L3xone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εμένα λέει order dispatched στο thegamecollection! Δεν μου ακύρωσαν την παραγγελεία, απλά μου είπαν οτι επικρατεί ένας χαμούλης και οτι θα προσπαθήσουν να το στείλουν σήμερα. Να αρχίσω να ανησηχώ?
lebentandras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 παίδες γνωρίζει κανείς σε πόσες εργάσιμες έρχεται πακέτο από amazon uk? ps4 που έφυγε χτες και είναι καθοδόν με UPS, γράφει προβλεπόμενος χρόνος παραλαβής 7 δεκέμβρη..λογικός χρόνος?? 1
shodan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αν επέλεξες και εσύ standard delivery όπως εγώ τότε ναι είναι λογικός ο χρόνος παράδοσης, 7/12 μου γράφει και εμένα. 1
Eliaskat Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει με την παραγγελια μου ? https://imgur.com/a/T94iR στην ups λει order Processed:Ready for ups
iddqdiddqd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μπες chat με το αμαζον ή πάρε τηλ. τη UPS.Αν μπορείς κλίκαρε και το "details"
Eliaskat Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 μιλησα με το chat του amazon.uk. Το δεμα για καποιο λογο γυρισε πισω σε αυτους ... οποτε και μου πρότεινε ή επιστροφη χρηματων ή νεα αποστολη. του ζητησα να το ξαναστειλουν και μου ειπε οτι αυτο θα κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα