John_NX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα,είμαι μόνιμος κάτοικος της Θεσσαλονίκης,περιοχή κάτω τούμπα με Χαριλάου (Είμαι κυριολεκτικά ακριβώς στην μέση ???? κοντά στα γραφεία ΟΑΣΘ οποίος καταλάβει) και είμαι συνδρομητής της wind(έχω υπάρξει και του ΟΤΕ).Σε πιο γύρω περιοχές (κυριολεκτικά 5 λεπτά από εκεί που μένω) έχουν 50αρα VDSL, πήρα τηλέφωνο στην Wind και στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν το πότε θα είναι περίπου διαθέσιμο... προσπάθησα να βρω τον αριθμό της καμπίνας μου για να δω ποτέ περίπου να περιμένω την εγκατάσταση(με βάση τα αρχεία της ΕΕΕΤ) αλλά καμιά τύχη . Μήπως κάποιος γνωριζει περίπου πότε θα έρθει στην περιοχή;
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν θες να δεις στη γειτονία σου της καμπίνες μπές εδω http://fttxgr.eu/map?
elias183 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Και εγω Κ.Αιτωλου με Δελφων και ακομα δεν.. αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να δω ποτε ενεργοποιουνται οι καμπινες..
John_NX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν θες να δεις στη γειτονία σου της καμπίνες μπές εδω http://fttxgr.eu/map? Έχω μπει αλλά δεν έχει στην περιοχή μου καμπίνες, έχει βεβαίως 5 λεπτά από εκεί που μένω όπως ανέφερα αλλά σε εμένα τίποτα. Και εγω Κ.Αιτωλου με Δελφων και ακομα δεν.. αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να δω ποτε ενεργοποιουνται οι καμπινες.. ας βάλουν πρώτα τα κουτιά και βλέπουμε μετά..
Ihavetheanswers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα,είμαι μόνιμος κάτοικος της Θεσσαλονίκης,περιοχή κάτω τούμπα με Χαριλάου (Είμαι κυριολεκτικά ακριβώς στην μέση ???? κοντά στα γραφεία ΟΑΣΘ οποίος καταλάβει) και είμαι συνδρομητής της wind(έχω υπάρξει και του ΟΤΕ).Σε πιο γύρω περιοχές (κυριολεκτικά 5 λεπτά από εκεί που μένω) έχουν 50αρα VDSL, πήρα τηλέφωνο στην Wind και στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν το πότε θα είναι περίπου διαθέσιμο... προσπάθησα να βρω τον αριθμό της καμπίνας μου για να δω ποτέ περίπου να περιμένω την εγκατάσταση(με βάση τα αρχεία της ΕΕΕΤ) αλλά καμιά τύχη . Μήπως κάποιος γνωριζει περίπου πότε θα έρθει στην περιοχή; Απ' ότι βλέπω στα σχέδια επέκτασης δικτύου για όσους βρίσκονται στην περιοχή του ΑΚ Τούμπας υπάρχει σχέδιο της Vodafone για πάνω από 200 νέες καμπίνες μέχρι το 3ο τρίμηνο του 2019. Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί δεν θα είναι VDSL αλλά FTTH. Ψάξου και για HCN στην περιοχή που είσαι πάντως.
John_NX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ειναι οτι μενω αναμεσα και στις δυο περιοχές όπως ανέφερα και μπερδεύεται λίγο το ζήτημα .Κατα την άποψη είναι λίγο πολύ τραβηγμένο το 2019 ειδικά τρίτο τρίμηνο.Μηπως εννοούν ότι μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 19θα έχουν τελειώσει σταδιακά οι αναβαθμίσεις; 1
yositosi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ειναι οτι μενω αναμεσα και στις δυο περιοχές όπως ανέφερα και μπερδεύεται λίγο το ζήτημα .Κατα την άποψη είναι λίγο πολύ τραβηγμένο το 2019 ειδικά τρίτο τρίμηνο.Μηπως εννοούν ότι μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 19θα έχουν τελειώσει σταδιακά οι αναβαθμίσεις Και εγώ γειτονιά είμαι προς τα ανατολικά στο ύψος που είσαι και έχουμε καμπίνες από πέρσι. Υποθέτω ότι και εσύ Παπάφη ΟΤΕ υπάγεσαι. Σε εμάς έκαναν τις καμπίνες γιατί έπαιζε θέμα μιας και για ηλίθιο λόγο μας είχαν Παπάφη και όχι Βούλγαρη που είναι παραδίπλα. Για την HCN δεν ξέρω πλέον αν και τι αξίζει παιδιά! Εγώ τους έχω δίπλα μου, αλλά με το 50/5 καρφωτό και με τηλεφωνία με δωρεάν χρόνο ομιλίας στο πακέτο δεν βλέπω για ποιό λόγο να δώσω τα ίδια για λιγότερα πράγματα και να είμαι με το φόβο μην γίνει βλάβη και περιμένω το πότε θα το λύσουν το θέμα!
John_NX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ γειτονιά είμαι προς τα ανατολικά στο ύψος που είσαι και έχουμε καμπίνες από πέρσι. Υποθέτω ότι και εσύ Παπάφη ΟΤΕ υπάγεσαι. Σε εμάς έκαναν τις καμπίνες γιατί έπαιζε θέμα μιας και για ηλίθιο λόγο μας είχαν Παπάφη και όχι Βούλγαρη που είναι παραδίπλα. Για την HCN δεν ξέρω πλέον αν και τι αξίζει παιδιά! Εγώ τους έχω δίπλα μου, αλλά με το 50/5 καρφωτό και με τηλεφωνία με δωρεάν χρόνο ομιλίας στο πακέτο δεν βλέπω για ποιό λόγο να δώσω τα ίδια για λιγότερα πράγματα και να είμαι με το φόβο μην γίνει βλάβη και περιμένω το πότε θα το λύσουν το θέμα! Να ειδες όπως έλεγα!Και πιο κάτω στην Κωνσταντινου Καραμανλή έχουν 50ρη! Πιστεύω πως όντως υπαγομαι στον ΟΤΕ της Παπάφη αλλά με το που βλέπω Q3.19 απελπίζομαι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα