Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι σου προτειναν παραπανω α παιδι πανω κατω τα ιδια ειναι ...

Οποτε για να μην γραφω κ εγω τα ιδια σου προτεινω να αφησεις το SSD κ να βαλεις τα χρηματα να παρεις τον 1600

με την ashrock pro4 ησυχασες για μια 5ετια τουλαχιστον

Καρτα RX 560 η 1050τι οπως σου ειπαν ποιο πανω συνολο  περιπου 510 ευρω κ 550 αντιστοιχα με μεταφορικα

Αργοτερα παινρεις ενα ssd αμα γουσταρεις η στο μελλον παινριες καλυτερη καρτα αν ξεκινησεις το γκειμινγκ

Αφού η χρήση είναι κυρίως browsing ο ssd επιβάλλεται.

Δημοσ.

Μην ακουω τωρα τετοια.... Γιατι επιβαλεται για να ανοιγει τον browser ποιο γρηγορα?εκει που θα κανει 2 δευτερα να κανει 1 με ssd?σημαντικη διαφορα για να επιβαλεται ενας ssd...

Δημοσ.

Μην ακουω τωρα τετοια.... Γιατι επιβαλεται για να ανοιγει τον browser ποιο γρηγορα?εκει που θα κανει 2 δευτερα να κανει 1 με ssd?σημαντικη διαφορα για να επιβαλεται ενας ssd...

Ναι πες μας ότι και άχρηστοι οι ssd να αρχίσουμε τα χάπια.

• Like 5
Δημοσ.

Στην ουσια αχρηστοι ειναι για καποιους...

Δηλαδη σε ενα μπατζετ πισι αξίζει να δωσεις 80 ευρω για ενα ssd για να λες οτι ανοιγει σε 10 δευτερολεπτα το πισι σου κ ανοιγει τον μπροουζερ κ τα προγραμματα σε μισο δευτερο... Πολυ βαλιου φορ μονευ...

Εγω προτιμω να προτείνω κατι που θα εχει αποτελεσμα ειτε σε προντακτιβιτυ με καλυτερο επεξεργαστη ειτε σε φπς για γκειμινγκ με καλυτερη καρτα παρα σε ενα ssd που στην ουσια δεν προσφρρει κατι ουσιώδες...

Δημοσ.

Στην ουσια αχρηστοι ειναι για καποιους...

Όχι όμως για τον ts που είπε ότι το θέλει το pc κυρίως για απλή καθημερινή χρήση και να μπορεί να παίζει gta πολύ σπάνια. Αν ήθελε το pc μόνο για gaming (να έχει άλλο pc για καθημερινή χρήση δηλαδή) ok να το δεχτώ. Όμως για τη χρήση που προορίζεται το pc και η 1060 που του πρότεινα τη βρίσκω overkill, οπότε μάλλον καλύτερα σε 1050ti πρέπει να κινηθεί για να μπει φυσικά ένας καλός ssd που θα του είναι πολύ πιο χρήσιμος. Αν μείνει με μηχανικό δίσκο θα νομίζει ότι έχει υπολογιστή περασμένης γενιάς. Επίσης ο R5 1400 είναι υπεραρκετός και futureproof για τη χρήση που προορίζεται. Αυτονόητα πράγματα είναι αυτά πλέον, κοντεύουμε 2018 και συζητάμε αν χρειάζεται ένας ssd σε ένα μοντέρνο σύστημα...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει δηλαδη σε τι ωφελει ενας ssd στην καθημερινη χρηση κ αν αυτα αξιζουν τα 80 ευρω που κανει....Για ενα πισι του 500αρικου πάντα....

Δημοσ.

famous last words.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware?...οχι ποτε

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει δηλαδη σε τι ωφελει ενας ssd στην καθημερινη χρηση κ αν αυτα αξιζουν τα 80 ευρω που κανει....Για ενα πισι του 500αρικου πάντα....

Μάλλον έχεις ξεχάσει πώς ήταν η ζωή πριν τους ssd... O μηχανικός είναι πλέον bottleneck για οποιοδήποτε μοντέρνο pc. Πάντως βρίσκεις καλούς ssd και με 50€ αν αυτός είναι ο προβληματισμός σου. 10% από το συνολικό κόστος είναι.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο... τι να τον κανει τον SSD?? 

πλεον, το χειροτερο BOTLLENECK σε ενα συστημα ΕΙΝΑΙ ο δισκος. καναμε αμαν και πως να ξεφυγουμε απο τα "σαλιγκαρια" τους HDD, πλεον σε ενα συγχρονο συστημα, δεν νοειται να μην εχεις για βασικο δισκο Π.Χ. εναν τετοιον...!!  

γιατι δλδ θα πρεπει να δημιουργουμε Bottleneck, σωνει και καλα?   ΔΕΝ το καταλαβαινω.....!!!!!  

θα στησεις ενα ταχυτατο μηχανημα, αλλα θα βαλεις HDD και θα το αναγκασεις να πηγαινει με τους αργοτατους  ρυθμους του HDD, ΓIATI......?

παρομοιο πραγμα συμβαινει με τα λαπτοπ με i5-ι7 επεξεργαστες, και HDD 5400....!!!!! 

μετατους βαζεις εναν SSD επανω, βλεπεις ενα διαφορετικο μηχανημα, και μενεις μακακας....!!! 

• Like 2
Δημοσ.

