Προς το περιεχόμενο

LETV LE PRO 3 snapdragon 820 6gb + 64gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας..Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό (Letv le pro3)..Σαν εταιρεία τι παίζει;;Στην Ελλάδα έχει πρόβλημα με το σήμα σαν κινητό;Tο έχει κάποιο παιδί από εδώ μέσα να βοηθήσει;;

Δημοσ.

Αν θες ένα κινητό με δυνατά χαρακτηριστικά αλλά χωρίς εγγύηση και υποστήριξη σε update τότε το χτυπάς.

Οι μόνοι που ενδιαφέρονται γι'αυτα τα κινητά είναι στο διπλανό forum από θέμα root,rom κτλ.

Ας είναι και αυτοί καλά.

Πάντως από σήμα δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Ετσι ειναι. Καλα τα Specs και σουπερ αλλα εαν εχεις bugs και σου παιζουν τα νευρα δεν ξερω αν εχεις το κουραγιο να παιζεις με ROMs. Εγω δεν εχω. Θελω μια να σεταρω το κινητο και μια που θα το πεταξω στο τελος της ζωης του. Ενας βασικος λογος που συμπαθω ιδιαιτερα την Xiaomi και ας μην εχει τα καλυτερα κινητα. Η εμπειρια χρησης ειναι σημαντικη. Αλλοι παλι δεν χαλιουνται να ασχολουνται. Δεκτο κι αυτο

Δημοσ.

Μάλιστα..Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας..Φίλε μου SeNNinhA τι εννοείς με αυτό που γράφείς;; "αλλα εαν εχεις bugs και σου παιζουν τα νευρα δεν ξερω αν εχεις το κουραγιο να παιζεις με ROMs " Σόρυ αλλά τι είναι τα bugs;;

Δημοσ.

Τα bugs είναι διάφορα κολλήματα του λειτουργικού πχ να μην αναγνωρίζει τις επαφές απ την κάρτα sim σαν παράδειγμα το ανέφερα όχι ότι το χει η συγκεκριμένη συσκευή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...