Kapony84 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους Πρόσφατα αγόρασα έναν Imac 5k Retina. Γενικότερα δεν έχω εμπειρία από mac και θα ήθελα να ρωτήσω πως καθαρίζετε το εσωτερικό του imac. Υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα που μπορώ να τον στέλνω (ειμαι από Βόλο) μια φόρα στο τόσο να τον "ξεσκονίζουν" μέσα? Παρακαλώ μην μου προτείνετε να το κάνω μόνος μου κτλ γιατί δεν το έχω καθόλου και δεν θέλω να πάρω το ρίσκο να του κάνω ζημιά. Και κάθε πόσο περίπου χρειάζεται να γίνεται μια τέτοια δουλειά. Ευχαριστώ πολύ.
jgeorgiou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 αν είσαι σε "καθαρό" περιβάλλον την πρώτη τριετία-τετραετία δεν θα χρειαστείς καθαρισμό. Μετά την 3-4τία μια φορά κάθε 2 χρόνια καθαρό εννοώ οικια/γραφείο ή επαγγελματικό χώρο με συνηθισμένη σκόνη. αν στον χώρο λειτουργίας έχεις μπόλικη σκόνη υπολόγισε στο μισό τα διαστήματα που ανέφερα. ποιος μπορεί να το κάνει? χχχχμμμμ στον Βόλο νομίζω δεν υπάρχει πιστοποιημένος συνεργάτης , πάρε τηλέφωνο την Ελληνική αντιπροσωπία
Kapony84 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα επικοινωνήσω και με την αντιπροσωπία για να μάθω περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα