλημα, ακομα και minimize να το κανω εχω flickering και θολουρα στο desktop!! 

Αρα καλωδιο ή οθονη ειναι το προβλημα. Δυστηχως αλλο hdmi δεν εχω προχειρο, μαλλον θα επανελθω αυριο! Τουλαχιστον μαλλον δεν φταιει η καρτα, οποτε ολα ενταξει!

PS1. Τελικα δεν φταιει το full screen!! Αν μπω full screen και αλλαξω αναλυση φτιαχνει, ακομα και αν την ξαναφερω στην αρχικη μετα! Επισης αν απο full screen το βαλω borderless χαλαει μεχρι να το ξανακανω fullscreen. Φανταζομαι κατι με drivers θα παιζει, μιας και ειχα 1080ti πριν καποια σαχλαμαρα θα εκανα στο reinstall. Βγαζω / βαζω και βλεπουμε. Ευχαριστω φιλε Dante

Δημοσ.

Επειδη ειχα κανει δοκιμες και στου φιλου μου,κατι οταν αλλαζεις την αναλυση συμβανει.

Αν θυμαμαι καλα,επαιζε windowed emulator αυτος και με το που αλλαζε αναλυση του το εκανε.

Μετα απο επανεκκινηση εστρωνε.

Να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι τι εκανε και εφτιαξε η αν το εφτιαξε κιολας.

Θεμα καρτας δεν ειναι κατα 99%.

Δοκιμασε αλλο καλωδιο/υποδοχη,εκει πιστευω ειναι το θεμα,αυτος αν θυμαμαι καλα το χε με ανταπτορα και δε μπροουσε να το κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...