Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 8,50€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή την βλέπω συχνά στις προσφορες, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο μοντελο παντα, την χρησιμοποιείτε σαν κανονική λάμπα ή για το εφε;
Εχει την δύναμη να αντικαταστήσει την λάμπα του δωματίου πχ;

Δημοσ.

Επειδή την βλέπω συχνά στις προσφορες, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο μοντελο παντα, την χρησιμοποιείτε σαν κανονική λάμπα ή για το εφε;

Εχει την δύναμη να αντικαταστήσει την λάμπα του δωματίου πχ;

Αν θέλεις πολύ δυνατό φωτισμό όχι, δεν θα σε καλύψει, αλλά αν είσαι ok με 600lm αντιστοιχία είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Για λάμπα διαδρόμου είναι ιδανική ή για πορτατίφ, δεν επαρκεί από μόνη της για δωμάτιο ολόκληρο.

Η LIFX που έχω φωτίζει όλη την κρεβατοκάμαρα, μόνη της.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή τιμή αλλά το θέμα είναι να έρθει κι όλας... Εγώ περιμένω την δικιά μου από αρχές Οκτώβρη...

13 Νοεμβρίου παραγγελία τις πήρα χθες, το ίδιο και γνωστός μου.. περίεργο τόσο καιρό εσένα. Απ την άλλη εγώ περιμένω κάτι άσχετο απο αρχές Οκτώβρη που δεν έχει έρθει (ένα ψιλολόϊ) λες και κάτι έγινε με τις τότε αποστολές.

Πάντως παιδιά μέσα Δεκέμβρη βγαίνει η V2 σύμφωνα με την yeelight η οποία θα είναι 10 watt και "σχεδον 900lm" (στην πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο μικρές οι διαφορές φαντάζομαι), θα υποστηρίζει και 110v που η τωρινή δεν κάνει (δεν μας ενδιαφέρει) και θα έχει λίγο μικρότερη κατανάλωση στην "αναμονή.  Οπότε φαντάζομαι τότε θα ξεστοκάρουν ακόμα περισσότερο τις "παλιές".

Οπότε μην στεναχωριέστε που δεν προλάβατε, σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία ευκαιρία (εγώ πιστεύω θα βγει χαμηλότερα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ χτες τις έλαβα... (Nov 13, 2017 - 27/11/2017 unregistered δέμα)

εδιτ μπέρδεψα τους μήνες...

Επεξ/σία από Havik
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...