Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι ανάμεσα στα κινητά του τίτλου. Θα αγοραστούν από Πλαίσιο ή Κότσο ή ΜediaMarkt. Θέλω έμφαση στις κάμερες μπροστά και πίσω (φωτό/βίντεο) καθώς και σε OS Updates και μπαταρία. Με αυτή την σειρά.  Τείνω στο Xiaomi  αλλά με χαλάει κάπως η ποιότητα των φωτό σε χαμηλό φωτισμό βάση αρκετών reviews, καθώς και το κούνημα των βίντεο.

P.S. Τι γνώμη έχετε για το Sony Xperia XA1 Ultra και το Huawei P10 Lite? (Με κριτήριο κάμερα/updates/μπαταρία).

Δημοσ.

Κατέληξα σε honor 9 / Huawei Mate 10 lite. Τείνω στο τελευταίο να σου πω την αλήθεια, αν και το honor κουκλί.  Από Κωτσόβολο.

Δημοσ.

Γνωμη μου Honor 9 καλυτερο...δες κριτικες για το mate στο σκρουτζ εχουν παραπονα..Αλλα διαφερουν σαν συσκυες βασικα στο μεγεθος...

Δημοσ.

Η κάμερα με απασχολεί κυρίως. Πάντως κριτικές καλές έχει γενικά, και σε ένα βίντεο στο youtube το μπροστινό flash έκανε τη νύχτα μέρα. (Για το Mate 10 lite)

Δημοσ.

Επειδη εγω δεν θεωρω οτι διαφορες θα δεις αναμεσα στις καμερες στα δυσκολα (στα ευκολα ολες καλες ειναι) και επειδη κανενα δεν εχει optical image stabilization (αφου σε ενδιαφερει η καμερα πρωτιστως), νομιζω οτι κανενα δεν ειναι ταιριαστη επιλογη.

Απο αισθητικης αποψης θα πηγαινα με το Mate10 lite αλλα η τιμη του ειναι υψηλη για αυτα που προσφερει. Το ιδιο θα ελεγα και για το honor 9. Οποτε θα πηγαινα στο κατα την γνωμη μου πιο value for money Mi A1 που ειναι 100€ φθηνοτερο και δεν χανεις κατι ουσιαστικο.

Αλλιως κοιτα κινητα που η καμερα να εχει OIS αφου αυτο ειναι σημαντικο στοιχειο για εσενα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ guys. Η αλήθεια είναι ότι τα κινητά είναι σχεδόν τζάμπα με κάτι ειδικούς κωδικούς/points. Το xiaomi κυριολεκτικά 0 ευρώ. Το Mate 10 lite 69 και το honor 9 στα 99 ευρώ. Οπότε είναι ευκαιρία.

Δημοσ.

Οποτε δεν χανεις τιποτε σε καθε επιλογη σου. Παρε και τα ΤΡΙΑ, κρατας οποιο/οποια θελεις και οποιο/οποια δεν σου κανουν μου τα δινεις εμένα στην ιδια τιμη! Περιμένω man

Δημοσ.

Χαχα! θα ψάξω κανά review πάλι και βλέπουμε. Θα περάσω και από Κότσο μετά να δω αν έχουνε κανένα από αυτά σε βιτρίνα να τα δώ.

Δημοσ.

Οποτε δεν χανεις τιποτε σε καθε επιλογη σου. Παρε και τα ΤΡΙΑ, κρατας οποιο/οποια θελεις και οποιο/οποια δεν σου κανουν μου τα δινεις εμένα στην ιδια τιμη! Περιμένω man

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!

Δημοσ.

Παιδιά τελικά μου έκατσε το Huawei  P10 από σκρούτζ. Λέω να το παραγγείλω. 

http://www.e-deal.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=166

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ανοιξες θεμα για αγορα συγκεκριμενων συσκευων απο συγκεκριμενες αλυσιδες μονο και μονο για να καταλληξεις σε καποιο αλλο κινητο και απο αλλο καταστημα...Αυτα ειναι :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεκτό αυτό που λες και συγγνώμη, απλά με πίεζε ο χρόνος και βρήκα σε ευκαιρία το συγκεκριμένο. Δεν ήθελα να ανοίξω άλλο θέμα για να μην θεωρηθεί σπαμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...