Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας...είχα μια άσχημη εμπειρία με την wind.εκανα συμβόλαιο σταθερή και ιντερνέτ, και μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα που στέλνανε για να έρθει ο ΟΤΕ,4 φορές αποφασησανε ότι είχε γίνει λάθος στην διεύθυνση.ακυρωθηκε το συμβόλαιο, μου είπαν για νέο ποιο ακριβο.περιμενω να μου επιτρέψουν την εγγύηση.δεν έχουν καθόλου τεχνογνωσία,ο καθένας εκπρόσωπος λέει κάτι διαφορετικό...έχετε παρόμοια εμπειρία;

Δημοσ.

Ο αδερφος μου ειχε στο σπιτι που εμενε,με τα βιας ειχε 2mb γραμμη με παρα πολλες αποσυνδεσεις και σχεδον καθολου τηλεφωνο,του λεγανε οτι τους κατεβει απο το μυαλό,μια οτι στελνουν τεχνικο να κοιταξει το καφαο,μια οτι δεν ξερουν το προβλημα και στο φιναλε μετα του λεγανε οτι φταιει η γραμμη του σπιτιου του και επειμεναν κιολας.

Το προβλημα ηταν στο καφαο που ηταν σαπιο και ολοι οσοι περνανε γραμμη απο αυτο το καφαο ειχαν τα ιδια προβληματα,ακομα και ο ιδιος ο οτε δεν ερχοταν να το αλλαξει.

Στο τελος δεν τους πληρωνε τιποτα και αφου την κοψαν την γραμμη του ζητουσαν και λεφτα για υπηρεσιες που δεν ειχε ποτε.

Εκανε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και δεν τον ξανα ενοχλησαν. 

Δημοσ.

10 τηλέφωνα τους επερνα....άσε που δεν μπορούσαν να απαντήσουν σε τίποτα...5-10 αναμονή μέχρι να βρουν τι γίνεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...