Κανεις ομως δεν μου απαντησε

Μποττλνεκ με το μηχανικο σε τι? στο ποσο γρηγορα ανοιγει το πισι κ τα προγραμματα??

Η τεχνολογια προχωραει δεκτο αλλα να μην πεφτουμε κ θυμματα ντε και καλα απαραιτητος ο ssd εν ετη 2018...

Γιατι τοσα χρονια χωρις μας χαλαγε δεν καναμε την δουλεια μας καλα ....

Σε 500ευρω πισι για μενα ο ssd δεν εννοειται απαραιτητος.... Στα 800 κ στα 1000 ναι ....

Ποσο μαλλον οταν λεμε οτι δεν θα υπαρξει κ μελλοντικη αναβαθμιση στο συστημα 

Αναμεσα σε R5 1200/1400 με ssd προτιμοτερο R5 1600 χωρις ....

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε μας δουλευεις?   εχεις δουλεψει στο ιδιο μηχανημα με HDD και SSD ...?    τι βλεπεις?  καμια διαφορα εε? 

η μονη περιπτωση να ΜΗΝ βλεπεις διαφορα ειναι να εχεις ενα πολυ παλιο συστημα ( μεχρι SATA 2 ταχυτητες)  και επεξεργαστη μαξιμουμ κανα 2 πυρηνο Pentium 10 ετιας......!!!  

ο ενας(HDD) τρεχει με MAX 150-180Mb/s, οι αλλοι εχουν φτασει τα 3000+ 

o ενας(HDD) εχει access time apo 11-17ms, και οι αλλοι 0,05-1,0 ..... κλπ κλπ...!!  

ολα αυτα σε ενα συγχρονο συστημα εχει μεγαλη διαφορα..! κανε μονος σου το τεστ και πες μας...!! 

εμεις το εχουμε ηδη κανει, για αυτο και επιμενουμε.....

Δημοσ.

Μου αρέσει που συνεχίζετε να τον παίρνετε στα σοβαρά. Πόσο χρόνο χάσατε από τον χρόνο σας? Δεν βλέπετε που τρολλάρει?

• Like 1
Δημοσ.

η μονη περιπτωση να ΜΗΝ βλεπεις διαφορα ειναι να εχεις ενα πολυ παλιο συστημα ( μεχρι SATA 2 ταχυτητες)  και επεξεργαστη μαξιμουμ κανα 2 πυρηνο Pentium 10 ετιας......!!!  

Mπα όχι και κει βλέπεις βελτίωση μέχρι και 100% σε ταχύτητες. Σε sata3 η διαφορά πάει και 500% ...

• Like 1
Δημοσ.

Ουαου εντυπωσιαστικα απο τους χρονους τα μιλισεκοντ κ τα μεγκαμπαιτ....

Αν δειτε στο συστημα μου εχω ηδη ενα εβο 250 σαμσουνγκ

Ενας απλος σσδ του 80ευρου οπως ο δικος μου ειναι στα 500μβ//ς τα 3000  που ανεφερες θελουν κ μπικικινι

Κ ξαναρωταω εγω μεχρι να μου απαντησει καποιος ουσιωδες

Σε ενα πισι το 500αρικου για ΑΠΛΗ χρηση κ χωρις μελλοντικη αναβαθμιση σε τι θα ωφεληθει απο ενα σσδ ο φιλος που ρωταει

Ποιος θα μου απαντησει με ουσιααστικα επιχειρηματα 

Πειτε μου θα ανοιγει το πισι σε 15 δευτερα θα φορτωνει το Gta 20 δευτερα αντι 40 θα πηγαινει σφαιρα το μηχανημα 

• Like 1
Δημοσ.

Ουαου εντυπωσιαστικα απο τους χρονους τα μιλισεκοντ κ τα μεγκαμπαιτ....

Αν δειτε στο συστημα μου εχω ηδη ενα εβο 250 σαμσουνγκ

Ενας απλος σσδ του 80ευρου οπως ο δικος μου ειναι στα 500μβ//ς τα 3000  που ανεφερες θελουν κ μπικικινι

Κ ξαναρωταω εγω μεχρι να μου απαντησει καποιος ουσιωδες

Σε ενα πισι το 500αρικου για ΑΠΛΗ χρηση κ χωρις μελλοντικη αναβαθμιση σε τι θα ωφεληθει απο ενα σσδ ο φιλος που ρωταει

Ποιος θα μου απαντησει με ουσιααστικα επιχειρηματα 

Πειτε μου θα ανοιγει το πισι σε 15 δευτερα θα φορτωνει το Gta 20 δευτερα αντι 40 θα πηγαινει σφαιρα το μηχανημα 

Laptop 10ετίας με μηχανικό (τον δίσκο που είχε αρχικά, με καινούριο ίσως να υπήρχε μια βελτίωση) βρισκόταν χρόνια στο ντουλάπι σε απόσυρση. Με έναν απλό ssd 120GΒ σε sata II, αντικατέστησε μηχάνημα για δουλειές γραφείου και πάει σφαίρα. Όχι μόνο στο πόσο γρήγορα ανοίγει windows και browser, αλλά στα πάντα - μέχρι και στο δεξί κλικ στο office που πριν περίμενες "2-3 λεπτά" να ανοίξει για να διορθώσεις μια λέξη.

Δεν νοείται να μπορείς να βάλεις ssd σε σύγχρονο υπολογιστή και να μην βάζεις. Είναι έγκλημα!

Αυτά σε περίπτωση που τα λες σοβαρά όσα λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...